certifikat od foli + nalepky o STK a EK

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

certifikat od foli + nalepky o STK a EK

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

dnes ma prvykrat zastavili fizli .. a uz to islo , nalepku na skle mam len jednu , no doklady mam obidva , niekde so m cital ze musi byt aj nalepka .. tyto policajti z toho vedu nerobili no pytam sa na vas nazor ci nalepka musi byt alebo nemusi a ak ano kde ju znova vybavim lebo sa asi menilo sklo , a este som mal problem s certifikatom od foli . je na nom uvedeny iba typ auta a spz akedze bolo od vtedy dva krat prepisovane tak som bol v :smt006 pokutu nedali , no mam si to vyriesit .. co si o tom myslite ? kde to mam dat spravit ?
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: certifikat od foli + nalepky o STK a EK

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

nalepku na stk a folie na DI
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tak ako vravi paulie, pre nalepku si skoc na stk, stoji to tusim 2,66e a zober si so sebou platny vykaz o stk, prip. ek, folie ti vybavia na inspektorate...radsej nespekuluj a nestuduj, ci to naozaj potrebujes, daj si vsetko do poriadku, nech na teba policajti nic nemaju :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

presne tak to chcem :) nech na mna nic nemaju .. no len ci sa aj najde nieco ako vykaz o EK a STK .. a tie folie mi spravia podla coho na DI ? nemaju to podla coho spravit , ja mam k tomu len preukaz z ktoreho nejde nijako vycitat ci je to na moje auto a pytal som sa policajta ci mi vie poradit kde si to dam vybavit tie folie a povedal ze s tym mi neporadi , nevie ... keby to bolo na DI podla mna by vedel :) dakujem
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

tak skoc, do nejakej firmy co robia folie, ci by ti za nejaky poplatok nevystavili certifikat
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

dnes som volal do tej firmy kde robili tieto folie ...udajne staci prist alebo poslat v obalke stary doklad + nove udaje a 16€ za novy doklad .. tak tam asi behnem .. :) este treba vyriesit tu nalepku a je to :) len ci sa najde ten doklad o emisnej :D
Napísať odpoveď