Pravda o Slovácích

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
fakovnik
Novice
Novice

Re: Pravda o Slovácích

Príspevok od používateľa fakovnik »

Muffi ne Slováci jsou v podstatě mix Čechů a Poláků.
Takže vlastne si kydáš do svojho. GJ. :smt006 Nemá to tu cenu
Jirinek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jirinek »

Přepsal jsem se, mix Moraváků a Poláků.
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Dalsi sh*t topic ako stvoreny na flame. Zakladatel je 13 ročny "narodnostne uvedomely" Čech... Kazdy normalny clovek vie ze Cech nekyda na Slovaka a Slovak nekyda na Cecha. Zili sme v spolocnom state a len "ludia" narodeni mimo tohto obdobia su schopni napisat taketo kraviny. A nastudujte si studie vedcov ktori sa zameriavaju na povod Slovakov a Cechov...
:smt015
Jirinek
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jirinek »

kajcak116 je mi 35 let, Slováky moc dobře znám...A to že normální Slovák "nekydá" na Čecha? Jo to jsem viděl v roce 1992 kdy Slováci v desetitisících křičeli v Bratislavě "dost bylo Prahy" nebo "pryč s čechůnmi"
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Jirinek nieco pre teba:

V roku 1945 v čase likvidácie prvého Slovenského Štátu Slovenská Národná banka vložila do DEPOZITU ČESKEJ národnej Banky 3/4 Miliárd korún v zlate a devízach. Táto suma predstavovala jediné krytie novej československej koruny.

z výpovede I. Karvaša

A inak dufam ze ti je jasne ze Cesi ani nie su tak moc slovania ked sa tu ohanas tym mixom

http://scienceworld.cz/aktuality/cesi-n ... padem-5566
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

Jirinek: tak sa chod zastrelit ked sa ti nepaci nieco...

Pikolik: ty sa haNbi zato ze nevies po slovensky....

o com je tato tema akoze? onicom... my vam mozme vdacit za to ze nas narod existuje? to uz kde sme... a ze ziadni slovaci neboli do 19. storocia? ako co prosim? ako uz bolo spomenute - co sme zrazu zo zeme vyskocili? ved vaz slova preboha, citas si to vobec po sebe?

k tomu roku 1992 - mal som iba 3 roky vtedy, takze neviem ako to bolo, ale cudujes sa? narodu sa nikdy nepaci ked je pod nadvladou niekoho ineho, ziadnemu narodu... a nechapem preco rypes? sme samostatne staty, samostatne narody, od rozdelenia je u vas vyssia zivotna uroven, lepsie skoly, mensia nezamestnanost... co ta nejaki slovaci vobec trapia?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

kucí nevytacajte sa nanho - toto je klasicka finta zakomplexovanych cechackov ... nakolko uz isty cas v CR zijem tak viem ako to asi je ... takíto hrdinovia sa na Internetoch mozu zblaznit a vypisat si dusu, ale potom skocia po prvej slovenke, ktora ide okolo, lebo sa im paci, ako hovori "mačiatko, guľôčka, rušňovodič a podobné" ... :-D :-D ... takisto do vas toto nikto nebude hustit face2face, takych borcov moc nieto :-D :-D

neviem ci si tu pan zakladatel lieci boľačky z toho, ze bez nemca toho zas az tolko nespravil, alebo co, ale je mi to jedno ... podobne "diskusie" su uplne bezne a clovek sa voci nim stane imunny :-D :-D

a este prilejem do ohňa ... predstav si pane diskdžokej, ze som v CR za Vase peniaze dva roky studoval (a studujem) vo velkom style a dva roky som vam prispieval max. tak na dani odvedenej z piva, vina a cigariet :-P :-P ... teraz som ukradol pracu nejakemu cechovi, ktory je natolko lopata, ze nedokazal ponuknut nic lepsie ako ja - slovak - a to prosim pekne bez titulu a s ledabolou praxou ziskanou akurat tak po brigadach cez prazdniny ... a nie je to ziadne nadennicenie, ktore by cechacek nerobil :-P :-P ... dufam ze ta to vytaca docervena a chces mi teraz rozbit hubu :-P :-P

a aby som to uviedol na pravu mieru, tak mi cesi vobec nevadia, prave naopak a vychadzam s nimi uplne super ( aj ked s moravakmi este lepsie :-D ), takisto este nikomu nikdy nevadilo, ze som slovak - mozno je to tym ze poznam iba rozumnych kultivovanych ludi, co sa nepotrebuju natahovat za pipika roznasanim vyrazne upravenych polopravd v snahe naoko sa vyvysovat :-P
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Jirinek napísal:...Navíc Slováci jsou národ vlezdoprdelků a nejvíc mají rádi vlézt do naší české řitě...
...no teď bych tam moc rád vlezl alespoň svou nohou...jak bych tě nakopal do tý tvý chlupatý řiti...kvůli takovejm jako seš ty jsem rád že jsem Slovák...protože kdybych byl čech tak bych se za takové exempláry jako jseš ty musel stydět...
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

tiez si myslim ze tento chlapec ma niejaky mindrák doznievajuci este z MS vo futbale :D

kopirovat nezmyselne clanky niekde z internentu a potom to sem prilepit je ubohe :) o historii toho vies velmi malo a toboz o historii svojho vlastneho statu :)

a az si si ozaj myslel ze sa teraz vsetci slovaci budu hadzat cechom pod nohy a bozkavat vas ze vdaka vam vobec zijeme, tak to si teda na omyle!!!! dovol mi zasmiat sa :) prednasas tu nazory, ktore evidentne suvisia z pošramotenim tvojho vlastneho ega :)

nikdy ste nas nemali radi a teraz si myslis ze vsetci slovaci sa vam budu strkat s prepacenim do zadku ? ano slovakov v cesku je vela....tak isto aj cechov na slovensku....... ale neviem co si tym chcel povedat....okrem slovakov tam mate vela poliakov, nemcov a pod....vadi to niekomu ?

rozpravas o historii nasich narodov a pritom sam vies o nich tak malo!!! s tvojho prispevku citit velku agresiu, povysenectvo a v neposlenom rade aj velku ludsku hlupost :)

vela cechov ma rodiny tu na slovensku, a su radi ked sem mozu prist, nemaju ziadne poblemy ako keby ani nepresli hranicami... a ty tu rozsievas neznasanlivost, nenavist co je vlastne dokaz nevyspelosti teba sameho :)
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

ty si najprv poriadne naštuduj dejiny a potom tu píš takéto voloviny, nebudem to tu postupne quote za quote rozpisovať, lebo aj tak by to nemalo zmysel. (nie, ani to veľké T si nezaslúžiš)

tiež mám pocit že to súvisí z futbalom, kompenzuješ si tu Litvu alebo čo?
//skús to povedať nejakému slovákovi do očí, hneď ti tam do tvojho českého zadku vojde, ale iným spôsobom (nie nepoteším ťa, ani sexuálnym to nebude). Bež si plakať inam, chudák...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Nj Cech tu pinda na Slovensko, pritom, ruku na srdce, ved kazdorocne sa vyberie zopar Cechov dobrovolne umriet do nadhernych Slovenskych hor...myslim, ze nam ich zavidia.
kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

Jirinek napísal:Slováci tento nyní národ byl ...
Uvedomujes si, ze tymto prispevkom si spravil vacsiu hanbu Cechom ako Slovakom?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Jirinek: Mám takýchto ľud rád, či už z jednej alebo druhej strany. Len by som sa chcel spýtať, či ti Slovák znásilnil frajerku, ukradol auto alebo ti už začína prepínať?

A napr. Slovensko bolo svojho času najvyspelejšou časťou Uhorska. Slováci hovorili po maďarsky až po pomaďarčovaní koncom 19. storočia. Keď potrebuješ niečo riešiť so Slovákmi, tak si kľudne rieš, ale vo vlastnej hlave.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Jirinek, nalej si do ucha vodu, možno to pomôže a prečistí Ti to ten dutý priestor, ktorý ak nebudeš udržiavať čistý, tak by si náhodou mohol prísť na to že čo tu píšeš je totálne nezmysel.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Jirinek napísal:Muffi ne Slováci jsou v podstatě mix Čechů a Poláků. Tento mix žil až do 19. století na území Uherska, především v pohraničních oblastech s Polskem a Moravou.
...a svišť ju potom balil do fólie.
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Fondo »

Jirinek mne je to uprimne u prdele kto boli moji predkovia...aj keby to bol mongolsky kmen.Zijem vlastny zivot.Ty so svojimi predkami tiez nemas nic spolocne.Takze nevidim dovod preco by som sa mal ja chovat uctivo,zato ze nejaky tvoj praprapraetc.dedko sa tu nastahoval
jamesiq
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jamesiq »

Mam pocit ze sem uz nenapise :)
Ale aspon som sa zasmial tak dakujem :D Co tak skusit riesit komplexy nejak zmysluplnejsie ako vypisovat blbosti na fore? :)
kacjak116
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kacjak116 »

Jirinek napísal:kajcak116 je mi 35 let, Slováky moc dobře znám...A to že normální Slovák "nekydá" na Čecha? Jo to jsem viděl v roce 1992 kdy Slováci v desetitisících křičeli v Bratislavě "dost bylo Prahy" nebo "pryč s čechůnmi"
to poznas mozno 2 slovakov, lepsie povedane ultranarodniarov. lebo ja,ani nikto v mojom okoli sirkokom, aleo uzkom, nepozna slovaka, ktory by mal nieco proti cechom. placas 2 na 3 a prisiel si si honit na hojko.com lebo ti v 8. triede ZS dali lekciu o rozdeleni CSFR. 35rocny zdravy clovek mi da za pravdu...
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

Ukážkový príklad Trolla. Prvé pravidlo je nekŕmiť ich :!: Mali sme ho nechať tak, čo by robil :)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Čo ty si za debila? Práve kvôli takýmto "prípadom pre psychiatra" niektorých Čechov neznášam. Správajú sa povýšenecky a pritom sú to úplne ho*ná. Ale tak Čechovi-magorovi nepomôžeš.
Zamknuté