Akne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tomasito13
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Akne

Príspevok od používateľa tomasito13 »

ja som pouzival vsetko mozne, skinorem, eryfluid, eclaran no najviac sa mi osvedcila gafrova mast ktoru kupite aj bez predpisu v lekarni za 1,5E, vyzera ako zubna pasta ale je hneda a nanesiete si to najlepsie na noc na tvar a do rana krasne vycisti plet fakt lepsie ako vsetky ostatne pripravky dokopy kedze nevysusuje
roman3338
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa roman3338 »

a s tym ides normalne spat ked to mas natrete?? a moze sa to davat aj na chrbat?
cuteSTYLE69
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa cuteSTYLE69 »

Jasne, je to na vonkajšie použitie a na všetky forme akné.
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Čaute!
Zabudol som si dať včera zynerit.Doktorka mi povedala, že keď si ho zabudnem dať čo i len jeden deň, mám doisť za ňou a vypýtať si niečo iné, lebo si na to koža odvykne. Musím teda alebo zveličovala?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

lol, to co za pi*u mas koznu? ja si to bezne nedam ked idem vecer pit a ked sa vratim nie som v stave si umyt tvar a dat si to :) nedas si to vecer, nic sa nedeje ..dokonca ja to davam iba vecer, rano nestiham a vsetko sa zlepsuje ako ma :)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

vacsinou antibiotika jednodnove vynechanie odpustia, no kazde je ine, pozri si pribalovy letak, tam je to vacsinou spomenute co robit ak zabudnes http://www.zdravie.sk/sz/lieky/showpil/ ... k-pil.html tu je ten letak, v ktorom sa mimo ine pise, citujem "V prípade vynechania jednej dávky časový interval neskracujte, ale pokračujte ďalej v potieraní dvakrát denne."
Gepid
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gepid »

Používam ho už od apríla, ale hovorila mi, že si to mám dávať len večer. Že slnko to potom zhorušuje alebo čo. Sa mi to nezdalo, keď bolo napísané, že ráno a večer. Mám si dať teda aj ráno, aby sa mi to lepšie liečilo? Nemalo by sa tam nič pokaziť, keď aj na letáku píšu, že aj ráno.
Inak, ako najlepšie prekryť také malé červené fliačky? Ostali mi tam ešte z čias keď som zynerit nepoužíval. Používam aknecolor, ale stále je to vidieť. Je niečo iné? Samotný make-up sa mi nechce dávať, lebo by som to určite pokazil a bolo by to vidieť :D
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no ak stihas tak rano a vecer ..samozrejme ze na cistu umytu nemastnu ples ...no a ten zineryt + slnko, ono v zineryte mas alkohol a slnko posobenim nan ti moze sposobit svrbenie ..no naj je dat si zineryt, nato krem a mas vyriesene ..zineryt sa ti "vpije" do pokozky a krem chrani :)
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

zinerit a slnko mi nerobil ziadny problem, jediny problem pri nom bol ked som si ho daval v sobotu rano po chlastacke a solidne ma z toho napinalo.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

čo odporúčate na tie malé hnedé alebo aké bodky na nose ? vytláčať ma to vkuse nebaví.. nemáte niečo čo by pomohlo aby sa mi nevytvárali?
Barulienka
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Barulienka »

martinez13 napísal:čo odporúčate na tie malé hnedé alebo aké bodky na nose ? vytláčať ma to vkuse nebaví.. nemáte niečo čo by pomohlo aby sa mi nevytvárali?
Mno, na "cierne bodky" je najlepsi hlboko cistiaci peeling s kyselinou salicylovou, alebo nejaka pletova maska raz-dva krat za tyzden :) najlepsia je aj tak navsteva dermatologicky a ona to urobi odborne..a existuje aj laserove odstranenie. Len tak nikdy nevytlacaj, akurat sa ti to zapali. :)
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

este dodam, ze pri starsich (30+) tieto cierne bodky vytlacis, ale ostanu po nich male "kratery" ..:)
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

aha aha, ja ich normálne vytlačím ostane tam deň taká dierka keď je to veľké a potom to zmizne a potom sa to znovu objaví.. brat má nejaké peelingy čo som pozeral v kúpelni tak to začnem asi používať. :) díky za radu
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

Ja osobne používam toto:

//obrazky vkladaj do priloh

Každý večer si toho trošku nanesiem na odličovaci tampon a poutieram celú tvár .... nielenze mi to pekne tvár očisti ale je to aj osviežujúce .... stálo to cca 4 € .... neviem či to je vela ale poviem vám pomaha to .... ( ale ja si ešte tak dva krat denne umyjem tvar čistou vodou) :smt006
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

dneska som si bol kúpiť Garnier Pure Active Peeling .. tak som zvedavý aký to bude mať účinok na pleť. je tam aj tá kyselina salicylová takže dúfam že pomôže :) ..
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Zdravim...

Dnes sm bol u kozneho na kontrolu po mesiaci, co mi predpisal Eryfluoid a Isotrexin. Povedal mi, ze takymto sposobom sa toho "nezbavim", vraj mam ist na hlbkove cistenie pleti.

Moja otazka znie: neznetvori mi to este viac ksicht? :D Na jednej diskusii som cital, ze jedna mala po tomto tyzden uplne znicenu pokozku na tvari. Bol uz niekto z vas na tom? Ak ano, pocitili ste zmeny?

Velke THX. :)
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

podla mna su tie chemicke pripravky strasne kktiny, doporucujem Tariku http://www.ayurlabsindia.com/pimple.html , kamaratovi to do mesiaca zacalo uplne cistit tvar a teraz uz sa mu nerobia takmer ziadne nove pupaky (len z casu na cas taky maly s bielou hlavickou, co je myslím normalne)
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Momentalne mam na cele a aj inde po tvari take pupaky. Ono to nie su jebaky, ale take "vypuklinky". Napr. ako ked vas ustipne komar. Na cele toho mam dost. Da sa povedat, ze po celom cele... Nwm, co to moze byt. Ci sa to tie pory, alebo co. Je to male.. :)

Skusil som si umyt celo teplou vodou a natriet si tymto pripravkom: http://www.garnier-pure.sk/produkty/cis ... roti-akne/
Element
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Element »

ja vam chalani poviem takto, mal som strasnu tvar v minulosti plnu vyraziek zapalenych, povytlacanych a inych hroznych ale dokazal som sa toho zbavit a teraz mam krasnu tvar poviem vam mojich par rad ako som to dosiahol

*Prva najdolezitejšia rada je nevytlacat!V prípade hnusnej bielej hlavicky dat si na vatovy tampon alpu a jemne tu hlavicku tak strhnut. A vytriet z nej hnis. Tym ze to vytlacate zanasate si tam infekciu a tvoria sa vam jazvy ktore sa uz nemusia zahojit. (v mojom pripade za mi zahojilo priblizne 95% po vytlacani, ale az po intenzivnej liecbe, zvysnych 5% vyzeraju ze su trvale).
*Tieto vyrobky ako Garnier,Nivea atd pripravy proste komercne vodicky co idu v reklamach tie vam akne nevyliecia, vycistia plet trocha zredukuju cierne bodky ale nic viac, cierne bodky vytvoria sa zas. Ucinnejsia je obycajna ALPA ked si kupite velke balenie ekonomicky sa oplati a mozete si cistit tvar efektivne, rano a vecer najlepšie po umyti. Je to ovela lepsie ako tieto vodicky co su v reklamach.
*Avsak najlepšia zbran na vyrazky je slnko (bohuzial teraz ked to pisem uz moc nieje) ale ak sa budete opalovat na slnku tak je to 100 krat efektivnejšie ako sa natierat mastickami a vodickami. Slnko vam pekne zahoji jazvy a docasne vam do urcitej miery zbavi aj ciernych bodiek. Pri pravidelnom opalovani tvare je vyrazne posunutie zarucene.
*Ucinna zbran od koznej je aj sinerit,therapfluid (tak nejak) a ine. Su to super roztoky ale liecba je dlhoboda ale prinasaju po dlhodobej liecbe viditelny ucinok. Liecba je individualna!
*Naujcinejsia zbran a zaroven uplna tutovka na liecbu akne je AKNENORMIN pripadne (Roaccutan) tieto pripravky patria do skupiny "retinoidy" ktore sa pouzivaju pri tazkej! liecbe akne. Osobne ked som to bral AKNENORMIN musel som podpisat par formularov ze som bol pouceny aj o vedlajsich ucinkoch atd ten liek to balenie vlastne stoji asi 1500sk len na recept je bezplatne :) podla mojej mienky je to najlepsie na trhu co mame na liecbu akne, avsak doktor je povinny liecit pacienta retinoidmi az ked skusil vsetky ostatne formy liecby (napr sinerit,therapfluid a pripadne antibiotika) cize necakajte ze pridete ku koznej a ona vam to na poziadanie predpise, mne to predpisala asi po 1 roku liecby, povedala to tak cca "no vidim ze stav sa vyrazne nelepsi prejdeme na inu formu liecby" Osobne si myslim ze doktorka to nemoze predpisat len tak hocikomu lebo je to drahy liek a to balenie za 1500sk som co preplacala cele poistovna som minul za cca 2 tyzdne.. avsak upozornujem vas ze liecba trva minimalne pol roka! a extremne vysusa pokozku!Je to vlastne zalozene na tom ze pokozka sa vam bude strasne vysusat aj s tym akne a tie jednotlive vyrazky sa budu olupovat dole z tvare, je fakt nevyhnutne aby ste sa pripravili nato ze pol roka budete mat neustale suche pery, a tvar celkovo, pery treba natierat, ale tvar moc nie lebo liecba funguje pomocou zosupani pokozky. A ked si ju budete mastit tak nebude az taka sucha. Aj ked ak si dobre pamatam nepomahali ani kremy aj tak som mal stale suchu tvar.Ale vysledny efekt fakt stoji zato!!!Ak vas nebavi sa potierat mastickami a vodickami a mate kriticke akne oplati sa tato liecba je fakt uspesna, a garantujem vam zlepsenie oplati sa to vyskusat.
*Na zaver ešte jednu vec vlastne s akne bojujem od cca 14 rokov teraz mam 21, teraz uz mam tak akurat cierne bodky na nose a tich sa doteraz nedokazem uplne zbavit :). Pomahaju tie masky na plet a hlbkove cistenie pleti ale to pomaha tak na dva dni potom sa zas vytvoria cierne bodky.

Vsetkym akneistom :D prajem vela stastia, nezabudajte ze akne sa da vyliecit vacsinou uplne aj tie najhorsie jazvy o ktorych by ste povedali ze vam ostanu na veky mozu zmiznut!
Na zaver etinoidi 4ever, AKNENORMIN is the best
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Momentalne mam dost mastnu plet. Dost mi to vadi, lesknem sa ako psove gule... Cital som, ze cim viac ju budem vysusovat, tak sa mi viac bude mastniet... Na nete som nasiel, ze na to pomaha aj obycajny zemiak. (odstavit z neho stavu a tou si potriet), skusal to niekto? Rasp. pomohlo to niekomu? :D Robim take experimenty, ale co uz..

http://www.diva.sk/moda-a-krasa/krasa/c ... hladnicky/
Napísať odpoveď