HTC Desire

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Filipito
Darca
Darca

Re: HTC Desire

Príspevok od používateľa Filipito »

a hlavne že hra na iphone nestojí 30 eúr ako hra na psp
icefiresr
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa icefiresr »

Shwollo to velmi pekne zhrnul.
QpK
Novice
Novice

Príspevok od používateľa QpK »

2 Shwollo - ok uznávam, tá hra impressive.. bohvie kolko vydrží baterka

a k android marketu - zatial je to hlavne slovo..

Máš pravdu vo všetkom..

Ale ja sa ajtak priklánam k androidu, keby som si mohol vybrať medzi desire a iphone 4 bral by som desire. Niekto je proste tvrdohlavy, ale ma svoje dôvody, je presvedčený.. Samsung nie, rovnako ako produkty od apple.. Koncom roka ajtak prídu mobily s dvojjadrovými procesormi a tieto strcia do 'kapsy'
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

QpK napísal:Ale ja sa ajtak priklánam k androidu, keby som si mohol vybrať medzi desire a iphone 4 bral by som desire. Niekto je proste tvrdohlavy, ale ma svoje dôvody, je presvedčený.. Samsung nie, rovnako ako produkty od apple.. Koncom roka ajtak prídu mobily s dvojjadrovými procesormi a tieto strcia do 'kapsy'
A máš aj nejaký rozumný dôvod prečo nie Samsung? Vieš mi vysvetliť prečo by si zobral Desire a nie iP4?
QpK
Novice
Novice

Príspevok od používateľa QpK »

Samsung nie po rokoch osobných skúseností s elektronikou, ale aj telefónmi. Ich design a použité materiály tiež nestoja za vela, podla mňa.

Desire ano kôli tomu že je to htc, os má android, ip4 nie, lebo má iOS4. Sú ludia ktorý budú vždy proti iphone, a sú ktorý budú vždy pri. Či už majú, alebo nemajú adekvátne dôvody.
lol4
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lol4 »

Tiež som toho názoru, že mobil nie je len na písanie správ a telefonovanie. Síce som sa na svojom (teraz už predanom) 3GS-ku hry moc nehral, pre iOS je aj mimo nich kopec zaujímavých aplikácií. Nehovoriac o slušnom webovom prehliadači a mailovom klientovi. Apple si za svoje zariadenia čo to aj pýta (hlavne v Európe), ale nájdu sa aj takí, ktorí sú ochotní priplatiť. Osobne som začal nový iPhone 4 riešiť hneď ako prišiel na Slovensko. Tento týždeň by už mal byť domaaa :smt007
Napísať odpoveď