Cawte...chcel by som sa spytat ak by vedel niekto pomoc...
Hravam Heroes of Newerth ....TS3 mi ide normalne...ja pocujem aj mna pocut..ale ako nahle zapnem hru uz mna nepocuju....ze vraj ani nezablika to koliesko....neviete mi poradit co je s tym??..dakujem
ak to tu nahodou uz niekde bolo ospravedlnujem sa ale nevedel som to najst...vdaka
Team speak 3 help pls
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Team speak 3 help pls
Skús v hre vypnúť zvuky a VOIP ( ak má ) .
skusal som ale nepomohlo ...nemoze byt nieco blokovane alebo co?MichalkoOo napísal:Skús v hre vypnúť zvuky a VOIP ( ak má ) .
To bude zrejme tým, že ak zapneš hru tak sa ti automaticky mut-ne mikrofón. Nabinduj si Mute a Unmute na gombíky a potom keď sa ti zapne hra stlač gombík na ktorý si si nabindoval unmute a malo by to fungovať.
-
2stenly9
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte máte niekto TS 3.0.8.1. mám problémik s tím že keď ho mám zapnuté (či ho minimalizujem alebo nehám tak v okne) a zapnem si hocijakú hru npr. CS tak mi vždy ostane priehľadne okno v ktorom sa mi zobrazuje názov miestnosti a ľudia ktorý tam sú a neviem to skryť neviete ako sa to robí?
Ahojte,
nevie niekto ako správne nastaviť všetky nastavenie v TeamSpeaku a vo Windowse, aby bol zvuk z mikrofónu dobrý? Lebo nech to mám nastavené hocijako, output odo mňa je nekvalitný, ako keby som mal mic za 2 eurá a navyše, zvuk je aj dosť tichý a musím doslova kričať.
Mic boost mám nastavený na 30db a aj tak je to celkom slabé.
Čo sa týka zvukovky, tak mám Realtek High Definition Audio, headset Creative Fatal1ty Gaming Headset. Keď počujem iných, aký majú čistý a hlasný zvuk, tak sa až čudujem, prečo aj ja nie, keďže zvukovky sú všetky integrované a v slúchadlách nemôže byť predsa taký markantný rozdiel.
Môžete sem dať vaše nastavenia TeamSpeaku, prípadne ako máte nastavený mic vo Windowse? Lebo ja už naozaj neviem ako to nastaviť.
Díky moc
nevie niekto ako správne nastaviť všetky nastavenie v TeamSpeaku a vo Windowse, aby bol zvuk z mikrofónu dobrý? Lebo nech to mám nastavené hocijako, output odo mňa je nekvalitný, ako keby som mal mic za 2 eurá a navyše, zvuk je aj dosť tichý a musím doslova kričať.
Mic boost mám nastavený na 30db a aj tak je to celkom slabé.
Čo sa týka zvukovky, tak mám Realtek High Definition Audio, headset Creative Fatal1ty Gaming Headset. Keď počujem iných, aký majú čistý a hlasný zvuk, tak sa až čudujem, prečo aj ja nie, keďže zvukovky sú všetky integrované a v slúchadlách nemôže byť predsa taký markantný rozdiel.
Môžete sem dať vaše nastavenia TeamSpeaku, prípadne ako máte nastavený mic vo Windowse? Lebo ja už naozaj neviem ako to nastaviť.
Díky moc