Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
ja uy ficim na Gaspariho SP 250 asi mesiac a nieco a mozem potvrdit pozitivne vysledky.
Výrobky od Gaspari vyzerajú byť dosť na úrovni, ja sa už nemôžem dočkať na tej môj Halodrol, ktorý stiahli z európskeho trhu pre prílišnú anabolickosť. 
Že je to 70% proteín. Čo viac by si chcel počuť ? 
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar, ludia je niečo na tom pravdy že keď budem posilovať a som chudý že si možem zničiť kĺby ?
A načo chceš posilnovať ked si chudý ??? Musíť nasadiť objemovku a pribrať samozrejme spolu s cvičením 
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No spolu s cvičením a takto si klby nezničím ?
Ak budeš vykonávať správne techniku cvikov a nebudeš to preháňať s váhami (to však neznamená, že máš dvíhať fitness jednoručky), tak sa ti kĺby určite ničiť nebudú.
Kto však cvičí už pravidelnejšie a aktívnejšie, odporúča sa aspoň raz za rok vybrať nejaká kĺbová výživa, predsa len, určitá záťaž to je.
Kto však cvičí už pravidelnejšie a aktívnejšie, odporúča sa aspoň raz za rok vybrať nejaká kĺbová výživa, predsa len, určitá záťaž to je.
jarabi ty si sa narodil v objeme s kostrou oblepenou kvalitnou muskulaturou a dobrymi 80kg vahy? ked som chudy tak asi nejak zacat musim, nepredpokladam, ze chalan chce ist fomina alebo korteho, ale proste zacat cvicit...
Ja som to trošku blbo napísal, samozrejme nech cvičí, ale nech hned nasadí objemovku aby to malo nejaký význam
Musíť nasadiť objemovku a pribrať samozrejme spolu s cvičením
co je lepsie pit mlieko alebo protein pri cviceny?
pry cviceny vodu, po cvyceni proteyn
Koľko vody vypijete cez jeden tréning ??? .... Ja osobne 1 Liter ... Pol litra yontový nápoj a pol litra čistej vody ....
kolko som smadny...wtf?
adox napísal:Nazdar, ludia je niečo na tom pravdy že keď budem posilovať a som chudý že si možem zničiť kĺby ?
roning napísal:co je lepsie pit mlieko alebo protein pri cviceny?
No uroven tejto temy pekne klesajarabi napísal:Koľko vody vypijete cez jeden tréning ??? .... Ja osobne 1 Liter ... Pol litra yontový nápoj a pol litra čistej vody ....
Myslíte že stačia dva dni diéty aby sa metabolizmus dosť spomalil ??? A aby potom ked začnete jesť bude to mať efekt ??? .... Pýtal sa ma na to kamoš a nevedel som jednoznačne odpovedať .... tak ??? Niekto skúsenejší ??? 
Imho je to velmi individualne.
Už sa teším, od pondelka začínam makať, bude objemovka ako prasa.
Plán HST, suplementy: Halodrol + kreatín mono + tony proteínu a glukózy.
Cieľ : 100 kg (momentálna váha je z takých 80-85 % rysnutých 94 kg).
Plán HST, suplementy: Halodrol + kreatín mono + tony proteínu a glukózy.
Cieľ : 100 kg (momentálna váha je z takých 80-85 % rysnutých 94 kg).
Tak potom držím palce
A prečo si prestal ???
Neprestal, ale teraz v lete som mal "pauzu". Cvičil som len doma, cca raz do týždňa, aby svalstvo malo sem-tam nejakú aktivitu (a okrem toho som dosť makal aj čo sa týka iných vecí-roboty).
Po minulé roky som jazdil tréningy aj v lete, ale nikdy sa moc neosvedčili - slabá sila, nechuť do tréningu, prakticky žiadne výsledky. Takže tento rok som to úplne vylúčil.
Po minulé roky som jazdil tréningy aj v lete, ale nikdy sa moc neosvedčili - slabá sila, nechuť do tréningu, prakticky žiadne výsledky. Takže tento rok som to úplne vylúčil.