Navigácia do 300 Eur

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Navigácia do 300 Eur

Príspevok od používateľa 1C3 »

Takže dostal som az úlohu popozerať nejaké tie navigácie do cenovej relácie 300Eur.

Požiadavky - veľký minimálne 4 palcoví monitor
hlasová navigácia
Navigácia bude použivané občasne raz do týždňa ale musí byt kvalitná majitel si potrpí aj na design
Značku nechám na Vás vyberte niečo vy.

Prípadné otázky sa kľudne pýtajte

Ďakujem
Rendez-vous
Novice
Novice

Re: Navigácia do 300 Eur

Príspevok od používateľa Rendez-vous »

Určite pozeraj značku TOMTOM.. Tí už podľa mňa trofli Garmin.
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

ked budes vyberat zo zabehnutych znaciek(Garmin, MIO, Tomtom, Navigon) tak je to skoro jedno, vsetky su dobre
a ked mu ide aj o design tak nech si otvory alzu da si vyfiltrovat podla znacky a vyberie podla toho
tych s velkou obrazovkou vela nieje je to praca na 15minut a potom sa len rozhodne ktora sa mu najviac paci

pre otca mojej frajerky sme teraz kupovali MIO mov400 a pre mojho otca MIO mov s501(obe by ti mohli stacit)
Suffel
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Suffel »

ja osobne by som isiel do niecoho co ma iGO8 su to najlepsie mapy a daju sa bez problemov aktualizovat atd.. osobne by som sa rozhodoval medzi: http://www.alza.sk/navon-n750-d179319.htm alebo: http://www.alza.sk/mio-spirit-v505u-d138455.htm.. Mio ma aj DVB-T co si myslim ze by sa mu pacilo keby si niekde pri cakani a pod. mohol pozriet TV.. ak to je pre neho zbitocnost a ide mu len o navigaciu tak by som bral ten Navigon.. Tomtom ani garmin by som moc nechcel hlavne kvoli platenym aktualizacia ale tiez su to kvalitne znacky takze v podstate je aj jedno co by zobral zalezi len od toho ci je ochotny aj dotoho davat peniaze teda kupovat si aktualizacie atd..

btw// bolo tu viac tem o navigaciach tak ak by si sa nevedel rozhodnut skus hodit nieco do vyhladavania myslim ze to bolo v rubrike auto-moto tam bolo otom dost pisane :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tema o navigaciach tu uz je, dokonca je ich tu viacej a rozobera sa v nich ako Garmin, tak aj TomTom ci ine navigacie.

Suffel: iGO tiez pouziva len mapy TeleAtlas ci Navteq, takze tazko hovorit o mapach ako takych, pretoze su rovnake ako v pripade inych navigacii, ktore pouzivaju tieto podklady. Rozdielom je akurat tak software, ktory nepovazujem za najlepsi. Ako TomTom, tak aj Garmin sa da jednoducho aktualizovat zadarmo, na internete je toho vela o tom a je to hladanie na par sekund.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

dakujem za vsetky rady temu mozte lock rozhodol som s apre Navon 750 len neviem ci ju vyrabaju nemci..neviem to nikde najst..
Napísať odpoveď