chladic Arctic Accelero S1 rev. 2
kupovany pred 2 rokmi z tichepc
komplet krabica (ale bez pasty) a pasivy na pamate uz lepia tak napoly (mozno sa da kupit daka teplovodiva paska na to), bol pouzity na mojej 4870
na nom je namontovana Noctua NF-S12-800 v bulk verzii (cize bez krabice a ineho prislusenstva) taktiez kupovany z tichepc
cena: dohoda
Thermalright 4890/4870 VRM R1
jedna sa o chladic napatovych modulov, da sa pouzit len na referencne grafiky, pouzivana na 4870 od Palitu, kupovana 3.3.2010 z tichepc cize zaruka je cca 1,5 roka (ale co by sa na tom dalo pokazit? )
cena: 18€
UPOZORNIENIE: GRAFIKA S ACCELEROM A S FANOM ZABERAJU 3 POZICIE + THERMALRIGHT ZABERA MIESTO NAD GRAFIKOU TAK MOZE KOLIDOVAT S CPU CHLADICOM ale nemusi, zalezi od dosky
Cooler Master Centurion RC-530 SWN1
ma 3 roky, je to verzia s priehladnou bocnicou, ma 5x5,25" pozicii, 1x3,5" externa a 2x3,5" interna pozicia, max velkost grafiky je 28,5cm, predavam len s prednym podsvietenim FANOM (ak ho najdem)
jedina chyba je ze sa dvierka tazsie otvaraju (vid video) a mierne poskriabane predne logo
cena: dohodou
kontakt tu alebo SS, platba vopred na ucet, dobierkou pripadne osobne stretnutie
dovod predaja chladenia je ze som nechtiac odlomil odpor na grafike (foto), takze kupujem novu grafiku a ak predam moju staru bednu tak jednou cestou kupim aj novu bednu
PREDAVAM AJ INDE
//autoeditácia príspevku (23 Aug 2010, 23:53)
accelero predany, ostava chladic VRM a case CM centurion 530