I/K: 8-Bit ,16-bit počítač - Amiga , Atari , Maťo , Ondra...
I/K: 8-Bit ,16-bit počítač - Amiga , Atari , Maťo , Ondra...
Kúpim 8-Bit alebo 16-bit počítač - Commodore , Amiga , Atari , Maťo , Ondra , Didaktik , SAM , Sharp a podobne. Najlepšie aj s nejakým príslušenstvom ( disketovka , cardrige a pod.)
Len 100% funkčný.
//autoeditácia príspevku (07 Máj 2010, 10:38)
Momentálne okrem iného zháňam:
- myš na Amigu
- diskety s Workbench 1.3 a Workbench 3.0
Ak má doma niekto pokazenú Amigu a ešte ste to nevyhodili , tak ponúknite.
Len 100% funkčný.
//autoeditácia príspevku (07 Máj 2010, 10:38)
Momentálne okrem iného zháňam:
- myš na Amigu
- diskety s Workbench 1.3 a Workbench 3.0
Ak má doma niekto pokazenú Amigu a ešte ste to nevyhodili , tak ponúknite.
Re: I/K/V: Atari 130 , 800XE ,alebo nejaký 8-Bit ,16-Bit počítač
Dnes som uzivatelovi ramaya poslal Amigu 500 s napajacim zdrojom, dohodli sme sa na otestovani funkcnosti a ak bude spokojny uhradi 25 eur na ucet. 
Mas zaujem aj o Sharp PC-2500 ?? A ak smiem vediet chces zalozit muzeum ??
M4rQu5S - ďakujem za ponuku , ale nie je to náhodou kalkulačka ? Ja by som chcel skôr nejaký jednoduchý počítač , niečo čo sa dá pripojiť na televízor a dajú sa na tom zahrať hry.
Dôvod , skúšal som rôzne emulátory a nie je to to pravé. Narazil som na problém s joystickom. Veľa hier je bez joysticku nehrateľných. Dajú sa tam nadefinovať na klávesnici pohyby ako na joysticku , ale to nie je ono. S joystickom sa to oveľa lepšie ovláda. Mňa vždy zaujímalo pri hre to , aby som sa zabavil a strašne veľa týchto starých hier je proste neprekonateľných. Nemyslím graficky , ale hrateľnosťou a zábavou. Napríklad - Archon , DonKeyKong , Montezumas Revenge , Kissin' Cousins a pod.
Dôvod , skúšal som rôzne emulátory a nie je to to pravé. Narazil som na problém s joystickom. Veľa hier je bez joysticku nehrateľných. Dajú sa tam nadefinovať na klávesnici pohyby ako na joysticku , ale to nie je ono. S joystickom sa to oveľa lepšie ovláda. Mňa vždy zaujímalo pri hre to , aby som sa zabavil a strašne veľa týchto starých hier je proste neprekonateľných. Nemyslím graficky , ale hrateľnosťou a zábavou. Napríklad - Archon , DonKeyKong , Montezumas Revenge , Kissin' Cousins a pod.
Je dost mozne ze je to len nejaka kalkulacka....nikdy som to nemal zapnute len som to raz nasiel v skrini....
Tak to s tebou uplne suhlasim....aj ked s az takymi starymi masinami skusenosti nemam....
Tak to s tebou uplne suhlasim....aj ked s az takymi starymi masinami skusenosti nemam....
Neverím , že niekto nemá niečo odložené pod posteľou alebo na povale
A starý analógový joystick , ktorý by sa dal pichnúť do takejto koncovky ako je na obrázku 9-pin D-SUB , by tiež potešil ...
A starý analógový joystick , ktorý by sa dal pichnúť do takejto koncovky ako je na obrázku 9-pin D-SUB , by tiež potešil ...
Didaktik M + Sinclair Joystick + Magnetak chyba len klasicky koaxial na telku, ponuka?
//krabica origos nebude ale je k tomu kryt na klavesnicu takze nie je ani trochu zazltnuta, didaktik ako kupeny vcera.. akurat ten melodik netusim co je
//krabica origos nebude ale je k tomu kryt na klavesnicu takze nie je ani trochu zazltnuta, didaktik ako kupeny vcera.. akurat ten melodik netusim co je
Máš k nemu aj Melodik a origoš krabicu ?
S cenou by som ťa asi veľmi nepotešil.
Mám I: ,tak cenu radšej navrhni ty. Môže byť aj bez toho kazeťáku.
S cenou by som ťa asi veľmi nepotešil.
Mám I: ,tak cenu radšej navrhni ty. Môže byť aj bez toho kazeťáku.
Re: I/K/V: Atari 130 XE ,alebo nejaký 8-Bit ,16-Bit počítač
koľko za to chceš ? (za jednu)
-
w1k
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ja by som to najradsej predal komplet.. 30-40eurFilipito napísal:koľko za to chceš ? (za jednu)
w1k - ďakujem za ponuku , ale už som kúpil Atari 65XE , je to presne to isté ako Atari 130XE len má o polovicu menšiu pamäť.
Mám už aj Commodore 64C a Amigu 500.
Mám už aj Commodore 64C a Amigu 500.
-
w1k
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
nema niekto doma literaturu k ATARI? Kazety, diskety?