Cviky na brusne svaly
Re: Cviky na brusne svaly
pozri, ked budes robit len tebou menovane nikam sa nedostanes, ked cvicis prsia, zapajas do toho sekundarne aj triceps, ekd robis chrbat ide v tom biceps, predlaktie vzdy tiez...keby si teraz zacal cvicit len velke svalove partie dosiahnes omnoho lepsie vysledky aj v malych partiach ako keby si cvicil len tie malo, kedze pri zatazi velkeho svalu sa uvolni omnoho viac rastoveho hormonu ako pri nejakom bicepse...to ze su posilky plne beach boyov co dojdu odcvicia tri cviky na biceps, styri na triceps a na zaver si daju klopenie zapestia a ktomu 30 brusakov a tesia sa ze su napumpovany a na druhy den rano nechapu ze splasli, neznamena, ze to funguje...takze zaklad su tie velke partie ktore ti skutocne(tak ako nazov total body training napoveda) odcvicia cele telo, tie doplnky su fakt len kozmeticke doplnky, niekomu proste biceps nereaguje tak dobre ako inemu, tak si tam da bicepsove zdvyhy aby nevyzeral ako hajzlovy pavuk...
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aha, jasne tak radsej to budem cvicit takto. Na tej stranke o TBT treningu bol aj cvicebny plan na prvych par tyzdnov, prvy tyzden vyzera takto:
1.Týždeň
Tréning 1
série 3
op 5
pauzy 60s
Váha:Zvoľ váhu,s ktorou si blízko zlyhania v poslednom op. v poslednej sérii.*
*Doporučená váha pre všetky tréningy.
Cize odcvicim najprv dajme tomu 3 serie s 5 opakovaniami Prsia samozrejme s prestavkami nejakymi a potom znova 3 serie s 5 opakovaniami chrbat, stehna a ramena. Nebolo tam pisane tak sa este pytam odporuca sa cvicit bud v ten jeden den alebo aj stale len s cinkami alebo na strojoch nejakych skor alebo to aj striedat sa moze ? Dufam ze si pochopil ako som to myslel, cviky na jednotlive partie si musim este prestudovat s cinkami.
1.Týždeň
Tréning 1
série 3
op 5
pauzy 60s
Váha:Zvoľ váhu,s ktorou si blízko zlyhania v poslednom op. v poslednej sérii.*
*Doporučená váha pre všetky tréningy.
Cize odcvicim najprv dajme tomu 3 serie s 5 opakovaniami Prsia samozrejme s prestavkami nejakymi a potom znova 3 serie s 5 opakovaniami chrbat, stehna a ramena. Nebolo tam pisane tak sa este pytam odporuca sa cvicit bud v ten jeden den alebo aj stale len s cinkami alebo na strojoch nejakych skor alebo to aj striedat sa moze ? Dufam ze si pochopil ako som to myslel, cviky na jednotlive partie si musim este prestudovat s cinkami.
http://www.kulturistika.com/tbt-total-body-training mas tam aj cviky neviem comu nerozumies...a uz sme dost mimo temu od brucha...
-
nestik
Medium Professional
No ok uz len viem jedno. TBT sa cvici 3 krat do tyzdna, viem ze vela ludi chodi pondelok, streda, piatok, ale mam skor nechavat na regeneraciu aspon tie 2 dni ? napr pondelok, stvrtok, nedela zeby som cvicil ?
potom zacnes znova pondelkom? v podstate je to jedno, ako to bude citit Pon Str Pia sa lahko rata a aj regenerujes...
Podla mna to je takto dost nahonvo. Preco to takto chces ist?nestik napísal:No ok uz len viem jedno. TBT sa cvici 3 krat do tyzdna, viem ze vela ludi chodi pondelok, streda, piatok, ale mam skor nechavat na regeneraciu aspon tie 2 dni ? napr pondelok, stvrtok, nedela zeby som cvicil ?
-
nestik
Medium Professional
Na tej stranke o full body treningu 6. bod:kali520 napísal:Podla mna to je takto dost nahonvo. Preco to takto chces ist?
6. Dodržiavali 48hodinovú regeneráciu medzi tréningami.
//autoeditácia príspevku (12 Sep 2010, 14:09)
no asi by som nechaval vzdy tie 2 dni volno takze kazdy 3. tyzden by som zacinal v pondelokColdRain napísal:potom zacnes znova pondelkom? v podstate je to jedno, ako to bude citit Pon Str Pia sa lahko rata a aj regenerujes...
// Sorry ze sa pytam pre vas isto uz naozaj banality ale naozaj sa v tom nejak nevyznam. Dufam ze uz ozaj posledna otazka. Pri TBT treningu sa cvici 6 cvikov, vybera sa z kombinovanych a z izolovanych cvikov. takze vyberiem si napriklad 4 kombinovane na hrudnik, stehna, ramena a chrbat a 2 izolovane napriklad na Biceps a Triceps ? Takto je na stranke rozpisany kombinovany cvik hrudnik:
Hrudník-Bench-press, Bench-press hlavou hore, Bench-press hlavou dole s činkou, alebo jednoručkami a Kliky na bradlách so širokým úchopom a prípadnou záťažou.
Ja cvicim vlastne kazdu seriu hrudnika dajme tomu inak ? Prvu seriu Bench - press, Druhu seriu bench - press hlavou hore alebo je to len viac navrhov ? A stale cvicit len tym istym ?
1,5 mesiaca cvicim brucho a vidim vysledky. tesim sa z toho. problem je v tom, ze vsetky trenky mi padaju.
precitaj si ten clanok este raz...alebo...nie, prvy dvojtyzdnovy cyklus ides jeden cvik, potom ho zmenis za dalsi z ponuky, ked docvicis dva tyzdne s dalsim cvikom, vyberies treti, aby si telo nezvyklo a furt sa muselo adaptovat
ked pojdes pondelok-streda-piatok tak to je presne 48h medzi treningami, musis pocitat aj koniec a zaciatok dna, nejdes cvicit o 23:59 v pondelok a 00:01 v stredu to by bolo 24 hodin
-
nestik
Medium Professional
Okej dik, tak uz chapem.
brucho treba cvicit vzdy ak sa da. ja ho davam 3x/tyzden.
-
nestik
Medium Professional
Nieco taketo by som mohol objednat ?http://www.fitness-produkty.sk/katalog/ ... ainer.html
alebo asi skor bez kreatinu
http://www.fitness-produkty.sk/katalog/ ... -1100.html
alebo
http://www.fitness-produkty.sk/katalog/ ... ktail.html
Potrebujem s vysokym obsahom sacharidov asi kedze 2x do tyzdna mavam este aj futbalove treningy
alebo asi skor bez kreatinu
http://www.fitness-produkty.sk/katalog/ ... -1100.html
alebo
http://www.fitness-produkty.sk/katalog/ ... ktail.html
Potrebujem s vysokym obsahom sacharidov asi kedze 2x do tyzdna mavam este aj futbalove treningy
Určite nieventilare napísal:brucho treba cvicit vzdy ak sa da. ja ho davam 3x/tyzden.
aj vysvetlis preco nie, ci tvoj kamarat tak povedal?
Ospravedlňujem sa, čítal som to pomerne neskoro takže miesto 3x / týždeň som čítal 3x / deň ... Ale aj tak je to podľa mňa veľa, ja ho cvičím každý tretí deň 
//ps: kamarát (ako si ho Ty nazval) mi nemusí nič hovoriť
//ps: kamarát (ako si ho Ty nazval) mi nemusí nič hovoriť
Rozhodne nie, podla mna to je este malo. Ja teraz chodim napr rozne variacie mrtvych tahov 4x do tyzdna a to neratam drepy a benche. Celkovo cvicim cele telo 5x do tyzdna a s regneraciou problemy nemam. Brucho sa moze cvicit aj kazdy den, vypustit sa ale obcas musi to je jasne.Adry napísal:Ospravedlňujem sa, čítal som to pomerne neskoro takže miesto 3x / týždeň som čítal 3x / deň ... Ale aj tak je to podľa mňa veľa, ja ho cvičím každý tretí deň
Presne kvôli tomu ho cvičím trochu pomenej, závidím že stíhaš regenerovať. Ja ho musím častejšie vypúšťať...
-
adox
Light Professional
Keďže je tu dosť takých čo cvičia brucho doma by mohli tu postnúť fotky čo sa im podarilo tým "homemade" treningom 
Začínam sa sústreďovať len na brucho momentálne (cvicenie + zhodenie prebytocneho tuku) uvidim, ako to dopadne...