Prepojenie TV + PS3 + Genius repro 5+1

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prepojenie TV + PS3 + Genius repro 5+1

Príspevok od používateľa Andr3w »

Caute,

mam taky asi blby dotaz:)

Chcem prepojit TV s reproduktormi genius 5+1, na telke mam vzadu vystupy biely a cerveny cinch, chcem sa teda opytat ked to prepojim kablom co ma na oboch koncoch 2x audio cinch samec a zapojim to do telky a do subwoofera a v podstate asi aj zosilovaca bude to fungovat? Nieje mi jasne ako to vlastne funguje ked pripojim PS3 cez HDMI tak ten zvuk asi na TV nastavit nepojde ze? a pojde to cez repro v TV.

Alebo to myslite fungovat takto zapojene moze? sry ak to pisem nezrozumitelne ale mam v tom kus hokej. Viem ze funguje ked zapojim takym kablom co bol k PS3 zvuk, obraz ide cez HDMI a zvuk cez cinch kabel bude to fungovat ale aj ked to pripojim priamo z TV do repro? je jasne ze to bude len 2ch namiesto 5+1 ale to mi vobec nevadi.

dik za pomoc
DjBass
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Prepojenie TV + PS3 + Genius repro 5+1

Príspevok od používateľa DjBass »

Áno, mohlo by to fungovať, ale za predpokladu, že tie cinche sú fakt výstup a nie vstup, dobre si to pozri. Potom by si na TV ešte mohol mať 3,5mm jack, ktorým by sa to dalo tiež prepojiť.

Ďalšou možnosťou by mohlo byť to, že si zoženieš taký HDMI kábel, ktorý na druhom konci nebude mať len HDMI, ale aj zvukový výstup, napr. cinche.
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

tak som to vyskusal, PS3 + repro funguje v pohode, akurat to treba v PS3 nastavit ako som aj spominal cize zvuk cez cinche a obraz cez hdmi, na telke potom uz len nastavt ext.zariadenie a ide. otazne je ale ci to bude fungovat aj po prepojini tv+repro na priamo cize ps3 bude mimo resp.na druhom kanaly, na tej repro sustave sa da nastastie navolit myslim az tri krat rozne vystupy pre 2ch.

este ak sa mozem opytat ked zapojim 5+1 bedne do 2ch zvuku ako ten zvuk sa bude tam miesat? podju aj efektove zadne reproduktory alebo nie? resp. sa to bude chovat ako velke stereo ze pojde z kazdeho repra nieco?
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

preco tahas zvuk z PSka mimo HDMI?
tiez som uvazoval nad takou kombinaciou ako mas ty ale ked by som mal tahat z PSka dalsie kable tak to by ma odradilo :(
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no lebo to nemam ako inac napojit, tie repro bedne tam maju vstupy akurat na cinche a na nic ine, inac by mi ten zvuk siel len z TV a ten mi nestaci:)
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

takze bedne budes pouzivat len na hry a filmy(dvd, bluray)?
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

jj zatial ano, popravde mi to tak aj staci, filmy pozeram i tak zatial cez DVD co mi ako format uplne staci, a sledovat nejaky film v TV v nizkom rozliseni a otravnymi reklamami, neviem ci to ma nejake vyhody. skor to ps3 ten prehra skoro vsetko akurat myslim ze ma problem s Bluray ripmy vo formate .mkv ale aj na to je najeky navod uz vraj ako to spojazdnit.

ale ak sa mi to podari prepojit tak ako chcem tak by mala fungovat tak isto aj telka cez tie reproduktory tak uvidim ked kupim kabel co to spravi.
Napísať odpoveď