Caute mam problem so zapojenim pc s tv, viem ze uz tu podobne temy su ale pozeral som to ale mam ine kable a iny win. Takze mam obrazok co v prilohe.
Mam to fyzicky zapojene, na notebooku aj na tv mam hdmi slot, avsak kabel mam hdmi zapojene v telke a v notebooku mam ten druhy typ koncovky (vid obrazok) neivem ako sa to presne vola. Takze v telke som prepol na hdmi rezim, na mojom xp som v nastaveni monitor to preklikol na dva monitory ale nic sa nedeje. Neviem ci som nemal radšej kupit hdmi to hdmi ale cel by som to rozbehat teraz je to prekvapenie pre rodicov. Dakujem
//Aktualizacia nechcem spamovat cize updatnem toto, mám problem mame v dome net ze zariadenie na streche nam prijma signal a to ide do routra a odtial dvoma kablami do pocitacov, na routri mam dva sloty ale teraz mam prerobenu izbu na najvyssom poschodi a chcem tam zaviest net, cize teoreticky mi staci aby som router rozsiril na 3 sloty lebo tento ma iba dva a odtial si potiahol kabel?Nebude treba nic nastavovat?Som laik v sietovych zariadeniach a pripojenia internetu preto sa chcem ešte spytat ked si kupim vlastne wifi router tak budem moct cez wifi chytit na notebooku net?A to zariadenie na streche netreba menit nie?Neviem co tam presne je... Aky router by ste mi poradili kupit?Dakujem
Porada kupa noveho routra
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prepojenie Televizora s notebookom ako monitoru SURNE
máš to tam napísané na tom obrázku
Please note that it doesn't work with laptops to LCD monitor directly and you will need an adapter box to convert the VGA signals to HDMI in the first place. Only our cable is not enought.
radšej to rob cez normálny HDMI port, ak tvoj NB taký má
tam to len pichneš a ide aj so zvukom
tuto aj keby to nejak rozfacháš budeš potrebovať ešte kábel na zvuk
Please note that it doesn't work with laptops to LCD monitor directly and you will need an adapter box to convert the VGA signals to HDMI in the first place. Only our cable is not enought.
radšej to rob cez normálny HDMI port, ak tvoj NB taký má
tam to len pichneš a ide aj so zvukom
tuto aj keby to nejak rozfacháš budeš potrebovať ešte kábel na zvuk
diky moc kamo to som cely ja kupujem a ani neviem poriadne co K+ o dva tyzdne pisem ako to zapojit s tymi dvomi hdmi koncovkami 
-
Runes
Addict
ja mam doma aj ten box vga do tv ale nikdy sa mi to nepodarilo rozbehnut este ze som to nekupil ale zobral z firmi de to lezalo prachom zapadane 
a inak urcite HDMI HDMI je lepsie riesenie
a inak urcite HDMI HDMI je lepsie riesenie
Re: Porada kupa noveho routra
update novy problem dakujem
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2010, 22:27)
nikto nic?
//autoeditácia príspevku (16 Sep 2010, 22:27)
nikto nic?
-
G0lDiER_
King
kup nejaky wifi router, oby dva pc odpoj od aktualneho routru, do aktualneho routru - do LAN portu zapoj LAN kabel, druhy koniec do LAN portu noveho wifi routru, vypni dhcp a spominane 2 pc zapoj do wifi routru.
s apckom na streche netreba nic robit/
s apckom na streche netreba nic robit/
tvoj sucasny router nema aj wifi antenku? to by si teoreticky ani nepotreboval novy...
Ak ale chces kupit novy, tak spravit fungujuce nastavenie nie je problemove, horsie to uz je so zabezpecenim wifi, na to malo laikov mysli pri nastaveni (funguje to, je to OK a susedia sa potesia tiez). Ale aj to by si mal jednoducho zvladnut, v ovladacom rozhrani routru to intuitivne nastavis.
A pokial chces kupovat novy, tak uved nejake konkretnejsie poziadavky a cenovy limit.
Ak ale chces kupit novy, tak spravit fungujuce nastavenie nie je problemove, horsie to uz je so zabezpecenim wifi, na to malo laikov mysli pri nastaveni (funguje to, je to OK a susedia sa potesia tiez). Ale aj to by si mal jednoducho zvladnut, v ovladacom rozhrani routru to intuitivne nastavis.
A pokial chces kupovat novy, tak uved nejake konkretnejsie poziadavky a cenovy limit.