Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Meken
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Mafia 2

Príspevok od používateľa Meken »

Ano, ale ja som spravca, tak nechapem preco to pise..
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Meken napísal:Ano, ale ja som spravca, tak nechapem preco to pise..
A skúšal si to spustiť ako správca? (pravý klik na súbor a Spustiť ako správca)

// Resp. skús vypnúť službu UAC - klik
Meken
King
King

rados915 napísal: A skúšal si to spustiť ako správca? (pravý klik na súbor a Spustiť ako správca)

// Resp. skús vypnúť službu UAC - klik

Dakujem, pomohlo, ale teraz mam dalsi problem, nechce mi hru spustit, lebo ju nemam zaplatenu na steame... Steam som skusal vypnut, ale ked chcem hru zapnut automaticky mi zapne steam , viete niekto poradit?
rados915
Guru
Guru

Westt napísal:Prosim Vas, preco ked si chcem zahrat Jimmys Vendetta as pravim vsetko podla tohto navodu:
Inštalácia:
zlozku cnt_jimmys_vendetta nakopirovat do : x:\Program Files\2K Games\Mafia II\pc\dlcs
JE POTREBA Mafia.II.Crackfix-SKIDROW, aby se vam hra vpohode nacitala, inak se nedokonci loading
funkčne aj s cz dabingom
je to ofiko verze ze Steamu se vsemi jazyky
Inac ak pouzivate crack V3 a nainstalujete tam Crackfix-SKIDROW tak vam hodi hru celkom na ziatok tak doporucujem najprv dohrat Mafia II a az tak zlegalizovat Jimmyho vendeta
NA cestinu:
1. Odstrante vsetky jazyky z Program Files\2K Games\Mafia II\pc a nechajte iba sds_cz

....tak ma po 3-4 minutach hrania jednoducho sekne a hranie sa skoncilo :? kde moze byt chyba prosim Vas?
Chyba bude v nelegálnej verzii hry. Ak sa vyskytnú nejaké problémy, tak je to väčšinou vždy kvôli cracku, zlej verzii a pod.
Meken napísal:
Dakujem, pomohlo, ale teraz mam dalsi problem, nechce mi hru spustit, lebo ju nemam zaplatenu na steame... Steam som skusal vypnut, ale ked chcem hru zapnut automaticky mi zapne steam , viete niekto poradit?
A ako si inštaloval hru? Tu sa to moc riešiť nemôže, keďže ide o warez.
fesi22
Novice
Novice

Re: Mafia 2 - grafika

Príspevok od používateľa fesi22 »

Cafte experti :-) nainstaloval som si Mafiu 2, mám, kartu Sapphire HD 2600XT PCI-E intro hry meno ide všetko v pohode bez najmenších problémov, ale akonáhle idem hrať tak len samé šedé tiene a obryxy vidím, mám nainstalovane na karte najnovšie drivery aj všetko ostatné ale robí mi to aj pri najjednoduchšom nastavení hry, alebo karty, skušal som už všeličo ale poddla požiadaviek by táto karta mala stačiť, poraddte pls čím skor tým lepšie :-)
martin0134
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa martin0134 »

a mas dostatocne vykonny pc
lobobo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lobobo »

no notebook ale malo by byt... Core i3 2.27 GhZ, 4GB ram, grafika nvidia geforce GT 325M 1GB... to by malo vsetko na to stacit... hry ako colin dirt 2 mi na tom bezproblemovo frcia... takze s tymto by po tejto stranke nemal byt problem...
Alojz_novák
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Alojz_novák »

skúšal si si to preinštalovať ?

Inač kto by hľadal recenziu alebo návod aj so všetkými playboymi tak na ****** to majú veľmi a je to celkom v pohode
Katulienka
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Katulienka »

Jeden z mála webov s návodmi a ešte aj novovzniknutý. Fkt klobuk dole pred nimi majú super návody a tento patrí k najvydarenejším
:smt006 :o 8)
lobobo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lobobo »

skusal a neraz... dal som tahat inu verziu... uvidime
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Vies co pohraj sa s detajlami Catalystov a vypni AI v nich. Ja som daval 10.8. a videl som len jimmyho okuliare a svetla :-D
fesi22
Novice
Novice

Re: Mafia 2-grafika

Príspevok od používateľa fesi22 »

áno mám dostatočne výkonný comp, skušal som sa aj s catalistmi pohrať stále robí to isté nechápem a pritom podobné hry mi idú, asi sa zastrelím mam stiahnutú českú verziu, ktoré kamošom idú bez problémov, tak neviem čo s tým
Westt
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Westt »

rados915 napísal: Chyba bude v nelegálnej verzii hry. Ak sa vyskytnú nejaké problémy, tak je to väčšinou vždy kvôli cracku, zlej verzii a pod.

A ako si inštaloval hru? Tu sa to moc riešiť nemôže, keďže ide o warez.
...s tou nelegalnou verziou a ani stym chybnym crackom teda nwm, ked vsade o tom na forach pisu ze to maju na 100% odkusane a takyto typ problemu sa nevyskytol, preto tomu nerozumiem
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

Meken napísal:

robi ti to preto, lebo mas nelegalnu verziu hry
Meken
King
King

*****HERO***** napísal:

robi ti to preto, lebo mas nelegalnu verziu hry
No keby si mi nepovedal, tak neviem :wink:.. Kaslem na to, aj tak som to dako nechcel, len to chcel kamarat, tak som to chcel skusit aj ja..
Predator999
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Predator999 »

Ja mam problem mam originalku a ked ju naistalujem instaluje mi ju na Steam aked chcem dat to DLC tak skusam hladat v PC aneviem kde ju naistalovalo viem ze ju dalo an steama le kde mam teda dat to DLC?ked to v PC nemam kde anistalovane?
Meken
King
King

no ved to musis mat v program files - steam - steamapps - "tvoj nick" - mafia - pc ... a tam to mas :)
xmerlin
Novice
Novice

Príspevok od používateľa xmerlin »

Caute borci,poradte mi prosim Vas ,ako mam hrat jimiho vendetu vindem von s vezenia rozstrielam tie 4auta a dalej neviem ,ako mam zacat novu misiu,ked dam mapu pise zacni novu misiu,ale kde ju mam najst???nikde neviem najst
rados915
Guru
Guru

xmerlin napísal:Caute borci,poradte mi prosim Vas ,ako mam hrat jimiho vendetu vindem von s vezenia rozstrielam tie 4auta a dalej neviem ,ako mam zacat novu misiu,ked dam mapu pise zacni novu misiu,ale kde ju mam najst???nikde neviem najst
1. na mape [TAB & M] sa ti ukazujú ikonky, kde sú misie (zelená, žltá, modrá)
2. na danom mieste sa točí taký obrázok, strieborný alebo zlatý (tuším), stačí k nemu prísť a stlačiť E
xmerlin
Novice
Novice

Príspevok od používateľa xmerlin »

to rados--aha dik uz som nato prisiel dik moc.. :smt033 :?
Napísať odpoveď