nie je to len vzhlad..
chcel by som od niekoho skuseneho pocut nejake rady ohladom administracie co tam mam porobenu a pod.
preto skor zhanam niekoho kto ma skusenosti (webcreatora), nez webdesingera
je to moj prvy web co dam niekomu ako moju pracu, a bude to moj odrazovy mostik, tak nechcem aby to bolo inymi ludmi (odbornikmi?) povazovane za odpad. kedze ma to ma trosku reprezentovat
si na seba tak citlivy ze by mozno par odveci nazorov len aby mali post odradilo od toho ukazat to tu ? skus byt trocha nad vecou a jednym okom dnu druhym von proste to sem postni chcem kuknut
písal som ti to do SS, ale dám to aj sem, pre všetkých:
...tak ohodnotím konštruktivnou kritikou. Pozadie máš zlé, lebo ja mám rozlíšenie 1920x1080, takže sa mi to pozadie opakuje a vyzerá to dosť neesteticky...druhý problém nastáva, ak má niekto menšie rozlíšenie, takže musí scrollovať aj horizontálne...vtedy pozadie ostáva prikované a tiež to vyzerá veľmi neesteticky...Dole máš Administráciu s voľným prístupom, nevedel som či je to zámer, ale keď sa mi tam podarilo pridať ti tam novinku s nulovou výpovednou hodnotou (vlaste výpovedná hodnota je asi taká, že si to máš ošetriť nejako), máš tam ako bonus scenzurovaný obrázok nádhernej babenky...to len aby som vyskúšal kde všade máš chyby...daľšia vec, ktokoľvek môže zmazať komukoľvek vo fóre príspevok...ja neviem, má to strašne veľa chýb...
//a menu je strašne nečitateľné, biele písmo na bielom podklade a na web sa viac hodia obrázky do formáte jpg, lebo sú menšie, takže sa sťahuje menej dát a stránka na načíta rýchlejšie...
//ak bola administrácia schválne bez zabezpečenia, tak potom ju máš v podstate v poriadku...hlavne to ale treba zabezpečiť aby sa tam nevŕtal hocikto...
dakujem vsetkym ktory mali zaujem si to pozriet a zhodnotit
asi zvolim nejaky free template na to, aby to vypadalo predsa len troska profesionalnejsie... a funkcionalita mi moc vytknuta nebola az na nejake detaily, co som v podstate velmi rad
este raz dakujem, a dalsim uz link neposlem. mozno az ked sem pridem zas