Team Fortress 2
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Team Fortress 2
tak co sa tyka draga tak na serveroch bol fakt celkom obstojnyked hral za spyja, ale to len preto ze sme boli v rovnakom teame bo jak by som bol proti nemu ani neskrtne
lol ne vazne co som videl draga tak mu to za spyja slo a aj tka nemame nioho kto by cel spyovat
-
Nadeo
Guru wannabe
Zvycajna zostava na CW, je 2x scout, 2x soldier, demo a medic. Sniper a Spy sa pouzivaju pomenej (pokial viem)
CW a hra na publicu sa nemoze ajtak porovnavat, viacmenej sme len kopa pub hracov (az na vynimky) ktora ide hrat ligu pre zabavu
CW a hra na publicu sa nemoze ajtak porovnavat, viacmenej sme len kopa pub hracov (az na vynimky) ktora ide hrat ligu pre zabavu
-
lekoklatik
VIP
Ja by som spyoval, ale Drago ma pre túto hru vacsie srdce. Ja by som backstaboval svojich /len aby som mal nejaký kill
/
Spy class rulez!
Je mi jasné že to nie je možné : )
Spy class rulez!
Je mi jasné že to nie je možné : )
+1 presne takNadeo napísal:Zvycajna zostava na CW, je 2x scout, 2x soldier, demo a medic. Sniper a Spy sa pouzivaju pomenej (pokial viem)
Aj ja mozem byt cokolvek okrem engi a medic.. aj spy 
-
2janci2
Medium Professional
spya viem hrat dobre aj ja, no ale tazko povedat, kto vie lepsie
bolo by treba ist na nejaky battle, ze pojdeme 2 spy na public, a ze kto bude lepsi... ale tak ja mozem hrat aj pyra/heavyho/medica, tie viem asi najlepsie
Nie je nas uz nejak vela?
tak ratam, ze nas ma byt 9+1 .. ja, nadeo, opak, wolf, runes, janci, adry, deno, tailor, corn flake, lama, gothar a to este v steam grupe su nejaki Kinzu, excelko a proxy, ktorych nepoznam vobec 
-
Runes
Addict
lebo 14 je druzstvo abo jak to nazvat
teda ak dobre pamatam
-
Nadeo
Guru wannabe
Runes ty si slovak? Lebo ak hej, tak aj pis ako slovak.
Vzdy lepsie viac ako menej
Vzdy lepsie viac ako menej
-
Runes
Addict
no ja mam problem v tom ze napisem, potom polovicu vety zmenim. A jak menim klavesnice tak obcas tukam vedla a tak
ale snazim sa fakt
excelko-ten cornov kamosDrago napísal:Nie je nas uz nejak vela?tak ratam, ze nas ma byt 9+1 .. ja, nadeo, opak, wolf, runes, janci, adry, deno, tailor, corn flake, lama, gothar a to este v steam grupe su nejaki Kinzu, excelko a proxy, ktorych nepoznam vobec
Kinzu=Opak
Aspon myslim
Trebalo by častejšie dávať "hojko tréningy"... Nech sa ako tak spolu oťúkáme a nech vidíme čo je v druhých 
-
Runes
Addict
no popravde chcelo by to trening aspon raz za tyzden akurat ze to je asi problem, no hlavne to chce osobu co to bude organizovat, pred rokom by som sa toho chytil ale ted tie moje 5 minutove utoky na net a ja to nie pravidelne stacit nebudu a popravde uz som organizoval rozne veci a ma to nebavi natahovat sa 
nejakym sposobom sa chalanom na saigns podarilo vykolajit vozik ... neslo s nim robit nic 
ty vole to su mi veci
:D
-
Runes
Addict
my sme raz prehrali bez toho aby zacalo kolo
v poslednej etape pocas setupu sa rozbehol vozik a hoci sme seci naskakali nanho siel aj s nami az do finishu
ale bolo to vtipne hlavne to ze ked kolo zacalo tak enemi ani nestihli dojst k voziku a vyhrali bo dosel sam 
Ludia,este som tu aj ja
Aj ja som v tom time 
lol to su fakt taki blbi ze nevidia ze tam nesvieti sipka ?
-
Runes
Addict
ńevidia ani ja som si to nevsimol hral som na serveri de toto robili tak som sa na... zobral som pira postavil sa k exitu a furt palil bo engi mal hned vedla dispenser a ten spy bol tez magor bo som mal nanom dominanciu a asi 15killov