pomletu clovecinu ruky nohy tam nevidno takze neviem neviem ci je medvedieSyfon napísal:Vedel by mi niekto potvrdit ci je to na fotkach medvedie lajno?
STRETNUTIE S MEDVEDOM
Re: STRETNUTIE S MEDVEDOM
a nenasiel si tam ziadne stopy od lab ?
to mi bolo divne, ziadne stopy, ale trava v okoli bola povalana, srncie stopy boli skoro vsade, chystame sa zbierat trnky a drienky tak som zvedavy ako dopadneme 
exkrement vysokej to urcite nieje... 
Inac co su tie bobky v tom hovne? Zeby bol macko oberat lesne plody? Slepnem ci tam vidim aj sipky?
moze byt, na okolo rastu trnky, sipky, drienky, slivky, jablka a kadeco ine
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nerobil som nic... normalneked si ma nevsimol , tak som pozoroval a kochal sa.... a ked si ma medved vsimol tak zduchol;) takze tak ...
medvede sa len brania.. neutocia:)
Ja som s kamaratmi stretol medvedicu s mladymi.Mladata sa rozbehli k nam , medvedica ich rychlo obehla prinutila zmenit smer a usla s nimi do lesa 
-
RBG
Medium Expert
Ja keby som do medveda doslova narazil tak neviem co, asi by som sa dostal a tak ho odplasil,
ale na normalnu vzdialenost verim ze by odisiel sam.
ale na normalnu vzdialenost verim ze by odisiel sam.
-
Scorpion90
King
toto sme dnes videli na ture, zrejme stopa medviedata
ale je cudne ze tato stopa bola relativne blizko dediny, na luke a navyse v lokalite, kde by macovia nemali velmi co robit (az par km dalej zacina ich uzemie)
ale je cudne ze tato stopa bola relativne blizko dediny, na luke a navyse v lokalite, kde by macovia nemali velmi co robit (az par km dalej zacina ich uzemie)
-
Janio
Zablokovaný
Ta anketa je fakt... toršku psycho... vyliezť na strom a čakať na pomoc ? Medveď na strom vyliezť vie (ešte k tomu že väčšina konáre dole nemá tak sa musí vyšplhať po pni
) BTW - Naháňal ma pes tak som vyšiel na strom a on si pod neho sadol a dobré 3 hodiny som čakal a nejak sa mu nechcelo až prišiel majiteľ domu a psa nezobral... Takže čakať niekde v lese pokiaľ to medveďa neunudi...
A skautských nožíkom hej ? Už vidím ako polovica z vás na medveďa vyťahuje svoj žabyklač a zabije medveda...
Ešte na prvé príspevky čo písal že bude mať náboj v ruke sa mi zda tiež dosť blbé puška nabita v lese byť môže obzvlásť ak to je poľovník, keď na teba vyletí medveď nieviem ako by si hneď nabil aj vystrelil... Puška ak nie je nabita je to kopa haraburdoch ktorú netreba vláčiť... A tiež robiť hluk v lese ? Neviem ale to u nás robia iba tzvn. cigáni keď zbieraju huby a sa boja, slušný a hlavne mudrý človek sa správa v lese potichu
BTW - Syfón dík že tu dáš len tak to hovno... Prestalo mi chutiť jesť keď len scroolujem a zrazu taký exkrement !
:(
A aby som nepísal úplne OT tak záleži pred akým medvedom na Slovensku kvôli ochranárom je veľa medveďov ktorí už lozia do ľudských obydlí... a vtedy nepomôže asi nič keď je medveď hladný, ale ak normálne v lese tak asi by som ostal ticho stať, a pomaličky sa zvdiaľoval (podľa reakcie medveďa by som si ľahol na zem) preteky by som si s ním nedával...
//Grim sry preklep, oprevené
(ale aj ja som sa na tom dobre zasmial...)
A skautských nožíkom hej ? Už vidím ako polovica z vás na medveďa vyťahuje svoj žabyklač a zabije medveda...
Ešte na prvé príspevky čo písal že bude mať náboj v ruke sa mi zda tiež dosť blbé puška nabita v lese byť môže obzvlásť ak to je poľovník, keď na teba vyletí medveď nieviem ako by si hneď nabil aj vystrelil... Puška ak nie je nabita je to kopa haraburdoch ktorú netreba vláčiť... A tiež robiť hluk v lese ? Neviem ale to u nás robia iba tzvn. cigáni keď zbieraju huby a sa boja, slušný a hlavne mudrý človek sa správa v lese potichu
BTW - Syfón dík že tu dáš len tak to hovno... Prestalo mi chutiť jesť keď len scroolujem a zrazu taký exkrement !
A aby som nepísal úplne OT tak záleži pred akým medvedom na Slovensku kvôli ochranárom je veľa medveďov ktorí už lozia do ľudských obydlí... a vtedy nepomôže asi nič keď je medveď hladný, ale ak normálne v lese tak asi by som ostal ticho stať, a pomaličky sa zvdiaľoval (podľa reakcie medveďa by som si ľahol na zem) preteky by som si s ním nedával...
//Grim sry preklep, oprevené
-
Grim
Darca
...že "žabykvač"...a mimochodom, to nieje lajno, to je obyčajné blato...ale no tak každý vidí to čo vidieť chce, že?... 
-
Janio
Zablokovaný
Grim nemyslím to nadomnou, ale ešte na predchadzajúcej strane pretože toto mi ako obyčajné blato nepripadá:
// Hmm prepáč
inak dobrú chuť 
// Hmm prepáč
- Prílohy
-
- 12092010(003).jpg (54.61 KiB) 1544 zobrazení
-
Grim
Darca
...aha, to som nevidel...to teraz aj mňa už prešla chuť... 
-
qwerty-xyz
a neviem co mas proti rybke noziku, vytiahnes a ide sa. . . .
Napríklad? AS50 s rážou .50 ?qwerty-xyz napísal:janio chces par typov na PUSKY po ktorych ti zarucujem ze ked s nimi napalis do medveda tak z neho ostanu len laby na zemi?
a neviem co mas proti rybke noziku, vytiahnes a ide sa. . . .![]()
![]()
Takú mám doma a bez nej do lesa nevyjdem. Čo do lesa! Ani do parku!
begbee, qwerty,
vy nemáte srdce... ani jeden ani druhý
.... s tými "high-tech" kvérmi choďte strieľať teroristov niekde do vojnovej zóny.... keď už niečo do lesa, vhodné na veľkú zver (ako našu, tak aj zahraničnú), tak skôr by tam pasovala táto kráska od Holland&Holland.... Tá si poradí spoľahlivo aj s 5t slonom....
vy nemáte srdce... ani jeden ani druhý
-
qwerty-xyz
Pinhead napísal:begbee, qwerty,
vy nemáte srdce... ani jeden ani druhý.... s tými "high-tech" kvérmi choďte strieľať teroristov niekde do vojnovej zóny.... keď už niečo do lesa, vhodné na veľkú zver (ako našu, tak aj zahraničnú), tak skôr by tam pasovala táto kráska od Holland&Holland.... Tá si poradí spoľahlivo aj s 5t slonom....