Nvidia Optimus !!!!!! help !!!

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
matias123
Amateur
Amateur

Nvidia Optimus !!!!!! help !!!

Príspevok od používateľa matias123 »

Zdravim vas páni....mám taký problém kupil som si uplne novy NB asus N61JV a za ziadnu cenu nemozem rozbehat grafiku Nvidie nezapne sa za ziadnu cenu ...stale je vypnuta a ked vypnem integrovanu proste vypne obrazovku a nic sa nedeje prosim vas o pomoc za akekolvek rady dakujem :D
vikko78
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Nvidia Optimus !!!!!! help !!!

Príspevok od používateľa vikko78 »

predpokladám, že máš win7 a ked pustíš dxdiag, tak ti píše čo?
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

musíš inštalovať driver zo stránky NB žiadny iný ti nepôjde
presne tento problém som mal s NB kde bola integrovaná M4500 a ATI HD4570 tie drivery čo sú na stránke NB majú aj program na prepínanie kariet
btw nesmieš tu integrovanú vypínať cez bios, potom nespustíš PC, ona sa dá zapnuť iba softwaerovo vo win
matias123
Amateur
Amateur

Mám tam iba intel graphic media akcelerator......ziadnu Nvidiu......a skusal som uz dost ovladacov...a mam win 7
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

akých veľa, vravím, že iba tieto idú http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
naťukaj si notebook, model N61 series a potom tvoj notebook
matias123
Amateur
Amateur

skusal som i tie ....a funguje my ta posledna aktualizacia ovladaca takze je to ok ...dikes
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

hrban napísal:musíš inštalovať driver zo stránky NB žiadny iný ti nepôjde
presne tento problém som mal s NB kde bola integrovaná M4500 a ATI HD4570 tie drivery čo sú na stránke NB majú aj program na prepínanie kariet
btw nesmieš tu integrovanú vypínať cez bios, potom nespustíš PC, ona sa dá zapnuť iba softwaerovo vo win
ale ho**o musi, milujem takych co do problematiky vobec nevidia :roll: a naviac NV optimus sa prepina automaticky sam(s najnovsimi ovladacmi 258.96 WHQL nemam problem so ziadnou hrou) narozdiel od gpu ATI ktory treba prepnut rucne a mat zavrete vsetky aplikacie

mam ten isty NB najnovsie ovladace priamo od NV a Intelu a bezi ako hodinky :wink:

inak toto ma dostalo :lol:
hrban napísal:tie drivery čo sú na stránke NB majú aj program na prepínanie kariet
a dalsia perlicka :lol: na tom NB sa ani v biose vypnut neda a vlastne tusim na ziadnom s optimusom pretoze integrac bezi stale ten sa nevypina ani ked sa zapne druha GK
hrban napísal:btw nesmieš tu integrovanú vypínať cez bios, potom nespustíš PC, ona sa dá zapnuť iba softwaerovo vo win
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

funguje??? funguje, tak tíško

tiež kktina čo si zadrel, Ati to má riešené na báze prepnem si ručne kedy chcem + ak prepnem na baterku tak sa automaticky zapne integrovaná a prečo by si mal zatvárať aplikácia, prepne sa bez problémov aj pri hre Sims3
a pls necituj hovadiny, ako mám vedieť aký má bios len som ho varoval, že ak ju náhodou vypne v biose, tak je to v riti, čo by aj bolo nakoľko dedikovaná GK natívne nenabieha, až kým ju nespustí win spolu s ovládačmi na to určenými (len tak hocijaké ovládače tiež nefungujú, navyše výrobca NB si môže niečo upraviť, takže stránka NB ako primárna na ťahanie driverov, až potom výrobca komponentov)
a DPC načo sa do toho teraz pletieš, kde si bol keď ťa bolo treba ??? no ja viem, v riti si bol :?
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

tak ako sory ale to s tymi aplikaciami som cital prave niekde na webe AMD

a predstav si, ze prave cez cely post bezi dedikovana NV a az ked sa zacina nacitavat Win7 nabehne Intelacka HD(viem podla led ktore indikuju ktora gk sa prave pouziva) :wink:

"len tak hocijaké ovládače tiež nefungujú" - hej prave preto NV a ATI maju origo ovladace pre mobilne grafiky :wink:

neviem zrovna som bol mimo republiky, ono vies niekto musi na seba aj zarabat
Napísať odpoveď