Paypal, platby cez paypal
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Platby cez paypal
to mas v sekcii my ebay, najdes si tu vec a pri leave feedback mas more action a potom resolve a problem...a uz len postupujes podla toho co ti bude vyhadzovat na display
kde akoze najdem tu sekcii my ebay? nic take tam nevidim
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2010, 17:58)
Ma paypal dake centrum na slovenku? co riesa problemy slovakov, kde by som mohol zavolat?
//autoeditácia príspevku (07 Sep 2010, 17:58)
Ma paypal dake centrum na slovenku? co riesa problemy slovakov, kde by som mohol zavolat?
-
guess.whoo
Redeemer
akoze si daj do svojho prehliadaca adresu http://www.ebay.com a mas to hned hore v pravom rohu, vedla toho je sell, community, help atd
A co ma spolocne ebay.com s mojim paypalom akoze?! ja na ebay.com ani registrovany nie som.. neviem co to za odvec pises
dik za K-
dik za K-
-
guess.whoo
Redeemer
pardon, myslel som ze si to kupoval cez ebay
-
tacosi
Moderátor
Zasa odveciguess.whoo napísal:pardon, myslel som ze si to kupoval cez ebay
On poslal typkovi € na paypal,ale zas tamten typek mu neposlal € na ucet v banke.
-
guess.whoo
Redeemer
ja som si ho pomylil s inym clovekom co riesi pripad, co si kupil vec cez ebay za velmi podobnu sumu penazi a caka na nu uz 4ty mesiac a tiez sa pytal na refund, ale to bolo na inom fore. preto som si to splietol
-
guess.whoo
Redeemer
zrejme nie, a tiez si nemyslim ze by ti vyhoveli keby si ich poziadal o refund
Pisali ste tu , ze sa to da riesit, na paypale som mu poslal spravu (cez Resolution Center), no ale co ked sa mi ten tipek neoziva? ako mam postupovat, mam napisat dako paypalu? viete mi niekto konkretne poradit, lebo fosman mi pisal, ze to mam riesit cez resolution center , ale nic viac...
-
guess.whoo
Redeemer
tak ak ti neodpisuju tak ti s tym asi nevedia pomoct
-
tacosi
Moderátor
Ty koksoguess.whoo napísal:tak ak ti neodpisuju tak ti s tym asi nevedia pomoct
Nauc sa konecne citat cele prispevky...
na paypale som mu poslal spravu (cez Resolution Center), no ale co ked sa mi ten tipek neoziva? ako mam postupovat, mam napisat dako paypalu?
(necital som to cele, iba letmo niektore prispevky poslednej strany)
bol som v podobnej situacii s uzivatelom M@tt-h3w, o ktorom su tu aj ody v blackliste, a sice ja som mu poslal peniaze na PP (pouceny predchadzajucimi negativnymi skusenostami s posielanim penazi na paypal by som za ziadnych okolnosti nepristupil na moznost PERSONAL GIFT, takze som to poslal ako platbu za tovar alebo cosi take..), avsak slubene peniaze mi na ucet neposlal, taktiez som obdrzal fake screenshot
tak som sa obratil na resolution center s danou transakciou (vsetko cez moznosti na paypal stranke, ziadne mailovanie na pp podporu), popisal problem, pricom druha strana dostala isty cas na vyjadrenie sa - ten to, samozrejme, zamietol (a vysmial ma), ja som na to reagoval a po prejdeni opat stanovenej doby som uz dostal peniaze naspat (on uz nerefusoval nic, ani nic nenapisal)
takze si precitaj podmienky, ak splnas casovy limit od vykonania transakcie a taktiez aj jeho sposob, tak jednoznacne do toho chod a riad sa instrukciami paypalu, respektive si precitaj FAQ (ja si uz podrobnosti nepamatam)
// Mekenovi som to pozeral na paypale, tak ak by to niekomu pomohlo:
bol som v podobnej situacii s uzivatelom M@tt-h3w, o ktorom su tu aj ody v blackliste, a sice ja som mu poslal peniaze na PP (pouceny predchadzajucimi negativnymi skusenostami s posielanim penazi na paypal by som za ziadnych okolnosti nepristupil na moznost PERSONAL GIFT, takze som to poslal ako platbu za tovar alebo cosi take..), avsak slubene peniaze mi na ucet neposlal, taktiez som obdrzal fake screenshot
tak som sa obratil na resolution center s danou transakciou (vsetko cez moznosti na paypal stranke, ziadne mailovanie na pp podporu), popisal problem, pricom druha strana dostala isty cas na vyjadrenie sa - ten to, samozrejme, zamietol (a vysmial ma), ja som na to reagoval a po prejdeni opat stanovenej doby som uz dostal peniaze naspat (on uz nerefusoval nic, ani nic nenapisal)
takze si precitaj podmienky, ak splnas casovy limit od vykonania transakcie a taktiez aj jeho sposob, tak jednoznacne do toho chod a riad sa instrukciami paypalu, respektive si precitaj FAQ (ja si uz podrobnosti nepamatam)
// Mekenovi som to pozeral na paypale, tak ak by to niekomu pomohlo:
tu je "case history"
priebeh: dispute -> escalation -> awaiting others party response -> requiring your action -> being reviewed by paypal -> closedKód: Vybrať všetko
* May 13, 2010 - PayPal: Case closed * May 13, 2010 - PayPal: Refund issued * May 13, 2010 - PayPal: Email sent to seller * May 13, 2010 - PayPal: Email sent to seller * May 13, 2010 - PayPal: Email sent to buyer * May 2, 2010 - PayPal: Email sent to seller * May 2, 2010 - PayPal: Email sent to buyer * May 2, 2010 - Buyer: Dispute escalated to claim * May 2, 2010 - Buyer: Dispute filed * Apr 27, 2010 - PayPal: Email sent to seller * Apr 27, 2010 - PayPal: Email sent to buyer * Apr 27, 2010 - Buyer: Dispute filed
Meken
na 99% ťa odškodnia, pretože paypal stojí vačšinou na strane kupujúceho, aj keď neviem ako sa riešia problémy ak už tie peniaze druhá strana už nemá. Ked budeš niečo potrebovať ohľadom tvojho problému, tak mi napíš. Takisto ak niekto viete, ako sa to rieši, napíšte tu, budem rád a asi nie iba ja, ďakujem.
na 99% ťa odškodnia, pretože paypal stojí vačšinou na strane kupujúceho, aj keď neviem ako sa riešia problémy ak už tie peniaze druhá strana už nemá. Ked budeš niečo potrebovať ohľadom tvojho problému, tak mi napíš. Takisto ak niekto viete, ako sa to rieši, napíšte tu, budem rád a asi nie iba ja, ďakujem.
no ja som poslal Gangymu 105€ vcera na nakup nejakych veci z ebay dufam ze mu dnes dojdu 
jj tak dufam, ze mi vratia peniaze 155 eur zamri
... dam vediet ako som dopadol, drzte palce 
-
tacosi
Moderátor
Je to trestne.Meken napísal:jj tak dufam, ze mi vratia peniaze 155 eur zamri... dam vediet ako som dopadol, drzte palce
//autoeditácia príspevku (10 Sep 2010, 14:09)
zistit heslo od emailovej schranky na post.sk?
Meken
to nepoznáš heslo od vlastného emailu?
Btw, ako povedal kolega, je to trestné, už samotné navádzanie je trestné.
to nepoznáš heslo od vlastného emailu?
Btw, ako povedal kolega, je to trestné, už samotné navádzanie je trestné.
No fajn chapem, no tresne bolo aj to , ze ma oje*** o 155 eur, takze sa to tym vynuluje
.. od jeho mailu .. hadam nie od mojho
Nejak nechápem tej vete, že keď sa nedostaneš do jeho mailu tak nezískaš naspäť svoje peniaze, môžeš to prosím objasniť?