Už asi 4 dní riešim jeden veľmi zahadný problem s webkou mojho kamoša...ide tu o to, že obaja máme skype, zavoláme si, spustime video (ja webku nemám), on spusti webku, načitáva...a akonáhle dočíta tak mne zobrazí video...lenže problem je v tom že mi zobrazuje všetko možne len nie to čo webka práve vidí...napríklad modre pozadie, čierne pásiky (obraz ale beží, vidim že sa mení)...to by som ešte pochopil, webka je zlá...lenže...kamošovi zobrazuje jeho webku normálne, vidí seba, zretelne a ja ho nevidim vobec, ojedinele iba obrysy tváre ... skúšali sme preinštalovať driver na webku, nepomohlo...skúšali sme si nainštalovať obaja program ooVoo (obdoba skype) a cez to je znova ten istý problem, ja jeho nevidím, on seba áno...čiže problem nebude v skype, pravdepodobne, ale asi niekde u mňa...a práve ja netuším kde by mohol byť ten pes zakopaný...len pre info kamoš má notebook Toshiba satellite L500-12N, ja mám obyčajný PC s ATI Radeon 9000...jedine čo ma ešte napadá je to, že je problem u mňa v grafike (mám monitor zapojený cez DVI, možno by pomohlo ho zapojiť cez VGA ? ..) .. len aj grafiku som skúšal aktualizovať najnovším ovladačom a nepomohol...
to bude nejaka haluz, teraz napríklad nevidí ani on seba a ani ja jeho...nejake nápady ?
PS: na nete som našiel recenziu na webku v tom NB, ževraj je hrozná a akonáhle je tma tak skoro nič nevidno, možno nejaký súvis s tym má kedže sme to zatial skúšali len cez večer...ale neviem ked on seba vidí, ja jeho nie...