A ešte by ma zaujímalo, prečo sa platia poplatky pri odlete z Bratislavy (okolo 25€ + check-in), ale pri spiatočnom lete z Londýna už nie?
Ďakujem za odpovede.
samozrejme nie setky lety su za tu cenu, v kazdom lete je prvych XY miest za taku cenu, a tie ked sa vypredaju tak je cena vyssiaPilifo napísal:No pozerám teraz nejaké akciové lety, ktoré majú hneď na úvodnej stránke za 8€ pre odlet 1.9 - 31.10. - pozrel som napr. Londýn, ale keď som si rozklikol rozvrh letov, tak najlacnejšie letenky tam boli okolo 20€ + poplatky, čo vychádza so spiatočnou okolo 75€, takže kde tam je tá akcia za 8€?
pravdepodobne lebo z BA je normalna tarifa a z Londyna si nasiel akciovu letenkuA ešte by ma zaujímalo, prečo sa platia poplatky pri odlete z Bratislavy (okolo 25€ + check-in), ale pri spiatočnom lete z Londýna už nie?
ryanair určite do madridu lieta, síce nie priamo z blavy, ale lieta... nakombinuj si to cez miláno (nemá letiskové poplatky a dostaneš sa tam za babku)... jednoducho, ak chceš letieť hocikde, tak to väčšinou vychádza omnoho lacnejšie blava - miláno - cieľová stanica...pishta napísal:Kde zohnat najlacnejsie letenky ked chcem letiet do Madridu a na termine mi nezalezi ? Lebo ako pozeram ryanair neleti ani do madridu
ak sa chceš dostať na sever za lacný peniaz, tak je dobré cez Bergamo ísť, ( Oslo, Gothenburg, Stockholm, Tampere, Lappenranta )Svizer napísal:Ktora letecka spolocnost ponuka cenovo lacne prijatelne lety na sever - Norsko, Finsko, Svedsko, Danko? Malo by ist o vylet pre skupinku ludi. Dakujem za radu a nasmerovanie.
ak sa nemylim, tak zo nejakeho EU zakona, to je uz finalna cena, vratane poplatkov(okrem extra poplatkov + poplatku platobnej karty)SEID napísal:zdravim, teraz ma ryanair akciove lety do milana ale mam 2 otazky
1. neviem sa dostat nijakym sposobom uz k vybraniu terminu a objednaniu letenky(laik)
2. kde a ako zistim naslednu cenu povinnych poplatkov?
Nebud naivny, mne sa to uz stalo....chlapec10 napísal:zmenit? myslis ako ze kupis na 3. a oni ti napisu ze ta dali na 4.? to nejde, ale let mozu zrusit