nenacitava mi stranku GMAIL

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
msebo
Light Expert
Light Expert

nenacitava mi stranku GMAIL

Príspevok od používateľa msebo »

Ide o jednoduchu vec. Kupil som notebook - u mna doma po zapojeni na internet nacita v pohode stranku Gmail kde sa nalogujem a pozeram postu. Ten isty noteboook som doniesol kamoske do ineho mesta a ked som ho u nej napichol na internetovy kabel vsetky stranky jej v pohode nacitava ale Gmail nenacita. Do ich bytu ide jeden kabel a cez nejake zariadenie (rozbocovac/modem alebo neviem co to je) idu dva kable. Jeden do ich statickeho pocitaca na ktorom Gmail nacitava a druhy do notebooku kde ho nenacita. Kde moze byt problem? Poskytovatel internetu asi neni pricinou blokovania tejto stranky ked na jednom pocitaci tuto stranku nacitava. Nastavenia notebooku by tiez nemali byt problemom kedze u mna na tomto stroji Gmail nacitalo. Som z toho jelen - mali ste podobnu skusenost alebo viete mi poradit? Vdaka.
Marian
3PO
Medium Professional
Medium Professional

Re: nenacitava mi stranku GMAIL

Príspevok od používateľa 3PO »

skusit iny prehliadac, zmazat kolaciky a nastavenie prehliadaca.
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...staršie verzie Opery blokovali všetky stránky Googlu okrem hlavnej vyhľadávacej stránky...ak máš Operu, skús aktualizovať na verziu 10.61
callop
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

pri nacitavani gmailu stlac stop a prepis adresu z http na https (alebo opacne, podla toho, ktora verzia nejde nacitat)
msebo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa msebo »

dakujem - zistil som ze poskytovatel internetu Antik to nejak blokoval - ked som im tam brnkol tak nieco odhaluzili a uz to slape. Velka vdaka za ochotu pomoct.
Napísať odpoveď