Dakujem vsetkym, ak by mala vzniknut tema monie, nebola by som velmi nadsena....respektive vobec, tak to prosim nerobte. D.
2 XilleR66: (snad som ti tie tvoje velke a male pismenka nejak nepomotala ) necitim sa byt zrovna dvakrat happy, keby tu niekde koluju moje fotke....takze asi tak.
2 tOm4s3: Velmo pekno dakovala....nebolo mi to 3x prijemne...ale co som uz mala robit, ked sa to tam ostihlo?? Nejak ani neviem, ci by som ju vedela vymazat... ). Once again...dik
monie napísal:2 tOm4s3: Velmo pekno dakovala....nebolo mi to 3x prijemne...ale co som uz mala robit, ked sa to tam ostihlo?? Nejak ani neviem, ci by som ju vedela vymazat... ). Once again...dik
pepo napísal:No ved kto by sa rad nepozrel nie nezne zenske pohlavie je super a ze trci pradlo to je cista provokacia ktoru treba vyuzit
nejde o pradlo ale dievca co ma 60-70kg si da oblecenie pre 40kg a trcia jej speky spredu, zozadu a este si mysli aka je krasna v tych obtiahnutych nohaviciach...
co sa tyka monie, povedala vam nick, zvysok si rieste na azete.. ende
monie napísal:Inak, tej Sindlerovej mi bolo luto...taka hanba na celu republiku . Ja by som asi umrela od hanby...
Tak jej treba, ved si to zasluzila, mala si davat vacsi pozor co si oblieka a ako jej to ladi. BTW ak sa nemylim, tak na natacani je aj masker, kostymer atd... a mohli ju na to upozornit.
hojko napísal:Tak jej treba, ved si to zasluzila, mala si davat vacsi pozor co si oblieka a ako jej to ladi. BTW ak sa nemylim, tak na natacani je aj masker, kostymer atd... a mohli ju na to upozornit.