Skylink - diskusia

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Digi TV ZADARMO

Príspevok od používateľa energy00 »

Skylink zozenies za 77 € a CSLINK stojí rovnako.
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Skylink - diskusia

Príspevok od používateľa hughito »

No, my už ju máme, problém bude v tom, že za 2 mesiace vyprší testovacia doba pre rozšírené programy Multi (Sport1, Viasat Histor History, Discovery a plno ďalších dobrých kanálov). Cena je 9 € za mesiac, čo je celkom dosť.
Dúfam, že to čoskoro niekto prelomí.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

9€ je dost? omg naucte sa konecne aj platit nie len kradnut.. take magio alebo upc ma ceny o dost vysie a kvalitu horsiu.. ked si taky frzgros tak si nechaj len free ponuku! tu ti nik iny neda a prave koli takymto ludom firmy krachuju, rozmyslaju koho by okradli a ako a nie su nespokojni ked to niekto urobi im..
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Suhlasim s tymto nazorom. Mesacne neplatis nic a cumis na to, no za lepsie stanice si nepriplatis? Bud rad, ze nemas UPC za 20. Alebo si daj Digi za 9 eur a budes mat co chces, ale v tretinovej kvalite.

Pri SkyLinku sa pouzivaju dve kodovania, stary CryptoWorks a nieco novsie. Neviem ci je CW prelomeny alebo nie, to novsie urcite nie. Asi bude jednoduchsie naklonovat kartu.
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

chces povedat ze platit 9 EUR za blbe programy ktore nepozeras vsetky je malo? keby to bolo prelomene tak by len debil platil zato ked to moze mat zadarmo.
MakeFake
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MakeFake »

Nechcem robit reklamu ale toto mi nedalo.

V Okay elektre je teraz akcia. Satelitny komplex (STBbox s Cryptoworsk modulom, parabola s uchytenim, lnb) a CS link karta za 99 €. Velmi dobra cena.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

tomaxx_199 napísal:chces povedat ze platit 9 EUR za blbe programy ktore nepozeras vsetky je malo? keby to bolo prelomene tak by len debil platil zato ked to moze mat zadarmo.
Ak zrušia koncesionárske poplatky, tak by to bolo v pohodičke (čo sa dúfam čoskoro stane).
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

tomaxx_199 toto je nazor hodny debila. Svojim sposobom, vsetko co si ukradnes, mozes mat uplne zadarmo. Takto isto uvazuju aj cigani. Aj vysielatel ma nemale naklady na prevadzku, ktore moze uhradzat jedine z tychto prijmov za karty + rozsirene baliky. AK to prelomia, mozes si byt isty, ze to dopadne uplne rovnako ako v pripade DigiTV - ktore si mohlo vybrat, ci to necha tak a krachnu, alebo prejdu nakladnym procesom prechodu na novy kodovaci system a preziju.

MakeFake - nie je to ten akcny balik CSlinku - s kartou na 1 rok?
alic
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa alic »

Zdravím Vás,

neviem do ktorej témy zaradiť moju otázku,ale táto bude asi vhodná.Som v satelitoch začiatočník,ale zaujala ma jedna odlišnosť : Doteraz som mal digi a teraz chcem prejsť na skylink so zakúpením monobloku na dve družice Astra.Pozeral som návody na zapojenie no nejako mi to nesadí.Píše sa že do držiaka treba dať Astra 3A a voľný koniec Astra 1má byť naľavo z pohľadu za parabolou viď: montáž ....no keď som zisťoval polohu natočenia paraboly povedzme Astry 3A a potom som zisťoval polohu Astry 1 tak tá interaktívna pomôcka na internete mi ukázala zasa viac doprava tiež z pohľadu za parabolou viď : nastavenie-poloha ............tak kde je pravda ? Ako to vlastne má byť ? Poraďte.Nejako mi to nesedí.Ďakujem za odpoveď.

P.S. Ešte som to fyzicky nevyskúšal,nakoľko čakám na skylink kartu....berte to ako otázku pred inštaláciou.
Sphinx
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sphinx »

jednoducho zakvac monoblok na parabolu tak ze ked sa divas smerom z poza paraboly uchyt to za prave hrdlo, cize volne hrdlo pojde do lava od paraboly (pohlad zozadu) a uz len podla signalu toc parabolou aby si nasiel signal astry na 23´ stupni
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PC-Man »

alic napísal:Zdravím Vás,

neviem do ktorej témy zaradiť moju otázku,ale táto bude asi vhodná.Som v satelitoch začiatočník,ale zaujala ma jedna odlišnosť : Doteraz som mal digi a teraz chcem prejsť na skylink so zakúpením monobloku na dve družice Astra.Pozeral som návody na zapojenie no nejako mi to nesadí.Píše sa že do držiaka treba dať Astra 3A a voľný koniec Astra 1má byť naľavo z pohľadu za parabolou viď: montáž ....no keď som zisťoval polohu natočenia paraboly povedzme Astry 3A a potom som zisťoval polohu Astry 1 tak tá interaktívna pomôcka na internete mi ukázala zasa viac doprava tiež z pohľadu za parabolou viď : nastavenie-poloha ............tak kde je pravda ? Ako to vlastne má byť ? Poraďte.Nejako mi to nesedí.Ďakujem za odpoveď.

P.S. Ešte som to fyzicky nevyskúšal,nakoľko čakám na skylink kartu....berte to ako otázku pred inštaláciou.
Pravda je taka, aku si napisal... aj ked je z tvojho pohladu Astra 1 viac doprava, plati to, ak by si nastavoval parabolu s jednym konvertorom, ktory je v ohnisku. Avsak pri pouziti monobloku a umiestneni "casti" pre Astra 1 mimo ohniska offsetu, teda v tvojom pripade nalavo od "casti" pre Astra 3A (ktora je v objimke a teda v ohnisku) sa prakticky nastavis na prijem druzice, ktora je v skutocnosti napravo od Astra 3A... je to tazko takto vysvetlit v texte, najlepsie by to bolo nakreslit, ale staci, ak si nastudujes zaklady optiky a ihned pochopis. Proste pri nastaveni hlavneho ohniska na Astra 3A sa signal z Astra 1 odraza od taniera do bodu, ktory je z tvojho pohladu nalavo od toho hlavneho ohniska (kde sa nachadza objimka).
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

ja troška do toho vrtam teda montujem občas a riešim problemy prečo to nejde a tak osobne mam prijmač showbox s-300 v celku ok mašinka ale k veci na obyčajnú 80 cm parabolu aj 3 lmb osobne mam iba 2 a to stačí netreba mi viacej skylink - sa oplati ale nie za 77€ kto vie kde a ako zoženie aj lacnejšie ako píše pc man všetko je o zakone odrazu ak maš duo lmb tak do stredu ako sa píše na stranke 23,5 astra toť skylink no a ak chceš nemecke tak 19,2 alebo 28,5 potom už len štelovať ak maš nejakú fajn mašinu ako napr ten showbox tak ti to bude kvíkať že máš ok signal aj na tom a aj na tom , potom si nastav v satelite disec 1,1 aby si sa mohol dostať z 23,5 na 19,2 a opačne osobne mi trebalo prepaliť soft z cigi na obyčajný ten najnovší čo do toho ide soft a potom som to dal ladiť a ešte niečo všetko ma čas chvílu trva kým to nabehne
na skylinku sa píše že nova a prima a nova cinema nova HD je iba pre cz to nie je pravda mam všetky takže sa to opatilo.

U mňa nastala ešte jedna chyba mám šrot tv JVC vypuklý a nevie všetky režimy teda ovlada 16:9 a 4:3 čo je na prd pretože skoro všetky programy vysielaju v inom režime teda aj z jednej a aj z druhej strany chýba asi tak 2 cm celkoveho obrazu teda iba ak si kúpim nový. nova HD a moj tv ??? a kde :-D
alic
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa alic »

Pravda je taka, aku si napisal... aj ked je z tvojho pohladu Astra 1 viac doprava, plati to, ak by si nastavoval parabolu s jednym konvertorom, ktory je v ohnisku. Avsak pri pouziti monobloku a umiestneni "casti" pre Astra 1 mimo ohniska offsetu, teda v tvojom pripade nalavo od "casti" pre Astra 3A (ktora je v objimke a teda v ohnisku) sa prakticky nastavis na prijem druzice, ktora je v skutocnosti napravo od Astra 3A... je to tazko takto vysvetlit v texte, najlepsie by to bolo nakreslit, ale staci, ak si nastudujes zaklady optiky a ihned pochopis. Proste pri nastaveni hlavneho ohniska na Astra 3A sa signal z Astra 1 odraza od taniera do bodu, ktory je z tvojho pohladu nalavo od toho hlavneho ohniska (kde sa nachadza objimka).
...už mi je to jasnééé...mohol som na to aj skôr dôjsť...uhol dopadu a odrazu....jajaj... :oops:
drastyk
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa drastyk »

Tak mame skylink asi 2 mesiace a zatial som velmi spokojny s kvalitou obrazu ako takou, ale obraz mi obcas sekne a napise scrambled(zakodovane) a potom to nabehne. Myslim ze to je ale problem so satelitnym prijmacom - nema cryptwork modul a pouzivam neoficialny emulator multiCas.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Ahojte..

Mám doma 3 karty skylink a tú tretiu som si zakúpil pred necelým mesiacom.
Avšak som ju zabudol registrovať, takže pred 4 dňami mi to proste prestalo ísť, tak som ju rýchlo aktivoval a doteraz sa nič neudialo (stále mám tmu).. je dáky špeciálny postup pri registrácii po skúšobnej dobe ? lebo na skylink stránkach som nič nenašiel a ani v manuále nič nie je. Registrovať kartu viem nie som tupí.. len ma zaujíma či som niečo nepokašľal tým, že som nechal (omylom) kartu neregistrovanú až do skončenia skúšobnej doby.
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Len nechapem, aky dovod ma niekto kupovat do jedneho domu 3 SkyLink karty, ked jedna karta sa da v pohode zdielat az na 8 dalsich prijimacov a zadarmo - teda za cenu prepojovacieho kabla (a navyse je to v ramci jedneho domu uplne legalne)

A k otazke - staci zavolat do SkyLink-u, oni ti poslu na kartu reformat a vsetko bude ok.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Môj dom som postavil hneď vedľa rodičovského a rodičia tam majú orech, ktorý bráni výhľadu na astru od všadiaľ kde sa dá (kde sa môže) uchytiť parabola, preto mám o jeden konvertor viac na svojej a odo mňa je ťahaný kábel ku nim.. nebudem vysvetľovať prečo, proste oni chceli mat vlastnú kartu. Zvyšné dve mám zapojené tak, že obývačka, kuchyňa, spáleň jedna karta, a dcéra ma prijímač s druhou kartou (ta je teraz zablokovaná). nezdieľam preto lebo ona má prijímač, ktorý nepodporuje zdieľanie (FERGUSON FK-6900 CR), ak sa mýlim prosím opravte ma a odkážte na manuál ako sa dá zdieľať s fergusonom.

K tvojej odpovedi: no volať na support som zvažoval ako poslednú možnosť, tak tam teda brnknem (napíšem).

ďakujem
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No, jasne, s FERGUSON FK-6900 CR je problem, tam to nejde... uz ked mate prijimac, tak beriem - ono ak mate iba zakladny balik SkyLinku, bez poplatkov, tak tam to este je ako tak v pohode, ale ak by ste mali multi balik, HD alebo nieco ine platene, tam uz by som uvazoval jednoznacne iba o zdielani, aj za cenu vymeny FERGUSON FK-6900 CR za nieco ine (dost rychlo sa to vrati na poplatkoch). A co sa tyka supportu, tie reformaty sa posielaju podobne ako zapisy - teda bezi to 10 dni a staci mat zapnuty STB, najlepsie na CT1 a do par minut sa to rozbehne (je skoda, ze moznost reformatu nie je aj na ich strabke v zak. zekcii). O inej moznosti neviem, jedine support.
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Ak môžem položiť laickú otázku. Prečo práve ČT1? Pýtam sa čisto z mojej zvedavosti.
PC-Man
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Pravdupovediac, neviem presne ani ja dovod... ale na mnohych forach sa to odporuca prave takto, ze na SkyLink sa pouziva CT1 a na CSlink CT2 -> zrejme sa tie EMM zapisy vysielaju na tom TP (12 525 MHz, V, 3/4, 27 500) , kde su CT1 a CT2... ale preco prave CT1 a nie hocico ine z tohto TP (na tom istom su aj CT2, CT4 Sport, CT24, Prima TV, TV Noe), to teda fakt neviem :) a tiez by ma to zaujimalo

A este jedna vec mi napadla - mozno ten FERGUSON FK-6900 CR iba nepodporuje zapisy na kartu a stacilo by skusit tu kartu zalozit na par minut do STB, ktore zapisy podporuje (tohov v ktorom ti to fici normalne) a dat iba aktivaciu. Ak to nabehne, staci kartu naspat prelozit do Fergusona a pojde to
Napísať odpoveď