zle zotreta game karta
zle zotreta game karta
Neviem kde to mam zaradit tak pisem sem. Mam velky problem kupil som game kartu k jednej hre a to zotieracie pole sa strasne tazko zotieralo a mojou nesikovnostou sa mi podarilo zoskribat cisla co som sam nechapal ze sa to vobec da. Potreboval by som nejak pomoct ake cisla tam mozu byt. 746780 0997 hrubo vytlacene cisla neviem ostatne sa daju vidiet ako tak a tie hrube som napisal najpravdepodobnejsie cisla ake som tam videl ale nefungovalo to. dakujem za pomoc
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: zle zotreta game karta
...môžeš to naskenovať?...
no pokusim sa len uz to vypada dost zle pokusal so sa to nejak zoskrabat lepsie tak som aj okolne cisla trochu porusil ale tymi som si isty odpisal som si ich predtym
no je to tu....
horne cisla som si na 95% isty a spodne su pravdepodobne co mi z toho vyslo + som skusal rozne kombinacia tych cisiel a nic
no je to tu....
horne cisla som si na 95% isty a spodne su pravdepodobne co mi z toho vyslo + som skusal rozne kombinacia tych cisiel a nic
-
Kok
Light Professional
preboha to si cim skrabal ?:D bodakom ?
no myslim ze s tymto by si sa mal obratit na blizz support (teda predpokladam ze to je wow gc), napisat im co ako a uvidis co ti napisu.
teda pokial nezistis ten kod
no myslim ze s tymto by si sa mal obratit na blizz support (teda predpokladam ze to je wow gc), napisat im co ako a uvidis co ti napisu.
teda pokial nezistis ten kod
vyskusaj vsetkych 1000 kombinacii a jedna bude pasovat