Samozrejme bude aj vsimne
H: Niekoho z Kosic - surne
H: Niekoho z Kosic - surne
Hladam dobru dusu z Kosic, ktora by mi zbehla do iStyle Kosice 9.9 a zakupila iPod Touch
http://www.istylekosice.sk/
Nasledne to bude nutne odoslat postou ku mne. Ak by sa niekto nasiel, dajte mi prosim cim skor vediet, akcia plati len zajtra.
Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať >>tu<<. 
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: H: Niekoho z Kosic - surne
Pozeral som, dobru akciu maju. Skoda, ze zajtra mam taky napraskany program. Nevies dokedy maju otvorene?
//autoeditácia príspevku (08 Sep 2010, 0:41)
Aha, do siestej, tak to bohuzial nestiham. Inac aka verzia to je za 99eur? 8GB 3rd?
//autoeditácia príspevku (08 Sep 2010, 0:41)
Aha, do siestej, tak to bohuzial nestiham. Inac aka verzia to je za 99eur? 8GB 3rd?
8GB 3rd neexistuje, to je Hoax
No skoda, ze nie je cas. Potrebujem to ako darcek pre kamaratku a ta cena je fajn.
NEW Generation - Ide o najnovšiu generáciu, tato generácia je často krát označovaná aj ako 5 gen. ale taktiež 3.gen.
Dokedy plati ta akcia? zaujimava cena
a ked kupis macbook dostanes iPod Touch zadara
Dokedy plati ta akcia? zaujimava cena
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
napriklad ja som z KE
-
awtt
Medium Professional
aj ja som z Kosic..
ten ipod Touch tam bude stat len 99eur?
ten ipod Touch tam bude stat len 99eur?
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
ak aj hej tak bude to ako stale s akciami na slovensku,,,,,maximalne 2 tri kusy ak aj tie nerozoberu zamestnanci...
Ak ho niekto kupi dam mu 15€ a 3€ na postovne ku mne. Olddaddy tebe nedoverujem.
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
newa tebe by som to aj tak nekupoval za smiesnych 15 euro pre nejakeho smelinara co tu predava same folie na iphony ktore posielaju cinania z hong kongu zadarmo ak kupis od nich dock za 3 eura aj s postovnym, ktore mimochodom potom inzerujes s 300 percentnou maržou ci uz tu ako aj na bazosi a ktovie este kde...jedine pri pripadnej platbe predom na paypal....mimochodom akcia nie je vyhodna - ide o model predchadzajucej generacie, ktory sa da kupit aj za menej ako v tomto pripade s ponukou 50 percentnej zlavy....maju zhruba 20 kusov zajtra od desat nula nula...a ked sa o akcii dozvedeli aj vidlaci z vidlakova zajtra budu zrejme rady uz pred otvorenim.
-=olddaddy=- slusny sposob vyjadrovania - ako vidlak z vidlakova, sam si to o sebe napisal ^^ a teraz sa prac prec z mojho topicu. iPod kupujem pre svoju priatelku, ale take veci ludia ako ty v zivote nepochopia, lebo maju len sami seba.
-
tacosi
Moderátor
-=olddaddy=- si fakt brutalne zaostale decko.Uz si zacal chodit do skoly,alebo si v predskolskej priprave?
Chod do kupelne,postav sa pred zrkadlo,a opytaj sa sam seba ""preco som taky idiot? Kto za to moze ?""
To iste sa opytaj svojich rodicov.Mozno niekto z Vas na to pride...
Chod do kupelne,postav sa pred zrkadlo,a opytaj sa sam seba ""preco som taky idiot? Kto za to moze ?""
Tak to ma rozosmialo, Ktacosi napísal:-=olddaddy=- si fakt brutalne zaostale decko.Uz si zacal chodit do skoly,alebo si v predskolskej priprave?
-
-=olddaddy=-
Zablokovaný
ja ti garantujem ze mam vyssie vzdelanie ako vsetci pritomni v tomto topicu dohromady....ale k tvojim invektivom a domnienkam sa mi neoplati vyjadrovat nakolko ma zaujimaju snad ako ranne prdy ak to mozem prirovnat k tomutacosi napísal:-=olddaddy=- si fakt brutalne zaostale decko.Uz si zacal chodit do skoly,alebo si v predskolskej priprave?
-
moosha
Darca
...mas SS...
-
DjBass
Darca
Len si dávaj pozor na to, či to už hneď zrána nevypredajú, určite tam nebudú mať neobmedzený počet kusov. 
//Hellboy248: lol.
//Hellboy248: lol.
Moj clovek tam nabehne o 10.01 
-
Hellboy248
Guru wannabe
pozor nato, DjBass je pravy rodeny kosican ten sa vyzna v tychto veciach .)
Na to staci common-sense
planoval som to uz skor tak, nez to napisal.
-
Runes
Addict
no co ako to dopadlo
ci nedopadlo ci
No Touch mam, bol tam dost naval zevraj. Mozeme teda lock.