CRC a instalacne problemy

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
DarkShadow14
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

CRC a instalacne problemy

Príspevok od používateľa DarkShadow14 »

Caute chcel by som vas poziadat o pomoc...uz dlhsiu dobu sa mi stava ze po stiahnuti hocijakeho suboru zbaleneho v rare na viac partov mi pri rozbalovani vypise crc chyby u vacsiny z nich...stava sa to aj opakovane po opatovnom stiahnuti...pricom stahujem cez wifi a mal som podozrenie ze by mohol byt problem v ramke alebo disku ale spravil som testy a vsetko je v pohode...este dodam ze problemy nastavaju niekedy aj ked kopirujem zdielane subory z desktopoveho pc na notebook s ktorym mam tieto problemy a nasledne sa ich snazim ci uz rozbalit alebo nainstalovat pricom na desktope ziadne problemy nie su...a taktiezz nedavno som bol u kamosa a stahoval som nieco cez wifi a vsetko islo nielenze rozbalit ale aj nainstalovat bez problemov takze problem s hardwareom som vylucil skor mi napadlo ze by mohol byt problem niekde na ceste z routera na nb
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: CRC a instalacne problemy

Príspevok od používateľa Soviet »

Cerus,
Nieco podobne sa stava u kamosa jedneho mojo..Niektore programy proste nemozne nainstalovat..Co sa tyka rozbalovania, boli tiez velke problemy..Neprisiel som bohuzial nato, co to sposobuje..Ale skorej ma napadlo, ze je to diskom, kedze nejaky subor, ktory fungoval som doniesol na kluci a unho uz zazracne nesiel..
DarkShadow14
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: CRC a instalacne problemy

Príspevok od používateľa DarkShadow14 »

ved to ze aj ja som si uz teraz zacinal mysliet ze to bude diskom ale kedze minule som stiahol a instaloval u toho kamosa na prvy raz tak ma to zmiatlo a teraz si neviem rady
Napísať odpoveď