Strelne Zbrane
Re: Strelne Zbrane
...nj. v inych krajinach by minister rezignoval za nezvladnutu bezpecnost, v nasej DreamCountry sa tam drzia ako klieste.
Súdruh zúfalý psychopat Harman bol iba zámienka.... Takéto podobné ťahy už KDH-áci skúšali ešte za druhej Dzurindovej vlády, keď tam bol minister vnútra Palko.... KDH je zlá represívna strana trockisticko-totalitárskeho razenia ktorá sa skrýva za slovné spojenie "kresťanská demokracia".....
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Milujem zbrane skoro celá rodina ich má, a mal by som v pláne si ich aj ja zaobstarať, ale pravdepodobne kvôli ministrovy nato budem musieť zabudnúť 
tak, sedemtisíc podpisov za dva dni je celkom dobrý výsledok....
V každom prípade som zvedavý ako to všetko nakoniec dopadne....
http://www.sme.sk/c/5546548/novela-zako ... tavna.html
V každom prípade som zvedavý ako to všetko nakoniec dopadne....
http://www.sme.sk/c/5546548/novela-zako ... tavna.html
Podľa mňa je tiež nezmyselné takto obmedzovať držiteľov ZP (avšak, proti nejakej tej forme psychologického testu nie som, obvodný lekár nestačí) kvôli jednému šialencovi.
Konieckoncov, drvivá väčšina najzávažnejších trestných činov vrážd bola spáchaná nelegálnymi zbraňami.
Konieckoncov, drvivá väčšina najzávažnejších trestných činov vrážd bola spáchaná nelegálnymi zbraňami.
však to, keď to schvália len sa zvečší počet nelegálnych zbraní.
AMEN!Konieckoncov, drvivá väčšina najzávažnejších trestných činov vrážd bola spáchaná nelegálnymi zbraňami.
minule som niekde na nete nasiel pekny prispevok...
"Na Slovensku je viac ako 150 000 majiteľov Zbrojného Preukazu. Za rok 2009 spáchali 22 TČ legálne vlastnenou zbraňou. Na Slovensku je približne 20 000 policajtov. Za rok 2009 spáchali 171 TČ. Pre porovnanie - 0.0146% vs 0.855%.To je 60x ...viac trestných činov v prospech policajtov. Zakážeme policajtov?"
No, ak všetko dobre dopadne, tak táto novela neprejde..... Viaceré štátne orgány (NBU, GP, NBS, Ministerstvo hosp. a iní) + hromadná pripomienka podpísaná približne 10000 ľuďmi sa k novele jasne vyjadrili, že je to nezmysel a používa princíp kolektívnej viny.... Zajtra by to malo ísť na rokovanie vlády.... a potom do parlamentu..... A pevne verím (na základe istých indicíí to mám aj trochu podložené) že tieto Radičovsko-Lipsteinovské trockistické paškvily neprejdú....
-
Stoporko
VIP
Pinhead: http://www.sme.sk/c/5595168/napriek-pro ... itani.html Toto som sa dnes večer dočítal a tlak mi hneď prudko stúpol. Milý Lipšic by sám mal ísť k tým pavedcom psychológom, ktorých testy majú nulovú verifikovateľnosť, za svoje výsledky neručia... no mal by sa ísť k nim vyrozprávať, aký nebe...zpečný je tento štát a ako veľmi mu chudáčikovi záleží na bezpečnosti úbohých bezbranných ov(b)čanov.
Dojímajú ma ľudia, ktorí sú schopní tvrdiť, že držanie, resp. nosenie zbrane je pre slušného človeka zbytočné (prajem im veľa príjemných zážitkov pri prechádzke nočným mestom, resp. niekedy stačí do istých končín zabrúsiť aj cez deň). Biť ich všetkých, Lipšicom počnúc, pažbou zo vzduchovky po hlave (aspoň tú zatiaľ nezakázali a na nič lepšie sa legálne nehodí).
Dojímajú ma ľudia, ktorí sú schopní tvrdiť, že držanie, resp. nosenie zbrane je pre slušného človeka zbytočné (prajem im veľa príjemných zážitkov pri prechádzke nočným mestom, resp. niekedy stačí do istých končín zabrúsiť aj cez deň). Biť ich všetkých, Lipšicom počnúc, pažbou zo vzduchovky po hlave (aspoň tú zatiaľ nezakázali a na nič lepšie sa legálne nehodí).
-
qwerty-xyz
dufajme ze neprejdu, a este aj ulahcia niektore veci ohladom toho, nerad by som sa vzdal myslienky na ziskanie P99.....Pinhead napísal:No, ak všetko dobre dopadne, tak táto novela neprejde..... Viaceré štátne orgány (NBU, GP, NBS, Ministerstvo hosp. a iní) + hromadná pripomienka podpísaná približne 10000 ľuďmi sa k novele jasne vyjadrili, že je to nezmysel a používa princíp kolektívnej viny.... Zajtra by to malo ísť na rokovanie vlády.... a potom do parlamentu..... A pevne verím (na základe istých indicíí to mám aj trochu podložené) že tieto Radičovsko-Lipsteinovské trockistické paškvily neprejdú....
Stoporko,
ešte sa netreba vzdávať... zatiaľ to schválené nie je.... na sme to uviedli nesprávne, čo ma pri ich diletantizme neprekvapuje. Je to tak, že návrh novely teraz pôjde cez parlamentné výbory, ktoré ho môžu upraviť (aj k lepšiemu možno....) a potom to pôjde na rokovanie parlamentu, kde sa schváli alebo neschváli. Ale zatiaľ de iure ani de facto neplatí....
Ale aspoň sa v plnom rozsahu ukázalo, že pseudopravicová (v skutočnosti asi trockistická) vláda ktorá má plnú papuľu slobody, demokracie, ľudských práv pre každého v skutočnosti zákona dbalého pracujúceho občana zradzuje, kde môže.... Veľká časť strelcov volila strany súčasnej koalície a až teraz sa im otvorili oči, aké kreatúry bez chrbtovej kosti (napr. istý Jaroslav S. z SaS, ktorý sa na FB dušoval, že je zásadne proti tomuto zákonu a nakoniec stiahol chvost a hlasoval ako mu nakázali) to volili....
A Smer s SNS na ktorých všetci nadávali, sa ukázali ako zástancovia práva vlastniť zbraň....
V každom prípade, boj ešte neskončil.... uvidí sa ako sa to na výboroch buď upraví alebo dokurví a rozhodujúce hlasovanie príde potom....
ešte sa netreba vzdávať... zatiaľ to schválené nie je.... na sme to uviedli nesprávne, čo ma pri ich diletantizme neprekvapuje. Je to tak, že návrh novely teraz pôjde cez parlamentné výbory, ktoré ho môžu upraviť (aj k lepšiemu možno....) a potom to pôjde na rokovanie parlamentu, kde sa schváli alebo neschváli. Ale zatiaľ de iure ani de facto neplatí....
Ale aspoň sa v plnom rozsahu ukázalo, že pseudopravicová (v skutočnosti asi trockistická) vláda ktorá má plnú papuľu slobody, demokracie, ľudských práv pre každého v skutočnosti zákona dbalého pracujúceho občana zradzuje, kde môže.... Veľká časť strelcov volila strany súčasnej koalície a až teraz sa im otvorili oči, aké kreatúry bez chrbtovej kosti (napr. istý Jaroslav S. z SaS, ktorý sa na FB dušoval, že je zásadne proti tomuto zákonu a nakoniec stiahol chvost a hlasoval ako mu nakázali) to volili....
A Smer s SNS na ktorých všetci nadávali, sa ukázali ako zástancovia práva vlastniť zbraň....
V každom prípade, boj ešte neskončil.... uvidí sa ako sa to na výboroch buď upraví alebo dokurví a rozhodujúce hlasovanie príde potom....
-
Stoporko
VIP
najviac ma ale zaráža, či je tá novela naozaj z hlavy pána Lipšica. Môže byť niekto až takto sprostý? Chápem, že ľudská hlúposť je bezhraničná (svedkom a dôkazom mi budiž pi*a <i> z OSN, ktorá chce zavádzať nové ľudské právo - právo nemať právo na sebaobranu - teda že právo človeka na sebaobranu neexistuje), no že by bol takto tupý aj človek ako Lipšic?
Právo nemať právo na sebaobranu ?

-
Hotwire
Addict
njn ta zenska uz musi byt riadna hydina....alebo rozny statok..
-
Stoporko
VIP
hughito: http://www.gunlex.cz/?p=1164 (snáď je to správny link, ak nie, tak ten článok neskôr uverejnili aj tuto: http://www.zvedavec.org/komentare/2010/ ... istuje.htm ). Je to choré, tá babizňa by si zaslúžila návštevu u tých psychológov, ktorých navrhuje Lipšic...
Vždy som tvrdil, že OSN je zbytočná a zdegenerovaná organizácia, vedúca náš svet do sračiek. Toto je ďalší dôkaz. Som zvedavý, kedy príkazy a zákazy z dielne OSN začnú mať automaticky celosvetovú platnosť a stanú sa nadriadené štátnym zákonom. Tuším v Zjavení Jána sa píše o celosvetovej diktatúre...že by mala Biblia aj v tomto pravdu?
Vždy som tvrdil, že OSN je zbytočná a zdegenerovaná organizácia, vedúca náš svet do sračiek. Toto je ďalší dôkaz. Som zvedavý, kedy príkazy a zákazy z dielne OSN začnú mať automaticky celosvetovú platnosť a stanú sa nadriadené štátnym zákonom. Tuším v Zjavení Jána sa píše o celosvetovej diktatúre...že by mala Biblia aj v tomto pravdu?
Máme tú istý "update" týkajúci sa navrhovanej novely.... Dnes som sa rozprával s osobou pracujúcou v NR SR, ktorá mi vravela, že terajšia rozpracovaná podoba novely umožňuje vlastníctvo aj poloautomatických dlhých zbraní, platnosť zbrojných preukazov ponecháva 10 rokov (Lipstein chcel 5), ale zavádza psychologické testy povinne.... V každom prípade, niekedy v novembri by táto novela mala byť finálne hotová a potom pôjde na schválenie či zamietnutie parlamentom....
-
Stoporko
VIP
Krásny článok, aj keď dosť smutný: http://vidan.blog.sme.sk/c/249705/Novel ... ipsic.html
Ostáva len dúfať, že poslanci mali pekného mikuláša (nemyslím toho fúzatého) a tak ten paskvil zmietnu zo stola.
Ostáva len dúfať, že poslanci mali pekného mikuláša (nemyslím toho fúzatého) a tak ten paskvil zmietnu zo stola.
-
Bushido
Medium Professional
Takýto ľudia na čele štátu z nás urobia mexiko...
Bushido,
ani nie tak Mexiko, skôr by som povedal, že Maroko (MAďari, Romovia, KO - však už si domysli
)
A teraz k téme.....
Vyzerá to tak, že spomínaná novela sa posúva až niekedy "na jar"..... pretože Lipstein nedokáže s týmto svojím paškvilom získať podporu ako v koalícii, tak aj vo vlastnej strane.... takže, kto môže ten by mal kúpiť aspoň dva Sa vz.58 do zálohy.... pretože za cenu cca 200 EUR je to doslova hriech nekúpiť.....
ani nie tak Mexiko, skôr by som povedal, že Maroko (MAďari, Romovia, KO - však už si domysli
A teraz k téme.....
Vyzerá to tak, že spomínaná novela sa posúva až niekedy "na jar"..... pretože Lipstein nedokáže s týmto svojím paškvilom získať podporu ako v koalícii, tak aj vo vlastnej strane.... takže, kto môže ten by mal kúpiť aspoň dva Sa vz.58 do zálohy.... pretože za cenu cca 200 EUR je to doslova hriech nekúpiť.....