mam LCD televizor Samsung LE37C550, filmy aj titulky prehravam cez USB, ale pri prehravani titulkov mi niektore pismena zle zobrazuje hlavne tie s mekcenmi: Č ako è, Ť ako �, Ď ako ï
Dá sa to nejak vyriesit?
LCD televizor a titulky.
Re: LCD televizor a titulky.
Tie titulky sa ti zobrazujú v kódovaní windows-1252 a netuším, či sa to dá niekde zmeniť (alebo či sa pri iných formátoch dokáže použiť aj iné kódovanie).
-
Corn Flake
Guru wannabe
Skús si zmeniť jazyk tituliek niekde v nastaveniach. Ja bohužiaľ slovenčinu a češtinu tam nemám takže mám smolu 
-
Ryan Giggs
VIP
Nastav si v menu ine kodovanie tituliek.Jamsy napísal:mam LCD televizor Samsung LE37C550, filmy aj titulky prehravam cez USB, ale pri prehravani titulkov mi niektore pismena zle zobrazuje hlavne tie s mekcenmi: Č ako è, Ť ako �, Ď ako ï
Dá sa to nejak vyriesit?
Jamsy ak by ti to z nejakeho dovodu neslo vyriesit tak potom este mozes pouzit program dkiller. par klikmi ti odstrani diakritiku z textu a je lepsie citat Ť ako T, ako �.
Vďaka za rady, hlavne giggsovi.
Po nacitani videa treba v menu zmenit kodovanie titulkov na "Strednu europu"
Po nacitani videa treba v menu zmenit kodovanie titulkov na "Strednu europu"
-
jericho.cross
Novice
ja mam podobny LCD ale Samsung LE37C530, ale mne tie titulky idu na filme asi 40 minut a potom zmiznu uz sa nezobrazuju ma niekto ten isty problem?