Dakujem Vam
Vysoka skola
-
Mirkookirm
Novice
Vysoka skola
Ahojte, kedze som v maturitnom rocniku a maturita sa cim dalej tym viac priblizuje a s tym suvisi teda aj vysoka skola a prijmacky bolo by uz aj nacase si urcit co a kam. Okrem niekolkych moznosti by som primarne chel ist studovat medzinarodne vztahy resp. diplomaciu. Ne ekonomickej univerzite v bratislave taka fakulta je dokonca som sa dopocul ze aj celkom stoji za nieco ale taktiez som sa dopocul ze absolventi sa skoro vobec nevenuju diplomacii co mi teda uz moc nevonia. S dvoma jazykmy na urovni B2 problem nemam konkretne nemcina anglictina pricom z anglictiny mam aj certifikat planujem aj z nemciny. Matika by sa tiez nejak dala. Len otazne zostava ci sa to oplati studovat, ci sa to oplati u nas studovat, ci je nieco lepsie vonku mimo SR, ci mam ist inym smerom lebo nebudem mat uplatnenie. Chcel by som sa vas spytat na vase skusenosti pripadne mozno konkretne ci niekto studoval na EUBE na tej fakulte alebo dostudoval alebo niekde inde. Velmi by mi taketo informacie pomohli s mojimi dalsimi krokmi.
Dakujem Vam
Dakujem Vam
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vysoka skola
spýtaj sa v tejto téme: http://www.hojko.com/aka-vysoka-skola-t8353.html