The Expendables I+II
Re: The Expendables
V Palace Cinemas to budú dávať 30.septembra ...
http://www.palacecinemas.sk/releases.as ... 1f&cin=429
http://www.palacecinemas.sk/releases.as ... 1f&cin=429
Kludni hormon kamo, len som sa pytal.seth82 napísal:Tá "pič*vina" pochádzala priamo od distribútorov (pretože na Moviemanii je updatovaná databáza s premiérami) a ako som už v predchádzajúcom príspevku spomenul, bola možnosť, že distribútori to predsa len zaradia do kín, hoci ešte nedávno to neplánovali, asi vďaka jeho "skvelým" recenziám. V databáze z 1 Júla sa Expendables nenachádzajú a pokiaľ máš o tom pochybnosti, kľudne ti zašlem databázu filmov, ktoré boli k prvému Júlu predbežne zaradené do slovenských kín. Keďže o film je ale zjavný záujem, tak sa k tomu priklonili. Takže logiku to má, či ju tam ty už nájdeš, alebo nie a my sme si to tu poniektorí nevycicali z prsta - je kopec filmov, ktoré sa do slovenských kín nedostavili iba na základe rozhodnutí distribútorov (z niektorých spomeniem napríklad Moon, prípadne zaradenie Faunovho Labyrintu rok po jeho svetovej premiére do slovenských kín iba preto, lebo získal 3 Oscarov, v dávnejších dobách Star Trek:Nemesis).
Kedze tento film uz nejaky ten den je v kinach, tak som sa rozhodol ist na obhliadku. Nebolo ziadnym prekvapenim, ze pristup "Nic od toho necakaj a nebudes sklamany" priniesol svoje ovocie. Jedna sa o klasicky akcny film, ktory okrem par zbrani a vybuchov v podstate nema co ponuknut. I ked to obsadenie vyzeralo fenomenalne, viac ako 2 hviezdicky si to fakt nezasluzi. Vykony boli priemerne, az na Jet LI-ho, ktory mi prisiel vyrazne slabsi, nez jeho kolegovia. Co sa tyka hviezdiciek tak su za toto: * za hercov, lebo scenka s Brucom, Arnoldom a Silvestrom nemala chybu
a druha za kopu vtipnych scen (i ked asi polovica z nich asi mienena vtipne nebola); ale tie, kde sa objavi "hardcore nigga" su tiez pekny napor na branice. Ak sa na to chystate do kina odporucam tie peniaze investovat do niecoho ineho a spolahnut sa na nejaky ten rip.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ten RIP je už dlho von
Netuším, kto im na to koncom septembra do kina pôjde (a to ešte na to mám písať recenziu, istotne to nepodporím)...
Ja viem, ale ako oddych po praci sa to este daloseth82 napísal:Ten RIP je už dlho vonNetuším, kto im na to koncom septembra do kina pôjde (a to ešte na to mám písať recenziu, istotne to nepodporím)...
seth nvm ako ty ale ja ked idem do kina tak z iných dôvodov ako pozret si nový film
-
lekoklatik
VIP
Zaxman ty chodíš do kina masturbovať?
Osobne som z filmu trošku sklamaný, i keď som neočakával takmer nič. Som rád že som na tom nebol v kine.
Zo začiaktu to vyzeralo fakt dosť dobre. Celkom som sa bavil, hlavne scéna s Willisom, Arnoldom a Silvestrom. Tá bola fakt fajn : )
Ale potom to uź bolo len horšie a horšie. Niektoré scény boli podarené, ale ten "príbeh" nebol ani dostačujúci. V akčných filmoch sa na príbeh nejak moc neupínam, avšak tento "príbeh" až mraky brzdil.
Scéna ako rozsračkovali na konci filmu chalana na balkóne /nepoviem koho, kto videl vie koho myslím/ bolo nenormálne umelá. Ten efekt bol zlý, hrozne moc bolo vidieť že je to PC trik /je mi jasné že všetko bolo PC, ale toto bolo až moc/. Herecké obsadenie oukej, niektoré hlášky oukej ale dosť mi vadilo že Statham /či ako sa píše/ a Stalone boli prakticky v hlavných úlohách, boli to veľký kamoši a všetko riešili spoločne.
Proste ee. Neni som spokojný. Myslel som si Že to bude hlúposť, v kútiku duše som však veril že to môže byť fajn ale nie. Do kina by som na to nešiel.
2,3/5
//ako si môžeš stiahnuť, ako si sám povedal, novinku v kinách, keď teda ešte nebola svetu ukázaná? A ak aj náhodou áno tak sa nečuduj že ťa nebaví pozerať sa na kocky so skresleným zvukom kde je cez pol obrazu nejaká sukňa...
//ku k- - rád si vypočujem ako naživo roztrháš chlapa ty potrat
Osobne som z filmu trošku sklamaný, i keď som neočakával takmer nič. Som rád že som na tom nebol v kine.
Zo začiaktu to vyzeralo fakt dosť dobre. Celkom som sa bavil, hlavne scéna s Willisom, Arnoldom a Silvestrom. Tá bola fakt fajn : )
Ale potom to uź bolo len horšie a horšie. Niektoré scény boli podarené, ale ten "príbeh" nebol ani dostačujúci. V akčných filmoch sa na príbeh nejak moc neupínam, avšak tento "príbeh" až mraky brzdil.
Scéna ako rozsračkovali na konci filmu chalana na balkóne /nepoviem koho, kto videl vie koho myslím/ bolo nenormálne umelá. Ten efekt bol zlý, hrozne moc bolo vidieť že je to PC trik /je mi jasné že všetko bolo PC, ale toto bolo až moc/. Herecké obsadenie oukej, niektoré hlášky oukej ale dosť mi vadilo že Statham /či ako sa píše/ a Stalone boli prakticky v hlavných úlohách, boli to veľký kamoši a všetko riešili spoločne.
Proste ee. Neni som spokojný. Myslel som si Že to bude hlúposť, v kútiku duše som však veril že to môže byť fajn ale nie. Do kina by som na to nešiel.
2,3/5
//ako si môžeš stiahnuť, ako si sám povedal, novinku v kinách, keď teda ešte nebola svetu ukázaná? A ak aj náhodou áno tak sa nečuduj že ťa nebaví pozerať sa na kocky so skresleným zvukom kde je cez pol obrazu nejaká sukňa...
//ku k- - rád si vypočujem ako naživo roztrháš chlapa ty potrat
nie chodim do kina napríklad stoho ze je to uplne ina atmosfera ako ked to kukam doma na notebooku
naco mam ist do kina kvoli novinke ked davno predtým si ju možem stiahnuť zadarmo ?
naco mam ist do kina kvoli novinke ked davno predtým si ju možem stiahnuť zadarmo ?
-
seth82
Darca
Väčšiu blbosť som v posledných pár mesiacoch ani hádam nepočul...Možno ťa prekvapím, možno to bude pre teba veľký šok a veľmi ťažko stráviteľné sústo, ale ja do kina chodím iba z jediného dôvodu - a to pozrieť si nový film. Na rozdiel od teba chodievam do kina aj vtedy, ak je film dostupný na Internete, pretože si chcem o ňom utvoriť dojem v neutrálnom prostredí, bez zašumeného zvuku a obrazu bez farieb s náklonom o 20 stupňov doľava (a tak to už nakoniec bolo aj v prípade Expandables). A hlavne v prípade, ak mám na film písať recenziu, alebo ak ma trailer naň upútal/zaujal, tak aj keby bol na nete dostupný BlurayRip, aj tak by som šiel do kina, znovu z vyššie uvedených dôvodov.Zaxman napísal:seth nvm ako ty ale ja ked idem do kina tak z iných dôvodov ako pozret si nový film
Mimochodom pre karmistu, ktorý mi napísal, že tu brešem po ľuďoch a že som trapko: kdeže tu ja brešem po ľuďoch preto, lebo sa mi ten film nepáčil? Máš vlčiu tmu, ty "trapko"?
ja pojdem do kina. ani nepozeram rip.
tento vikend som to zacal pozerat a nedopozeral som to ... lacne to je, velmi lacne a nuda. Asi to bude tym, ze mi to pripadalo mooooc americke a to ja nemusim zrovna. Celkovo pokusy o vtipne scenky a podobne ... hory svalov.
Kazdy nech si urobi svoj nazor ked sa to odvazi pozriet, ja mu ho neberiem. Hovorim za seba.
Kazdy nech si urobi svoj nazor ked sa to odvazi pozriet, ja mu ho neberiem. Hovorim za seba.
Taký istý počin ako Planet Terror. Väčšina ľudí povie že to bola kravina, ten minoritný zvyšok si to užije s nadhľadom. Mala to byť pocta béčkovým akčňákom, ktoré som napríklad ja po páde socíku hltal z videopožičovieň hlava nehlava. A ako také sa to podarilo.
Nemám viac čo k tomu dodať.
Nemám viac čo k tomu dodať.
ale bolo to dobre. chybal tu taky styl.
Z pohladu dnesneho divaka obycajny film. Ale z pohladu divaka ktory vyrastal na beckovych akcnych filmoch 80 a 90 rokoch ako boli Rambo, Komando atd atd nadherna nostalgia.
Mne osobne sa to pacilo, akurat kamera bola zla a obcas trochu prehnane veci, napr odseknutie hlavy s tym polomecom polo dykou.
Mne osobne sa to pacilo, akurat kamera bola zla a obcas trochu prehnane veci, napr odseknutie hlavy s tym polomecom polo dykou.
-
Clean_Up
Professional
Akurát som to stiahol, takže večer idem do toho, som zvedavý.
Obsadenie v podaní: Stallone, Statham, Li, Couture, Crews, Rourke, Schwarzenegger, Willis ma totálne dostalo!

Obsadenie v podaní: Stallone, Statham, Li, Couture, Crews, Rourke, Schwarzenegger, Willis ma totálne dostalo!
Ohlasy boli všelijaké, ale mne sa to proste páčilo, parádička. Rezba jak hovado, hlavne ten černoch s tým minidelom ma dostal.
Parádička.
Parádička.
-
Clean_Up
Professional
Súhlasím, paráda.hughito napísal:Rezba jak hovado, hlavne ten černoch s tým minidelom ma dostal.Parádička.
Mne by zas vyhovoval väčší priestor pre Dolpha Lundgrena. To už aj ten dement Austin mal viac priestoru.
tak presne toto nas vcera s kamosmi napadloMP4-25 napísal:tam chyba najneakcnejsi akcny hrdina sam pan chuck norris
-
Soviet
Darca
Strasne som sa nudil..Nic specialneho mi tento film nepriniesol..Umna 5/10..
Kukam, ze uz je aj 2ka pripravena na rok 2012.. http://www.imdb.com/title/tt1764651/
Kukam, ze uz je aj 2ka pripravena na rok 2012.. http://www.imdb.com/title/tt1764651/