to sú hry od valve, to sa spomínalo už v inej nechcem písať niečo 120 krát
Steam - akcie
Re: Steam - akcie
mass effect určite nie je aktivovateľný na steame
Povedz to mojmu PC, ktory nema ani DVD mechaniku uz cez 2 roky. Prezitok. Co sa tyka cien, vzdy sa to da zohnat lacnejsie (gift, cd-key stranky, akcie, retail aktivacia). Takze argument o cenach neplati. Nikto nekupuje AAA tituly v den vydania za 50€ predsa.Gangy napísal: Ja mam doma uz 16 rocnu krabicovku ktora kedze neni doskrabana stale funguje ako nova.
Ked mi niekdo ukaze cloveka ktoremu prestalo origo cd/dvd fungovat kvoli vysokemu veku tak prosim, ale kazdy sa tu s tym ohana a pri tom sa to este nikomu nestalo, mozno ked budete na dochodku tak uz nespustite Diablo 2 ale koho to vtedy bude srat? Mimochodom aj svoje origo cd si predsa mozem zalohovat do elektronickej formy tak co? Toto je akoze ta obrovska vyhoda a zmysel steamu, pre ktory mam kupovat hry 4 alebo 5 krat drahsie nez ked si kupim lokalizovanu krabicovku? Vam to uz ozaj musi je*at, takato zaslepenost sa len tak nevidi.
Ja tiez rad pouzivam steam, je to dobra vec ale vzdy uprednostnim krabicovku ak je za rovnaku cenu. Ano, to je len osobna preferencia, kupovat vsak hry X krat drahsie nez krabicovky a obhajovat to tym ze si aspon neposkriabem cd je fakt debilita, co to nevidite?
No tak toto mi bohate staci, kedze podla teba je dnes mechanika prezitok, to skutocne hovori za vsetko. Ehm, rofl.icefiresr napísal:
Povedz to mojmu PC, ktory nema ani DVD mechaniku uz cez 2 roky. Prezitok. Co sa tyka cien, vzdy sa to da zohnat lacnejsie (gift, cd-key stranky, akcie, retail aktivacia). Takze argument o cenach neplati. Nikto nekupuje AAA tituly v den vydania za 50€ predsa.
"Argument o cenach neplati" lebo na steame su akcie? WTF? Chlapce ty si fetoval? Prave o cenach sa tu bavime, spamataj sa, AAA tituly si na steame drzia svoju cenu aj dva roky po vydani. A presne tak, nikdo ich hned v den vydania nekupi za 50€, ale ME2 je stale za 50€ a kedy vysiel, hm? Ty si cely nejaky domyleny, skus si svoje posty po sebe precitat a zamysliet sa nad nimi, lebo zacinas odporovat sam sebe a zapierat ocividne fakty, nielen nejake dojmy.
Na Steam-e som uz od dob krabicoveho HL2 a jeho aktivacie na Steam-e a ocividne mam lepsi inside look. Chlapcom ma nazyvat nemusis, urcite som od teba navyse aj starsi. Co sa tyka ceny - ME2 a politiku EA som ti vysvetlil uz predtym. Dalej som spominal mozne aktivacie produktov na Steam-e z inych zdrojov - moznosti je vela, ty ocividne nepoznas ziadnu inu ako Add to cart z Steam klienta.
A akcie na Steam-e su stale, posledna obrovska, kde boli ceny rovnake ako retail/este ich aj podliezli, bola v lete.
A predstav si, ze 3/4 ludi, ktora si necha postavit nejaku zostavu v mojom okoli DVD mechaniku nepozna, vsetko riesi flash pamat, rychly internet alebo autoradio s USB vstupom.
Tvoj nazor je nejako ohraniceny. Az moc.
A akcie na Steam-e su stale, posledna obrovska, kde boli ceny rovnake ako retail/este ich aj podliezli, bola v lete.
A predstav si, ze 3/4 ludi, ktora si necha postavit nejaku zostavu v mojom okoli DVD mechaniku nepozna, vsetko riesi flash pamat, rychly internet alebo autoradio s USB vstupom.
Tvoj nazor je nejako ohraniceny. Az moc.
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ako zda sa mi chore nemat na kompe dvd mechaniku ale z 2 strany mega moc ju ani ja nepouzivam :-/ akurat co sa mi nelubi je to riesenie cez flashe a externe HDD ponevac externe HDD mam skusenost ze neisu nesmrtelne a skor sa kazia ako normal HDD a flashky su sami osebe nachylne na po... sesternica takto prisla o komplet fotky z dovolenky rovno ich davala na kluc nech volna karta a doma uz len errorovalo ale to som este viac OT ako vy 
? Co to tu trepes? Nikoho nezaujima ako inak sa daju hry do steamu dostat, tu sa bavime o tom ze kolko si za ne uctuje samotny steam v nasom tieri je totalny vysmech. A ty si sa tu tie ceny rozhodol obranovat tym ze nemas dvd mechaniku? Si chory?icefiresr napísal:Dalej som spominal mozne aktivacie produktov na Steam-e z inych zdrojov - moznosti je vela, ty ocividne nepoznas ziadnu inu ako Add to cart z Steam klienta.
Ak si toto nemyslel ako vtip tak uz skutocne nemozem nepochybovat o tvojom dusevnom zdravy. Cize Podla teba je uplne jedno ze hry na steame stoja niekolko nasobne viac ako lokalizovane krabicovky v obchodoch, pretoze dva alebo trikrat za rok su v akcii? Wtf? Aj brloh mava akcie, predstav si, tak co je to za dementny argument pre boha?icefiresr napísal: A akcie na Steam-e su stale, posledna obrovska, kde boli ceny rovnake ako retail/este ich aj podliezli, bola v lete.
Neviem sice kde byvas ale tvoj udaj je urcite extremne prehnany, pokial sa bavime o sirsom okruhu a nielen o nejakych tvojich troch kamaratoch. Tvrdit ze DVD mechanika uz dnes nema zmysel je rovnako na hlavu ako tvrdit ze ceny na steame su v pohode lebo si aspon neposkriabes cd (asi preto lebo ziadne nedostanes, ze?). Ano, urcite za 10, mozno 5 rokov uz budu klasicke disky (ci uz cd, dvd alebo bluRay) urcite na ustupe, ich zmysel sa vsak nestrati este dlho, toboz nie dnes.icefiresr napísal:A predstav si, ze 3/4 ludi, ktora si necha postavit nejaku zostavu v mojom okoli DVD mechaniku nepozna, vsetko riesi flash pamat, rychly internet alebo autoradio s USB vstupom.
Zjavne si sa tu pustil do boja s veternymi mlynmi a teraz sa snazis obhajovat samotnu digitalnu distribuciu za kazdu cenu, lebo si zistil ze jej ceny (na steame) ubranit nedokazes, to nikdo. Nechapes ale ze ja nespochybnujem vyhody ktore steam prinasa, ja spochybnujem - nie, priam plujem - na jeho cenovu politiku. Tak neodvracaj pozornost na omacky okolo, bud sa bav k teme alebo sa nebav vobec.
-
Sphinx
Addict
TOTO je tema o steam akciach??? mne sa zda ze je tu vsetko len nie tie akcie.. vytvorte si temu kde sa budete hadat co je lacnejsie a lepsie a nespamujte to tu ..
icefiresr: ak/ked raz steam skonci, potom napis ....
Neboj sa, take nieco sa urcite nestane. Valve si to nemoze dovolit.cubix napísal:icefiresr: ak/ked raz steam skonci, potom napis ....
-
hojko
Site Admin
Bolo to tu reportnute, ze je tu offtopic, ale necham to tu, kedze su tu mozno pre niekoho zaujimave informacie co sa tyka cien na Steame a krabicove verzie z internetu. Ale dalsi offtopic za tymto mojim prispevkom uz zmazem.
-
Daggertail
Light Professional
Lucasarts Week od 12 do 19 septembra
pondelok- Star wars: The Force Unleashed 29.99€ -->7.49€
utorok- Star Wars: The Knights of the Old Republic 8.99€-->2.25€
pondelok- Star wars: The Force Unleashed 29.99€ -->7.49€
utorok- Star Wars: The Knights of the Old Republic 8.99€-->2.25€
aaaa SW:KOTOR kupeny
...skoda ze tam nejamu aj dvojku: Sith Lords. Inak este niesu leaknute obrazky co bude dalej v akcii ? 
-
Sphinx
Addict
dam aj ja jednu akciu .. 3 x CD key na http://store.steampowered.com/app/40400/ zadara
kto chce tak SS.ale novice.. pisat nemusi... ked miniem napisem sem..
/vsetko darovane
// este jeden bonusovy kto si ho vsimne prvy ten ho ma
7848-2311-9319-8863
/vsetko darovane
// este jeden bonusovy kto si ho vsimne prvy ten ho ma
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
Chcel by som si kúpiť na steame L4D+L4d2, neviete či sa oplatí skôr počkať na akciu, ako napr. čo bývaju na heloween alebo na sviatok alebo to kúpiť hned alebo ako krabicovú verziu z obchodu?
Dakujem
Dakujem
No to je na tebe, pocas sviatkov na to moze byt akcia, ale nemusi, ak to kupis teraz, tak nemusis cakat. Inak odporucam kupit uz rovno dvojku, jednotku teraz hrava malo ludi, pretoze na dvojku bola cez prazdniny vyborna akcia, takze vela ludi, ktori hru chceli, si ju uz kupilo.
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
na steame je pack kde sú obidve hry v jednom paku za 20€ čo sa celkom oplatí, asi počkám na heloween.
Mimochodom ak si planujete Empire at War kupit tak nebudte sklamani ked si ho nebudete moct hned zahrat, kedze steamu dosli kluce a musia cakat na dalsiu varku. Pokial ju nedostane bude vam to vyhadzovat chybu "Failed to contact key server" a hru nespustite.
-
Sphinx
Addict
este tu mam moznost na speedball 2 ... kto ho chce nech sa regne http://www.cdaction.pl/seriale/speedball_2 a ked si aktivuje ucet poslu mu na maila cd key...mam odskusane.. funguje 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
gangy ako sa im to mohlo stať, to tu hru tak kupovali ľudia?