Steam - akcie
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Steam - akcie
Mafia 1 na Steame
Az teraz som si vsimol..Za taku klasiku nieje az tak vela 10eur..
za 9 mas v pgs aj krabicu
Krabicu, ktoru neaktivuje na Steam-e a ktoru za par rokov moze akurat zahodit. Ocividne nechapes vyhody digitalnej distribucie.
Praveze ich chape velmi dobre, digitalna distribucia ma vela vyhod aj pre predajcu - Ziadna krabica, ziadny disk, ziadny manual - to vsetko stoji peniaze. A tie peniaze by sa mali odrazit aj na cene, co sa na steame nedeje a tak nan treba pri takych ponukach z vysoka srat.
Gangy a ty nechapes cenotvorbu na Steam-e - pozri si ich fora a potom pis. Je to tam pekne rozvinute do podrobnosti. A ak naozaj nemas 10€, nechaj si to poslat od americkeho kamarata za 10USD a budes to mat lacnejsie.
-
Soviet
Darca
Tak tak..
Ja platim aj zato, ze nemusim opatrovat niekde v riti krabicu..
Mne to uplne vyhovuje mat hru poruke, ked ju chcem..ked nechcem zmazem a podobne..Vychadzaju updaty a podobne..na fore sa clovek docka odpovedi a tak..
Mna tych 10eur nesere vobec..Nepoviem, keby to bolo predrazene jak rit, ale pri hrach, ktore stoja zato ma euro hore dole nezabije..
Len skoda, ze zatial Mafia 1 nieje v Cestine na Steame..
Ja platim aj zato, ze nemusim opatrovat niekde v riti krabicu..
Mne to uplne vyhovuje mat hru poruke, ked ju chcem..ked nechcem zmazem a podobne..Vychadzaju updaty a podobne..na fore sa clovek docka odpovedi a tak..
Mna tych 10eur nesere vobec..Nepoviem, keby to bolo predrazene jak rit, ale pri hrach, ktore stoja zato ma euro hore dole nezabije..
Len skoda, ze zatial Mafia 1 nieje v Cestine na Steame..
-
Runes
Addict
mna skor odradza to ze mafiu som kupil oreginal v cestine 3 roky dozadu za 199sk
a aj by som ju cel na steam ale dako mi to rozum nedovoli, ale inak zbieram na steame hry len pri daktorich ma mrzi ze nemam booklet a nosic. :-/ napr pri GTA4 ktore si kupim ked bude za par supiek uz len preto ze vsetky GTA mam doma na nosicoch a chcem mat aj tu 4 v policke zasunutu. (mam zbierku hier ktore lubim moc moc)
Ja som si volakedy davno pred mozno 5-7 rokmi kupil stary krabicovy Half-life, ale ked som ho vtedy aktivoval cez cd key na steame, tak ho teraz mozem pouzivat ako keby som ho kupoval priamo na steame. Myslim, ze tato funkcia este stale funguje.
-
Sphinx
Addict
lenze to je hra od valve.. a to je v podstate STEAM nutnost
-
Runes
Addict
No zalezi od toho aku verziu si kupil mal som normal HL a ten siel bez steamu ked som kupil reediciu bo ten povodny dakto pozical a zabudol vratit tak uz trebalo internet/steam.... to mi ani nevadi akurat ze tie veci casto nemaju manual :-/ teda maju ho zjednoduseny abo v PDF a napr pri takom Falloute je manual celkom pekna zajimava vec.
Mna postup ich cenotvorby neserie a ani nema preco, mna serie jej vysledok. Len pre prikladicefiresr napísal:Gangy a ty nechapes cenotvorbu na Steam-e - pozri si ich fora a potom pis. Je to tam pekne rozvinute do podrobnosti. A ak naozaj nemas 10€, nechaj si to poslat od americkeho kamarata za 10USD a budes to mat lacnejsie.
http://store.steampowered.com/app/24980/
http://brloh.sk/pchra.php?id_hry=8882
Ale tipujem ze aj toto je pre teba normalne, lebo o tom pisali na fore...
Gangy nerozumieš tomu,
steam je preto drahší lebo tie hry máš na STÁLO nie ako s CD, keď sa ti poškriabe tak si pekne povedané v kačej pi
na steame sa nemusím báť o tie média ale mám to všetko na účte.
Taktiež som bol za krabicovky ale už ma to prešlo keď som pochopil pravej podstate steamu
steam je preto drahší lebo tie hry máš na STÁLO nie ako s CD, keď sa ti poškriabe tak si pekne povedané v kačej pi
Taktiež som bol za krabicovky ale už ma to prešlo keď som pochopil pravej podstate steamu
Uviedol si naozaj nadherny priklad, ked sa samotne EA vyjadrilo, ze ich hry budu na Steam-e vzdy drahsie, lebo chcu, aby ludia pouzivali ich digitalny EA Store.Gangy napísal: Mna postup ich cenotvorby neserie a ani nema preco, mna serie jej vysledok. Len pre priklad![]()
http://store.steampowered.com/app/24980/
http://brloh.sk/pchra.php?id_hry=8882
Ale tipujem ze aj toto je pre teba normalne, lebo o tom pisali na fore...
-
Fatall
Medium Star
A co napr Call of Duty 6 ktore stoji na Stame 59.99€ v kamennych predajniach od 35-37€ pricom hra samotna sa aktivuje na steame...
Tiez nechapem tim cenam na steame, su to len blbe 1 a 0 , ale moze to byt preto ze udrzba serverov nieco stoji a tie su permanetne online 24/7
Tiez nechapem tim cenam na steame, su to len blbe 1 a 0 , ale moze to byt preto ze udrzba serverov nieco stoji a tie su permanetne online 24/7
jedna hra zo sto?
aby si sa nechytil tak aj total war sa aktivuje cez steam, ale čo napríklad taký fallout?
aby si sa nechytil tak aj total war sa aktivuje cez steam, ale čo napríklad taký fallout?
-
lekoklatik
VIP
Komu sa nepáčia ceny na steame, nech tam nenakupuje. Vôbec nikto vás nenúti.
-
Runes
Addict
ja osobne vidim velku vyhodu v steame v tom ze ked idem na dlhsie mimo baraku a mam naladu si daco zahrat tak sa len lognem na pozicanom kompe na moj ucet nainstalujem drtim 
BTW myslim ze hadka sa moze skoncit bo kazdy ma svoju pravdu jedine co musime uznat ze akcie na steame sa oplatia viac ako v shopoch (vianoce leto ....)
BTW myslim ze hadka sa moze skoncit bo kazdy ma svoju pravdu jedine co musime uznat ze akcie na steame sa oplatia viac ako v shopoch (vianoce leto ....)
Ja mam doma uz 16 rocnu krabicovku ktora kedze neni doskrabana stale funguje ako nova.Filipito napísal:Gangy nerozumieš tomu,
Ked mi niekdo ukaze cloveka ktoremu prestalo origo cd/dvd fungovat kvoli vysokemu veku tak prosim, ale kazdy sa tu s tym ohana a pri tom sa to este nikomu nestalo, mozno ked budete na dochodku tak uz nespustite Diablo 2 ale koho to vtedy bude srat? Mimochodom aj svoje origo cd si predsa mozem zalohovat do elektronickej formy tak co? Toto je akoze ta obrovska vyhoda a zmysel steamu, pre ktory mam kupovat hry 4 alebo 5 krat drahsie nez ked si kupim lokalizovanu krabicovku? Vam to uz ozaj musi je*at, takato zaslepenost sa len tak nevidi.
Ja tiez rad pouzivam steam, je to dobra vec ale vzdy uprednostnim krabicovku ak je za rovnaku cenu. Ano, to je len osobna preferencia, kupovat vsak hry X krat drahsie nez krabicovky a obhajovat to tym ze si aspon neposkriabem cd je fakt debilita, co to nevidite?
-
Nadeo
Guru wannabe
Steam je fasa nastroj, hry som kupoval iba cez akcie. Inak ma Gangy pravdu, hry su tam neskutocne predrazene 
sak on poukazal na to ze nenazraty steam ponuka hru o 100 % drahsie..aky to ma zmysel ako napr v mojom pripade..v brlohu som si kupil orange box za 15 eura..na steam v tom case stal 25..a pozeram na zadnej strane:musite si aktivovat v sluzbe steam....ak je nutne aj mass efect aktivovat v steame tak je to na hlavu za tieto neskutocne ceny...len tolkoFilipito napísal:Gangy nerozumieš tomu,