Rada pri kúpe tlačiarne
Rada pri kúpe tlačiarne
Zdravím,poprosila by som o radu pri kúpe tlačiarne k laptopu za rozumnú cenu a nie moc drahými náplňami.Díky.
Re: Rada pri kúpe tlačiarne
Laser/atrament, čisto tlačiareň, alebo multifunkčné?
Ak ti ide čisto o náklady tak by som vyberal medzi laserovými, zo značiek Canon alebo hp
Ak ti ide čisto o náklady tak by som vyberal medzi laserovými, zo značiek Canon alebo hp
-
tm_a.s.
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja by som bral atrament HP alebo Canon, ak si dokážeš sama naplniť cartridge (otázka 1min) tak si kúpiš refill 1L za 30e a máš to navždy (jeden cartridge má tak 12ml +-)
-
hojko
Site Admin
tm_a.s.: Az na to, aby tlacila napln kvalitne, tak treba spravit viacej ako ju len naplnit. Skus sa spytat firiem ako sa to robi, ze napln treba najskor preplachnut atramentom, potom dat novy atrament, precistit trysky a podobne. A tak sa odporuca jednu naplnit len skutocne par krat, tj. 3 a dost, v lepsom pripade aj dvakrat viac, potom kupit novu. Okrem toho sa na HP zvykne stavat, ze z nicoho nic odide elektronika a tym padom si pass, atrament uz ostane nekvalitny a napln moze ist akurat tak do kosa. Ak tiez ides plnit napln neskoro, ked uz je prazda, moze sa stat, ze sa spali vyhrievacie teleso trysky a opat mozes akurat tak hodit napln do kosa. Nevravim, ze sa neoplati kupit si set a plnit si to doma, ale treba vediet, kedy dost a rozhodnut sa kupit novu napln. Vyhodne je vsak kupovat XL naplne, ktore su objemnejsie.
-
tm_a.s.
Light Professional
Sranda, že doma mám HP kde som to plnil už x krát (asi 3dcl = 25x), na intráku mám HP (tu som tak 1.5dcl = 12x) a v robote mám HPčka kde ich plním nonstop a z tých tvojích procedúr som nespravil ani 1...okrem toho, že som vybral toner, naplnil striekačku a s ňou naplnil toner a žiadne preplachovanie ani nič podobné som v živote nerobil, cartridge fungujú a tlačia normálne a navyše je to extra lacné...
Ale tak očividne nie každý dokáže naplniť toner za 1min viac ako 3x ...
Ale tak očividne nie každý dokáže naplniť toner za 1min viac ako 3x ...
-
Daniel9911
Professional
No tak ja mam tiež HP tlačiareň som sonou spokojny a cartrige tiež nie sú až tak drahé a ak si kupis set na naplnovanie doma tak je to tiež super vec ja mam s tym dobre skusnosti. Ale ja si zvyknem max. 2 krat naplniť a potom kupovať novy cartrige, a ako tu spominali predomnou daju sa kupit aj XL či XXL cartrige bud original HP alebo neoriginalne od ineho vyrobcu originalne su drahsie okolo 15 eur cierna a 17 farebna a neoriginalne kupis o vela lacnejsie