Zahrajme sa hru: Uhadni auto!
Re: Zahrajme sa hru: Uhadni auto!
inak nechcem byt zly....ale nazov temy sa vola uhadni auto....nie uhadni zensku..... pokial to boli normalne fotky kde bolo auto a pozovala niejaka ta cajocka tak preco nie....ale ako tak pozeram zmenilo sa to tak ze zachvilu uz tu bude na cely obrazok niejaka spatna koza a v pozadi miniaturne rozmazane auto..... to je o com ? 
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
ak sa niekto stazuje na to, ze sa musi pozerat na zenske, tak mam prenho VELMI zlu spravu

aky zabavnynordkapp_pb napísal:ak sa niekto stazuje na to, ze sa musi pozerat na zenske, tak mam prenho VELMI zlu spravu![]()
btw chod na google a do vyhladavaca daj spravny vyraz najde ti tolko zenskych az sa ti hlava zakruti
na podobnych forach su priamo temy kde su auta+zeny .... ale tu ide myslim o nieco ine...stale mi vsak nevadi ked v prevaznej vacsine ide o to hladat nazov auta
aaaa nerob somna buznu lebo zacnem mat dojem ze trafena hus zagágala
Taky system sme tu uz mali a dopadlo to tak, ze tu hadali asi 4ja ludia, ak nahodou uhadol niekto iny a dal obrazok, tak to v priebehu minut uhadol zas niekto z tejto stvorice, atd.
Preto sme presli na zaujimavejsi model, stale sa daju dat obrazky, kde je uhadnutie tazsie, ale ti, ktori dane auto nevedia spoznat, si mozu aspon obzriet zensku a nemusia studovat vyrez blinkra a medzery medzi dverami a blatnikom.
Preto sme presli na zaujimavejsi model, stale sa daju dat obrazky, kde je uhadnutie tazsie, ale ti, ktori dane auto nevedia spoznat, si mozu aspon obzriet zensku a nemusia studovat vyrez blinkra a medzery medzi dverami a blatnikom.
-
Scorpion90
King
Netreba to brat tak vazne
..
Obrazkov, kde by bolo rezivo vyrazne dominantne oproti autu je tu len par - zial, skoro vsetky odo mna
- no skusim sa polepsit
- aj ked si myslim ze je vsetko v najepsom poriadku
Obrazkov, kde by bolo rezivo vyrazne dominantne oproti autu je tu len par - zial, skoro vsetky odo mna
na fore niesom dlho a preto som zrejme neodhadol ktory 4ja to boli...... ide mi iba o to drzat sa podstaty temy....GothaR napísal:Taky system sme tu uz mali a dopadlo to tak, ze tu hadali asi 4ja ludia, ak nahodou uhadol niekto iny a dal obrazok, tak to v priebehu minut uhadol zas niekto z tejto stvorice, atd.
ale ked sa to zmenilo tak preco nie
-
Majro
Light Star
kazdy ma v niecom pravdu, ale radsej by ma zaujimalo, kde je nejaky obrazok aspon so zenskou, ked uz nie s autom.. 
-
RATZINGER666
Darca
Header: prestan prudit, vypocuj domacich a riad sa novymi pravidlami: http://www.hojko.com/post1419616.html#p1419616
hentak sme hrali pekne dlhu dobu, nakonci sme zostali hadat iba styria a sypali sme sem kadejake 50rocne rarity, s ktorymi sme mali sami problemy, preto sme sa rozhodli davat vacsie vyrezy aut, ktore budu poznat aj ti s mensim prehladom, a aby sme pritiahli aj neautomoto fanusikov, okorenili sme to aj peknymi babami
... a ak sa ti baby nepacia, my s tym, bohuzial, nespravime nic, skus napisat ephramkovi o radu 
-
Scorpion90
King
-
RATZINGER666
Darca
impreza?
tak vraj to bol C-max
rýchlo som niečo po googlil keďže idem do školy za chvílku 
// ja som si až teraz všimol že vy ste ma pred tým obehli
// ja som si až teraz všimol že vy ste ma pred tým obehli
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
tož mondejo ... dajte cosi, ja idem do rachoty

-
RATZINGER666
Darca
... a ja som doruzova vychrapany po nocnej, mozem ist 
// trus: jasnacka, pod
// trus: jasnacka, pod
-
Scorpion90
King
inak moje ste este nikto neuhadol
hentoto mam podla teba jak uhadnut - auto by malo byt fotene zvonku nie z vnutra lol
hentoto mam podla teba jak uhadnut - auto by malo byt fotene zvonku nie z vnutra lol
-
moosha
Darca
Auto neviem, ale šťabajzna ma minimalne D-cka. Staci tento udaj?
keby som ho dal z vonku bolo by prilis lahke..
ok tak napoviem
skuste sa zamerat na volant a je to sportove luxusnejsie vozidlo
ok tak napoviem
-
Suffel
Guru
mne ten volant pripada ako z omlypiady (audi) ale z akeho modelu to netusim 
murcielago?
//kua, wikipedia suck