Este vcera som v pohode kukal filmik, dnes nejde odstranit DIR.
Neviete co to moze robit ? Mam jeden subor a tento adresar... snad ne nejaka sarapata...
Win XP - vdaka za napady
Nejde odstranit DIR
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejde odstranit DIR
skús cez unlocker, prípadne cez príkazový riadok pozreť aké má atribúty. Všetky zrušiť (ak ho niečo zmenilo na systémový a pod.) a potom zmazať (tiež cez cmd)
mozes pls konkretizovat ? hladam prikazy na cmd
ako sa k tomu dostat..
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
cd .. (posun o úroveň vyššie)
cd meno_adresara (presun do konkrétneho adresára)
dir (výpis adresára)
pomocou týchto troch príkazov sa dostaň do adresára o úroveň vyššie ako sa nachádza tvoj nezmazateľný adresár. Takže do toho Downloads. Aby si mohol zadať Documents and settings, tak si pomôž tabulátorom čo ti bude doplňať názvy, alebo to napíš ručne ale celé v úvodzovkach. Hádam to zvládneš
potom daj príkaz attrib ktorý ti vypíše atribúty. Ak je pri tom adresári nejaké písmeno, tak daj následne attrib -XXX (kde XXX sú písmená ktoré tam sú). Tým zrušíš všetky atribúty. Cez príkaz del ho potom skús zmazať. Najskôr by som ale skúsil ten unlocker ktorý som spomínal. Je to freeware
cd meno_adresara (presun do konkrétneho adresára)
dir (výpis adresára)
pomocou týchto troch príkazov sa dostaň do adresára o úroveň vyššie ako sa nachádza tvoj nezmazateľný adresár. Takže do toho Downloads. Aby si mohol zadať Documents and settings, tak si pomôž tabulátorom čo ti bude doplňať názvy, alebo to napíš ručne ale celé v úvodzovkach. Hádam to zvládneš
potom daj príkaz attrib ktorý ti vypíše atribúty. Ak je pri tom adresári nejaké písmeno, tak daj následne attrib -XXX (kde XXX sú písmená ktoré tam sú). Tým zrušíš všetky atribúty. Cez príkaz del ho potom skús zmazať. Najskôr by som ale skúsil ten unlocker ktorý som spomínal. Je to freeware
cd/dir poznam, dalej som sa nedostal, dik za dalsi postup. /skusim ten unlocker
vyzera to na nejaku havet, pustil som spy&destroy, par adresarov slo dole, par nie. nie je ich vela/zatial.
diky moc, vyskusam..
vyzera to na nejaku havet, pustil som spy&destroy, par adresarov slo dole, par nie. nie je ich vela/zatial.
diky moc, vyskusam..
- spustit cmd (win+r, napis cmd)
- kill explorer (ctrl+alt+del - task manager - processes - explorer.exe - end process)
- alt+tab - to ta prepne do cmd
- v cmd napis: rmdir /S "menoadresara" ktory chces vymazat (plna cesta k nemu)
- exit cmd
- spustit explorer (ctrl+alt+del - task manager - applications - new task - napises explorer.exe
- vymalovane
- kill explorer (ctrl+alt+del - task manager - processes - explorer.exe - end process)
- alt+tab - to ta prepne do cmd
- v cmd napis: rmdir /S "menoadresara" ktory chces vymazat (plna cesta k nemu)
- exit cmd
- spustit explorer (ctrl+alt+del - task manager - applications - new task - napises explorer.exe
- vymalovane
dnes sa bude malovat 
z casu na cas idu odstranit, snad tam nebude este nejaka havet
z casu na cas idu odstranit, snad tam nebude este nejaka havet
núdzový režím...