to robilo ak ti niekto hackol acc...tomarek napísal:
mno ide o to že som to skúsil zaplatiť cez ten battle net čo ma tam hodí lenže keď kliknem na platiť hodí mi takého orca čo plače..a nejde dať ani game card zadať robí to isté
a hodí mi toto
Challenged payment
Greetings! The ability to add a payment has been turned off on this account. This could be due to a payment issue that is being investigated or to a permanent closure of this account (check your account status). If you believe that this could be related to a payment issue, could you please contact our Billing Support team via http://www.wow-europe.com/en/support/with the following information:
1. How many account are you paying for with this card?
2. Have you tried to enter your payment method with just one card?
3. Is your bank based in a country other than the one in which you are residing?
back to account
//autoeditácia príspevku (10 Sep 2010, 2:10)
mmm...niekde tam myslim je parental control v acc nastaveniachaughostino napísal:mam taku zaujimavu otazocku:
da sa nejak zabranit pristup na server? resp. existuje nejake obmedzenie?
vysvetlim: brata tato hra tak pochytila ze sa ju zacal hravat od obeda az do rana nasl. dna (do obeda spi), dalo by sa nejak v routri (Dlink dir 600) zabanovat pristup na IP servra, alebo nejaky iny sposob ako to obmedzit? dohovarat som sa mu to pokusal, ale bezvysledne, dokonca aj rodicia su z toho zufali, ide mi hlavne o to aby som sa cez den obcas dostal na PC aj ja s rodicmi... uz mi to fakt lezie na nervy