..bo som prave ziedol panvicu dusenych dubakov a dostal som chut na pivo..nemoze to nejak v bruchu zreagovat?
Alkohol + hríby
Alkohol + hríby
Ako je to vlastne s touto kombinaciou??
..bo som prave ziedol panvicu dusenych dubakov a dostal som chut na pivo..nemoze to nejak v bruchu zreagovat?
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Alkohol + hríby
Kým nevyskúšaš, nezistíšmarcus-16 napísal:Ako je to vlastne s touto kombinaciou??
-
pinacolada
Guru wannabe
boli sme minuly rok v septrembri na chate, tak samozrejme po prvom veceri sme potrebobali vyvetrat opicu tak okolo 11 sme sli na huby, typek napbral plny kos a spravil si prazenicu - hubovu... za tym vypil par frtanov... asi tak po 10 minutakch brutalne ocervenel na dve hodky ale inac v pohode, ani si nepotikal zo zemou, nic 
idem sa stretnut z jednym kamaratom, ktoreho som uz davno nevidel, urcite to skonci pri nejakom tom poldecku, ale ja idiot som na to zabudol a napratal sa hubami. kolko hodin po jedle je asi bezpecne pit?
-
Janio
Zablokovaný
M142 Záleži koľko toho si zjedol a kedy ti to strávy... Počul som že po 24 alebo 48 hodinách (ale neviem) mne sa zda že v klude po 12 hodinách môžeš niečo vypiť, no neodporúčam spolužiačkyn dedo nato doplatil keď zjedol huby a zapil to pivom (už to nerozchodil...)
-
spojka13
Darca
OT ešteže nemám rád huby všeho druhu(sem tam šampiony v omačke alebo na pizzi)takže možem holdovat alkoholu
/// ale ako to je s hubami ktore su v jedle ako som spomínal v omačke alebo v inom jedle... viem, že tam ide o k koncentráciu tých hub v jedle ale aká je ta koncentrácia optimálna?
/// ale ako to je s hubami ktore su v jedle ako som spomínal v omačke alebo v inom jedle... viem, že tam ide o k koncentráciu tých hub v jedle ale aká je ta koncentrácia optimálna?
Preboha a prečo až po 24 alebo dokonca 48 hodinách môže niečo vypiť?! Pokiaľ viem, tak jedlo je v žalúdku maximálne pár hodin (myslím, že 4 hod.), tak prečo taká doba?
Ja napríklad som ani o tom nevedel, že za hubami by sa nemalo pivo a bežne po praženici som si dal pivo a nič mi nebolo. Takisto milujem mlieko a veľakrát som aj huby zapil mliekom a tiež sa mi nič nestalo.
Ja napríklad som ani o tom nevedel, že za hubami by sa nemalo pivo a bežne po praženici som si dal pivo a nič mi nebolo. Takisto milujem mlieko a veľakrát som aj huby zapil mliekom a tiež sa mi nič nestalo.
-
retsil
Light Star
ja som nikdy predtym nepocul o tom ze by sa alkohol nemal konzumovat za hubami... mne takisto z hribov nikdy nic nebolo (musim si zaklopat)