Utiahne to grafika
Utiahne to grafika
Dobrý deň, mám v starom pc (sestrin) grafiku Ati 1300x (alebo nieco take) a sestra do mna huci, ze chce new monitor, ake rozlisenie by tato grafika zvladla (widescreen najlepsie) + aby sa na tom dalo v nativnom aspon warcraft III , cs 1.6 a taketo veci ... mam jeden vyhliadnuty asus ms 236h, kedze teraz na nho maju akciu za 125€ (ak je viac modelov, tak môj ma 1600x900) ... Dakujem za radu ...
Re: Utiahne to grafika
Pojde to v pohode. Ta grafika podporuje aj vyssie rozlisenia.
to ze podporuje vyssie rozlisenie este neznamena ze mu to pojde bez problemov ale tak zase tie hry co uvadza tak to utiahne..
Ako windows to utiahne v pohode, no na hry to je velmi slabucka graficka. Ale tie co uvideol, tak hadam pojdu. Nie som si istz warcraftom, ale na csku sa davaj aj tak vzdy nizsie rozlisenie.
ano len pri cs treba dbat na internetovuz konektivitu aka kvlitná je a tam ide hlavne o odozvy na siet aby boli co najnizzsie nech nevznikaju lagy
ale je rozdiel hrať cs na 30 fps a 100fps 
Takze je to výhodná kúpa? (stoji 125€ ten monitor ale velmi sa mi paci ... ), viac nez warcrafta sestra urcite nebude potrebovat, tie Littlest pet shop a tomu podobne hry by to malo dat, ak to da warcrafta ... dik za odpovede a rady