BMW rad 3 318i E36??

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
r3mus
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

BMW rad 3 318i E36??

Príspevok od používateľa r3mus »

potreboval by som poradiť s kúpou auta.. benzínový sedan do s objemom do 2.0...
rozhodujem sa hlavne medzi bmw a škodou,, bmw je srdcová záležitosť, no z hľadiska servisovania by sa zrejme skôr oplatila tá octavia.. ale zase keďže ide o staršie ročníky 97. - 2000 bmw by malo byť spracované kvalitnejšie aj čo sa týka motorickej stránky..

//otázka halvne na majteľov E36, E46..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Sedan 2.ooo - 4.ooo,- €??

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

z toho tvojho vyberu asi ani nic, jedine tu e36, ale toby si musel trafit na maximalne zachovaly kus, ktory nebude vylietany, ale to na slovensku asi tazko najdes... octy stali za houby, pezot je pezot, passata jedine od znameho s jasnym povodom...

... a aby som iba nep*coval, poradim aspon accorda, primerku alebo prve c-klasse, tosu moji favoriti, mozno este mondeo...

napis este najazd, potom budeme riesit, ci sa oplati liezt do vyssich tried...
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eras »

tiez som za accord

co sa e36 tyka, v tych rocnikoch boli m43, co su vydarene motory, no... slabe, dalsia vec, ze ked najdes e36, tak pokial sa v tom nepohybujes, moze to byt wergel z 92 a bude to totalny vrak za nehorazne prachy (zrovna na jeden som narazil v autobazare, ked som sa bol prechadzat)
e36 za 4000e, co pozeram raz za cas autobazar.eu a predaj na bmwklube, tak by mala byt pekna s dobrym (nevymlatenym) podvozkom, a 318i m43 uz uplne... pripadne 320i m52 (vanos) a zatial som ich len malo videl s nezacmudenymi vyfukmi, takze to aj o zaobchadzani s autom co to povie

edit: a e46 za 4000e ani nehladaj, lebo sa riadne osklbes
r3mus
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3mus »

a čo hovoríte na toto auto?
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/318i-e36-id1607617.html
v nedeľu by som ho išiel pozrieť, dovezené z nemecka pred dvoma rokmi, servisované.. čo sa týka nedostatkov - zadné dvere a ľavé predné 3-5cm korózia + čapy treba meniť v dohľadnej dobe.. na technickej a emisnej bolo teraz v júni
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: BMW rad 3 318i E36??

za 2200-2300 by som to vzal, ak tam nebude ina zavada... ale chvalim pomerne vysoku vybavu, to je na slovensku dost vynimocne... ak tym nechces tahat dlhe streky a dialnice, bude aj motor stacit...
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mozem potvrdit ratzingerov nazor, auto vypada byt krasne, aj ked nechapem ako, ale dost bavorakov ma nabrane kufre na kusku a hentaka preliacina (pri pravom kraji zozadu)
kazdopadne majitel sa pohral s tym autom, za tu cenu to vypada byt fajn, ale za tu vybavu (az na svihadla vzadu) a ako to auto na fotkach vypada, nieco mi vrta hlavou, ze co je tam nespravne... ale rad by som sa nechal prekvapit :)
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

netreba spekulovat..podla nalepky je to clen bmwklubu (ich stranku si uz snad najdes) .. najdes si topic pribehy nasich aut a tam si ho najdes.. a mas tam popisanu celu historiu auta, co bolo opravovane a hcby auta.. ked je to nejaky clen ktory ma aj meno na fore..tak to bude podrobny pribeh auta..

ale ked uz ces kupovat e36 popozeraj aspon r6 teda minimalne 320 .. predsa len 6 hrncekov je viac ako 4 .. a tie 4 valcove motory nic moc
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

m42 a m44 su teda celkom dobre :)

a ku klubu... nech hladam, ako hladam, kde je nalepka? :)
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

r3mus napísal:a čo hovoríte na toto auto?
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/318i-e36-id1607617.html
v nedeľu by som ho išiel pozrieť, dovezené z nemecka pred dvoma rokmi, servisované.. čo sa týka nedostatkov - zadné dvere a ľavé predné 3-5cm korózia + čapy treba meniť v dohľadnej dobe.. na technickej a emisnej bolo teraz v júni
tato e36 je na klube....myslim ze za tu cenu je to bomba.....auto je zachovale, ziadna macka vo vreci... boloo no dobre starane, takze este vydrzi vela vela kilometrov :) chod ju pozriet osobne a hned ju aj zoberies :)

BMW rulez 8)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

eras: ja tie R4 jakosi nemusim... jednak je to slabe a okrem toho je otazna spolahlivost, ktora sa so sestvalcami neda porovnavat... samozrejme, nie je to vobec take zle, ako v pripade nejakej francuzskej pomsty :)
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ked si vezmem, ako casto pri r6 citam o vodnych pumpach, tak tej spolahlivosti by som veru neprikladal tolko vyznamu :D
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

cosi sa mi mari, ze pumpy odchadzali viac na ropakoch, a to najviac typ, ktory bol v m41 a m51, o benzinoch som cital akurat o jednej verzii v kompakte, ale bohuzial neviem, ktora to bola... tie boli slabe od vyroby, takze stacilo vymenit za nejaky aftermarket za 40e a frcalo sa dalej :)
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

td motory (m41 a m51) nejak nikdy neboli slavne, je jedno, ci 4 alebo 6-valec

u benzinoch neviem, ci im kazdy dava nakladacku, alebo co, ale tak casto, ako citam o pumpach, som sa nedocital ani o samosvore na drift forach :lol:
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

tie ropaky spominam iba kvoli tomu, ze iba pri nich ma tie pumpy napadli, a este som si spatne zistoval, ze ci sa nemontuju zhodne modely aj do benzinov, a zistil som, ze nie, tak neviem :)

o samosvoroch sa na drift forach az tak moc citat neda, kedze to ako prve kazdy spravny drifter zavari :D
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

chlapi.. nie je neskoro kupovat e36? nei je to uz stare auto? keby som ju kupoval (a pohravam sa s touto myslienkou druhy mesiac) chcel by som jednoznacne cukrik.. a tie sa pohybuju okolo 5000e nie je to vela za 15 rocne auto? skuste mi poradit nieco konstruktivne..jedna sa mi o sedan, 328i alebo 323i .. stoji to za tie penaize? nebudem sklamany? chapete co myslim..nechcem si po 2 mesiacoch buchat hlavu, ze preco som radsej nekupil swifta, fabcu alebo neco podobne.. nechcem len presuvadlo..chcem auto z ktoreho ked vystupim tak s abudem usmievat
Eras
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

tak kupujes spravne :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ak si ochotny sa tomu autu venovat, tak myslim, ze 328i bude spravna volba. Ale ako u kazdeho 15rocneho auta, nedaj svoj plny rozpocet za nakup... moze ti odist nieco vzdy, aj ked to je banalna porucha, mal by si mat nejaku rezervu...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

point: ak chces auto, z ktoreho budes vystupovat vysmiaty, a pritom vela nenajazdis, kup si cokolvek, po com tvoje srdce plesa :P ak ide o tieto citove zalezitosti, veci ako spotreba, komfort, ci spolahlivost musia ist bokom :)

k vyberu: e36 boli drzaky, problem je, ze potom ich uz vylietane po povodnych majteloch dostali do ruk neukojeni fagani, ktori tomu nakladali zastudena kde sa dalo, skusali driftovat, par krat aj zavadili o obrubnik, sem tam to kdesi pri parkovani skrtli, pripadne to poslali budou cez skarpu alebo otlacili kdesi o strom... a ak sa dostanes k takemuto kusku, utekaj :) ak vsak vyberies vystavny kus s poriadnym sestvalcom, nie je toho boha, aby sa tam nieco pokazilo, dynamika aj spotreba ta tiez nadchne :) a ver mi, ze budes z auta vystupovat vysmiaty :)

// http://bmw-rad-3.autobazar.eu/323i--lpg-id1734857.html tento vyzera tak, ze ma aj originalne km...

// co tak pozeram, je tam toho dost na vyber, hlavne z coupeciek kupodivu...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ja som poskuloval prave po tejto

http://bmw-rad-3.autobazar.eu/328i-id1782570.html
chalan z fora, vyzera byt dost seriozny a kazdy odporuca, ze jeho auta su vzdy cukrik..ale ta tvoja 323 je tiez super este k tomu lpg a ruka hore..
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

niet nad auto s preukazatelnou historiou, ja by som do toho vsak nesiel, bodykit sa mi nepaci, svetla su hrozne, farba tiez, nevidim, v akom stave je interier, mozno je to na klubovom fore, ale listovat 14 stran sa mi tam nechce... ale najvacsia katastrofa musi byt ten podvozok, to je bez debaty...

neviem vsak, ake mas na to auto poziadavky, ale ako dialy by som ho asi nebral... je to naozaj velmi nizke do beznej premavky a o tvrdosti ani nehovoriac... ale ak je v dobrom stave, paci sa ti a si zmiereny so vsetkymi okolnostami, tak preco nie :)
Napísať odpoveď