vysoka skola ekonomicka

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Marcelooo
Expert
Expert

vysoka skola ekonomicka

Príspevok od používateľa Marcelooo »

Ahojte vsetci,
Chcel by som sa opýtat hlavne tych, ktorí su na nejakej vysokej skole ekonomickej, ale aj tych, ktorí maju aspon nejaké info. Ide o to, ze do konca septembra si musim urcit 2 povinne predmety. Info chcem maturovat a zostava mi matika a eko. jedno chcem a druhe si myslim, ze je zbytocne sa drtit na neobjektivnu skusku (maturitu) ked to budem mat aj tak len dalsi predmet. Moj hlavny problem je, ci ekonomicke skoly beru za potrebné mat maturitu z matiky alebo ekonomiky. aby mi nevzniklo to, ze ja si potom pohadzem prihlasky a zistim, ze nemam z daneho predmetu maturitu a mozem si piskat :D ..... Prosim Vás skúste napísat niekto je na nejakej ekonomickej skole. Konkretne obory je jedno.....

A ak mate nejaké odporucania, budem len rad, SK/CZ.....
Ja tu 4 dni nebudem, tak prosim Vas skuste mi napísat co najviac ludi. vopred VELMI DAKUJEM
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Re: vysoka skola ekonomicka

Príspevok od používateľa kinjeril »

A co je vlastne tvoj problem?
Nejak nerozumiem podstate tvojho postu.
Predsa vies, ze z coho su prijmacky tak sa podla toh zariad. Co je na tom tazke?
romulus2
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: vysoka skola ekonomicka

Príspevok od používateľa romulus2 »

Pozri, tak či tak budeš mať prijímačky aj z matiky aj z ekonomiky takže tým, že si to dáš ako predmet nič nepokazíš - akurát si to dobre precvičíš a môže ti to len pomôcť :) Ja som mal taktiež nepovinnú maturu z matiky a dal som si ju (aj keď som ju nenávidel) a urobil som dobre - pomohlo mi to. Takže ak nie si lenivý a naozaj na tú ekonomickú chceš ísť dáš si tie predmety obidva :wink:
Napísať odpoveď