vztah s kamaratkou
vztah s kamaratkou
zdravim tak poslednu vec ktoru chcem uz len vas nazor aby som vedel uz naozaj do toho ist.
zalubil som sa do kamaratky zaroven aj spoluziacky, pozname sa 4 roky, no teraz sa pohlo trochu inac zacali sme casto spolu chodit von, rozumieme si, dokonca som si povedal ze je to dievca mojich snov s ktorou si velmi rozumiem...
z jej strany je to zvlastne pretoze mi v slabej chvilke povedala ze ma ma velmi rada.
Co si o tom myslite co to mohlo znamenat ? neustale na nu myslim.
no a teraz som bol nedavno vonku spolu sami na vino trochu sme sa opili a tak sli za kamaratmi do baru.
tam sa cely vecer venovala jednemu chlapcovi no potom mi volala a bola smutna ze urobila chybu.
tak s nim sla s tym chlapcom aby to urovnala no velmi sa jej nechcelo.
potom sme znovu boli v kontakte a vtedy povedala ze je smutna ale jedina vec ktora jej robi radost je ze ako spomina ked sme spolu boli vonku sami na vinku ze sa tesi ked pojde von znova.
tak chcem uz naozaj vediet ci to je uz zaujem alebo nie ... no podla mna ano ale chcem vediet a ujistit sa nech neurobim chybu.
vdaka este raz.
zalubil som sa do kamaratky zaroven aj spoluziacky, pozname sa 4 roky, no teraz sa pohlo trochu inac zacali sme casto spolu chodit von, rozumieme si, dokonca som si povedal ze je to dievca mojich snov s ktorou si velmi rozumiem...
z jej strany je to zvlastne pretoze mi v slabej chvilke povedala ze ma ma velmi rada.
Co si o tom myslite co to mohlo znamenat ? neustale na nu myslim.
no a teraz som bol nedavno vonku spolu sami na vino trochu sme sa opili a tak sli za kamaratmi do baru.
tam sa cely vecer venovala jednemu chlapcovi no potom mi volala a bola smutna ze urobila chybu.
tak s nim sla s tym chlapcom aby to urovnala no velmi sa jej nechcelo.
potom sme znovu boli v kontakte a vtedy povedala ze je smutna ale jedina vec ktora jej robi radost je ze ako spomina ked sme spolu boli vonku sami na vinku ze sa tesi ked pojde von znova.
tak chcem uz naozaj vediet ci to je uz zaujem alebo nie ... no podla mna ano ale chcem vediet a ujistit sa nech neurobim chybu.
vdaka este raz.
-
Blackangel
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: vztah s kamaratkou
skus to xD ale ked ti dievca povie ze ta ma velmi rada.. tak to znamena ako najlepsieho kamarata xDa ked je smutna a chodieva za tebou xD tak sa potrebuje vyrozpravat.. nic neni lepsie ako byt najlepsim kamaratom xD
ale skus to... len sa nezamiluj xD
ale skus to... len sa nezamiluj xD
-
lollo
Professional
aby si nebol ako butlava vrbicka, ja by som to osobne riskol,ale na druhej strane od toho vela neocakavaj ak to nahodou nevyjde
ale musim uznat ze sa mi to paci
cize drzim Ti prsty
ok no kazdopadne dakujem za radu ... takto som to nevidel v zmysle ako najlepsi kamarat kedze nikdy som nemal vela dobrych kamaratok... no snad by som to mohol skusit aj ked teraz som uz na este vacsich pochybach. 
Hm, za skusku nic nedas. A skus s tym neotalat, to sa mi uz par krat vypomstilo, pozvi ju niekam kde budete sami dvaja, z jej reakcie to nasledne vycitas aj sam. Vela stastia.
vieš čo skús to pretože ak to bude obojstranne môže vzniknúť niaky pekný vzťah ale musíš brať ohlad na to že ste spolužiaci a ak by sa niečo udialo medzi vami a nedaj bože by sa to rozpadlo by to mohlo mať dosť blbé následky. z vlastnej skúsenosti ti vravím že to nieje žiadna lahoda byť v triede z Holkou ktorú máš rád no niak sa to medzi vami pokazilo.
hlavne to nenetahuj a neber ju len von stale ze sa budete iba rozpravat opytaj sa jej to co najskor
ver mi viem co hovorim nenatahuj to drzim palce 
veru tak, player má pravdu, nečakaj príliš dlho a čo ti poradím ja, skús ju pobozkať. Prvý (možno aj posledný) bozk vyrieši veľmi veľa a posunie ťa do jasnej pozície. Buď bude veľmi šťastná, že si to spravil, pretože to chcela aj ona alebo bude z toho prekvapená a spýta sa ťa, čo to malo znamenať a ty budeš hneď vedieť, že si pre ňu naozaj len dobrý kamarát a nič k tebe necíti.
Naozaj, ja som veľa takýchto príležitostí zahodil a vždy som skončil ako dobrý kamarát a tajne som závidel tým, ktorí dokázali dať hneď najavo babe, čo k nej cítia. Žiadna baba nechce spomaleného tr*ka, ktorý nevie využiť šancu a bojí sa dať najavo svoje city, že "čo ak ma preboha vysmeje, čo ak mi dá facku a ja sa budem cítiť trápne, čo ak ma prestane mať rada,...". Nič z toho nie je horšie ako pozerať sa na svoju vysnívanú babu ako sa objebáva s iným chalanom. Až potom si budeš búchať hlavu o stenu, prečo si bol taký hlupák a neskúsil k nej niečo viac.
Naozaj, ja som veľa takýchto príležitostí zahodil a vždy som skončil ako dobrý kamarát a tajne som závidel tým, ktorí dokázali dať hneď najavo babe, čo k nej cítia. Žiadna baba nechce spomaleného tr*ka, ktorý nevie využiť šancu a bojí sa dať najavo svoje city, že "čo ak ma preboha vysmeje, čo ak mi dá facku a ja sa budem cítiť trápne, čo ak ma prestane mať rada,...". Nič z toho nie je horšie ako pozerať sa na svoju vysnívanú babu ako sa objebáva s iným chalanom. Až potom si budeš búchať hlavu o stenu, prečo si bol taký hlupák a neskúsil k nej niečo viac.
Tak som skusil, taky mensi test co som myslel ze dopadne trochu inak ... ked sme sa bavili o vztahoch, a tie reci okolo toho povedal som ale naozaj len tak zo srandy ze ktore dievca by nechcelo chlapca ako ja ? ... ona na to odvetila s usmevom na tvari vo forme otazky ... Jaa ? a potom sme sa smiali na tom ... takze je to trosku zaujimava situacia kedze som cakal nieco ine ... ale nabuduce uz pojdem naisto opytat sa jej ako je to medzi nami. Len stale mi vrta v hlave co to moze znamenat ? ako to mohla mysliet.
vdaka
vdaka
poznas Gibbsa z NCIS? Ak nie nevadi, ale ma take pravidla a par z nich je podla mna celkom k veci: #12: Never date a coworker.
A zo skusenosti ti mozem povedat, ze ani so spoluziackou to nie je dobry napad skusat... lebo ak u spoluziacky zahras all-in a nepodari sa to, domrvite si vztahy nielen vy dvaja, ale aj cely kolektiv v triede... na chatu kde by siel ty by nesla ona a podobne...
No a podla posledneho postu ti neodporucam sa jej pytat na vztah, lebo ti este povie, ze ta ma rada ako surodenca...
A zo skusenosti ti mozem povedat, ze ani so spoluziackou to nie je dobry napad skusat... lebo ak u spoluziacky zahras all-in a nepodari sa to, domrvite si vztahy nielen vy dvaja, ale aj cely kolektiv v triede... na chatu kde by siel ty by nesla ona a podobne...
No a podla posledneho postu ti neodporucam sa jej pytat na vztah, lebo ti este povie, ze ta ma rada ako surodenca...
A čo si čakal, že sa ti po tvojej otázke hodí okolo krku a pretiahne ťa? Mne sa tiež zdá, že s tebou nechce nič riešiť a celé to nafukuješ ty sám tým, že si nahováraš rôzne súvislosti, ktoré nemusia vôbec nič znamenať. Ale na druhej strane, možno ťa len chce dokopať k prvému kroku, ktorý sa ty bojíš urobiť.
tak som to teda skusil, povedal jej co k nej citim, no dozvedel som sa len to ze rada by bola so mnou, no boji sa hlavne o to ze ak sa rozideme, nerada by ma stratila ako kamarata.
No ja by som jej rad ukazal, ze mi na nej skutocne zalezi a ze ju mam rad.
Viem ze by bolo lepsie si to znovu vyrozpravat, no dolezitejsie budu skor nejake skutky.
Napadla ma napriklad vecera a pod.
Viem ze by bolo lepsie si to znovu vyrozpravat, no dolezitejsie budu skor nejake skutky.
a ty chces byt nadosmrti kamarat?
ak chces nieco viac a pristupis na to ze budete kamarati priprav sa na bolest ktoru ti to bude sposobovat
ak chces nieco viac a pristupis na to ze budete kamarati priprav sa na bolest ktoru ti to bude sposobovat
game over, z toho uz nic nevycarujes... teda len ked ti povie, ze ta ma ako surodenca, ako spominal vyssie.
ked ju mas naozaj rad ako tu pises, budes stastny ked bude stastna ona, ci uz s tebou alebo bez teba...
ked ju mas naozaj rad ako tu pises, budes stastny ked bude stastna ona, ci uz s tebou alebo bez teba...
-
Blackangel
Light Star
smiem vediet kolko mate rokov ?Xwave napísal:tak som to teda skusil, povedal jej co k nej citim, no dozvedel som sa len to ze rada by bola so mnou, no boji sa hlavne o to ze ak sa rozideme, nerada by ma stratila ako kamarata.
pokial ti baba povie ze nerada by ta stratila ako kamarata tak uz ani nesnivaj o nejake NADEJE !! bude to horsie a horsie zabudni na nu !!
a v ziadnom pripade ju nepozyvaj na ziadnu veceru (teda.. dufam ze neplatis iba ty) a to ze ti povie ze sa boji ak sa rozidete tak to je pi*ovina lebo si najde nejakeho nového kamarata:)
Vzal som si vase rady k srdcu, no snazim sa na to vykaslat a zabudnut ale je to dost tazke, problem je ze sa dost casto vidime, takze pravidlo zide z oci, zide z mysle tu zrejme neplati
dost silno ma to vzalo, mozno moj problem je ten ze som nejako naviazal a vo vnutri mozno ani nechcem aby zabudnut.
Pozna niekto nejaky sposob ako sa toho zbavit? Aj ked je moznost si najst nieco ine, no ja nemozem pretoze neustale myslim na nu a nedokazal by som niekoho ineho lebo by som len porovnaval a predstavoval.
Pozna niekto nejaky sposob ako sa toho zbavit? Aj ked je moznost si najst nieco ine, no ja nemozem pretoze neustale myslim na nu a nedokazal by som niekoho ineho lebo by som len porovnaval a predstavoval.
-
Blackangel
Light Star
navrhujem ti sa s dano osobou nestretavat hlavne ked ju vidis z dialky tak chod inym smerom !! ja som sa snazil tak robit.. aj ked sa mi to nedarilo
lebo potom prisla za mnou ona a spytala sa ze co to ma byt:D. .. ale potom som mal stastie lebo som siel na dovolenku na mesiac.. tam sa mi to podarilo z casti... ale uplne bolo ked som zistil ze ma zaujem o nejakeho ineho
tak to bolo pre mna najkrajsia sprava ale aj najbolestnejsia:) no teraz som od nej tak daleko ze mozno sa snou stretnem az o rok
ale aj to pochybujem
lebo ja sa nechcem 
-
p4ra
Redeemer
Xwave, davat sa dokopy s najlepsou kamaratkou je to najhorsie co mozes spravit. Ja som to urobil raz a uz to neurobim nikdy viac. Aj ked davnejsie som na tom bol velmi podobne (ze sa dam po 2. krat dokopy s naj. kamaratkou), aj som to tu niekde riesil a pytal si rady ako ty, tak som sa nakoniec rozhodol tak, ze som od toho upustil. A myslim, ze som spravil najlepsie.
S tou prvou naj. kamaratkou, s kt. som sa dal dokopy sa dnes po rozchode ani len nerozpravame. Ano, je to sice z velkej casti jej vina, kedze ma podviedla (mna ked podvedie zenska, tak pre mna prestane existovat, proste vzduch), ale aj tak. Je to fakt zle vidiet niekoho stretavat ho (spolu chodim do prace tym istym vlakom) a nepovedat si ani len ahoj.
Myslim, ze som jeden z ludi, od kt. si mozes nechat poradit v tomto. Som asi trosicku starsi ako ty a aj som si to prezil.
Ale nakoniec sa aj tak rozhodnes sam. Vela stastia.
S tou prvou naj. kamaratkou, s kt. som sa dal dokopy sa dnes po rozchode ani len nerozpravame. Ano, je to sice z velkej casti jej vina, kedze ma podviedla (mna ked podvedie zenska, tak pre mna prestane existovat, proste vzduch), ale aj tak. Je to fakt zle vidiet niekoho stretavat ho (spolu chodim do prace tym istym vlakom) a nepovedat si ani len ahoj.
Myslim, ze som jeden z ludi, od kt. si mozes nechat poradit v tomto. Som asi trosicku starsi ako ty a aj som si to prezil.
Ale nakoniec sa aj tak rozhodnes sam. Vela stastia.
problem je ze ty ju stale lubis a neopatovana laska boli
holt to musis prekusnut, ono to preboli, dnes sice nie a mozno ani za tyzden ale raz urcite
skus sa nejako zamestnat, aby si nesedel doma a nemyslel na nu, chod von, zabavaj sa(hoc nemas naladu), sportuj, kazdemu pomoze nieco ine
holt to musis prekusnut, ono to preboli, dnes sice nie a mozno ani za tyzden ale raz urcite
skus sa nejako zamestnat, aby si nesedel doma a nemyslel na nu, chod von, zabavaj sa(hoc nemas naladu), sportuj, kazdemu pomoze nieco ine
tak dakujem za rady, no akurat som sa dozvedel ze zrejme si vybavuje ineho takze to bola asi najvacsia rana, no dufam ze ma to aspon nakopne ist dalej...