17-19.9.2010 sa v Bratislave (Istropolise) opat bude konat tento medzinarodny festival. Chystate sa ho niekto navstivit? Ak ano tak s akym zamerom? Ja osobne tam idem v sobotu na jeden turnaj (wowtcg) a ak zvysi cas tak tam skocim na nejaky film, pripadne posedim v cajovni s priatelkou. Rad uvitam napady/odporucania co sa tam podla Vas este oplati pozriet.
Pre nezainteresovanych: http://www.istrocon.sk
v polozke "program" je nasledne xml subor s detailnym programom na vsetky tri dni.
Istrocon 2010
Re: Istrocon 2010
Otvaraci program zvykne byt super, treba tam ale asi ist tak o 10 minut skor, inak sa dnu nedostanes. Oplati sa ist aj na ten film od Fifinka pictures, ktory po nom nasleduje.
V sobotu je Cosplay, co je vlastne vyhodnotenie sutaze v kostymoch. Ludi v nich urcite uvidis po cely festival, ale aj ta sou okolo je fajn.
A potom uz len podla vlastneho uvazenia. Urcite sa nenechaj odradit slovom prednaska, byvaju super, tak si najdi temu co ta bavi alebo ak take nic nenajdes, dozvies sa nieco nove.
Uzi si, urcite tam bude vela srandy. Ja uz sa tesim od Animeshow
V sobotu je Cosplay, co je vlastne vyhodnotenie sutaze v kostymoch. Ludi v nich urcite uvidis po cely festival, ale aj ta sou okolo je fajn.
A potom uz len podla vlastneho uvazenia. Urcite sa nenechaj odradit slovom prednaska, byvaju super, tak si najdi temu co ta bavi alebo ak take nic nenajdes, dozvies sa nieco nove.
Uzi si, urcite tam bude vela srandy. Ja uz sa tesim od Animeshow