24" BenQ G2420HDBL

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
skuki
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

24" BenQ G2420HDBL

Príspevok od používateľa skuki »

Chcem si zajtra objednať tento monitor.Tak ak máte niekto s týmto skúsenosti alebo by ste mi mohli poradiť v rovnakej cenovej relácií lepší monitor, tak som otvorený všetkým radám :) Využívať ho budem na občasné pozretie filmu, na hranie hier a na surfovanie na webe.
Sapo
Addict
Addict

Re: 24" BenQ G2420HDBL

Príspevok od používateľa Sapo »

Ja mam 22'' BenQ G2222HDL a slape zatial perfektne. No BenQ nepatri ku nejakym TOP znackam. Si si isty, ze nechces radsej nieco ine?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Ak môžem takú mimo otázku. Čo Vás všetkých privádza ku značke benq? Majú nejaké akcie, alebo reklamy, majú nejaké hyper zľavy, alebo parametre? Totižto snáď na každom slovenskom fóre fičia benqy, alebo iné kazivé značky. Len by ma zaujímalo ako sa ku tomu človek dostane. Lebo verím že min. 50% z Vás dá zdravý sedliacky rozum vedieť, že keď je to najlacnejšie v cenníku a na úplnom dne, tak to asi nejaká žiarivá kvalita nebude. Neberte to prosím Vás ako útok z mojej strany, len ma seriózne zaujíma prečo práve Benq, Acer, Proview či Sonicview, alebo aké paznačky ešte.

K téme. Choď po niečom ako LG, alebo Samsung, najlepšie iiYama, alebo Eizo.

P.S.: Úsmevná vec je aj tá, že na tých istých fórach nájde človek kopec tém, kde práve ľudia rozoberajú problémy s týmito kazivými produktmi...aj preto mi to nejde do hlavy :?
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Lebo sme Slováci a chceme veľa muziky za málo peňazí (viď. 24" panel za zlomkovú cenu kde začinajú 21-22")
skuki
Light Professional
Light Professional

Sapo ja mám presne taký doma :D Otec chce do firmy nový monitor, tak ja mu dám svoj a kúpim si niečo väčšie.A išlo mi o cenu a aj ide :) V monitoroch sa veľmi nevyznám a tento ktorý mám cca pol roka ide bez problémov.Takže nemám dôvod si nekúpiť opäť BenQ.Nie som ani nijak náročný, takže ak sa nenájde lepší za rovnakú cenu, skončím pri tomto :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

skuki ešte nám prezraď za akú prebornú cenu si ten benkjuuu zohnal, aby sme poznali hodnotu konkurenta ;)
johny541 napísal:Lebo sme Slováci a chceme veľa muziky za málo peňazí (viď. 24" panel za zlomkovú cenu kde začinajú 21-22")
preto je toľko vecí na reklamačnom v rôznych servisoch, predajniach a veľkoskladoch :)
skuki
Light Professional
Light Professional

V dobe pred Vianocami stál 22'' BenQ G2222HDL 157,51 € bez dph.A k tej kvalite by som nebol taký arogantný, pretože starý 17" BenQ FP71G+ má otec vo firme už cca 5. rok a stále beží úplne bezchybne.A neradím sa medzitých, ktorí by čakali veľa muziky za málo peňazí, ale nie som náročný a ide mi len o uhlopriečku v pomere ku cene (samozrejme pozriem aj odozvu, rozlíšenie, pozorovací uhol, spotrebu) a nemám potrebu si doplatiť len pre značku.A skôr než si niečo kúpim snažím sa nájsť recenzie alebo ohlasy na daný tovar a proti týmto monitorom nikto nemal veľké výhrady.
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Uplink ak ta tak strasne zaujima moj pribeh, tak Ti ho poviem. :)
Mal som LCD monitor LG, ktory sa mi dva mesiace pred zarukou pokazil. Z reklamacky mi prisla sprava typu: Vas monitor nebol opraveny, a ze si mam ist do predajne vybrat iny, alebo ze nam vratia peniaze. Bol to LG L1900E 19'' ktory ma stal vtedy asi 8000sk Mozno viac, mozno menej. Nepametam si to. Vtedy som si povedal, ze kaslem sa na znacku, ked sa to bude chciet pokazi, pokazi sa to. V nasej skole maju shity monitory, ktore pracuju uz niekolko rokov bez problemov. Znacka Prestigio. Vo firme v ktorej som praxoval mali este vacsie shiy: Hyundai. Bratranec ma Belineu a slape.
Zobral som teda peniaze, lebo na predajni nemali moc dobre monitory a isiel som sa popozerat do inych predajni. Hned mi do oka padol prave ten BenQ G2222HDL 21.5''. Dizajnovo celkom pekny monitor, LEDkovy a lacny. Zavolal som kamaratovi, aby pozrel ceny toho monitoru na nete a nasiel ho o 30€ lacnejsie akurat v nasom meste. Tak som si ho objednal a som pomerne spokojny. (Kym neodide :D)

Ale som sa rozpisal...
Napísať odpoveď