kupa telefonu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
j.mihi
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

kupa telefonu

Príspevok od používateľa j.mihi »

Zdravim..
Mam telefon nokia E51 a dako mi zacina odchadzat..

Hladal som daku nahradu a najlepsie by mi asi vyhovovala E52. Stale mi je vsak luto dat zan 250 € kvoli tomu fotaku a prednemu plastovemu krytu co ma dost sklamal.

Takze moja otazka je, ci viete poradit nejaky telefon ktory by bol ako e52 ale s kvalitnejsim fotakom. Napriklad daky nastupca E66 sa nechysta? Vysuvacka by mi nevadila..

No a druha moznost ze by som si este chvilu pockal az ta E52 zlacnie, ale neviem ci take nieco mozem ocakavat, nevyznam sa v tom. Takze ak ma niekto odsledovane ceny a mohol by mi naznacit, kedy by mohla klesnut, tak by som zvazil ci sa napriklad oplati pockat.. V alze pri nom maju napriklad napisane ze likvidacne ceny, ale nezda sa mi ze by ho uz mali prestat predavat, ci mylim sa?

Dakujem krasne :oops:
h.olub
King
King

Re: kupa telefonu

Príspevok od používateľa h.olub »

hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

j.mihi: Mna E52 velmi sklamala, predal som ju presne po mesiaci a ostal u E51, tu mam stale. Vzal som si z Orange HTC Desire, ale ani som ho nezapol a hned som predal. Cakam, ci vyjde nieco ako E53, proste nastupca. E66 je harabuda s vydrzou baterie 1 den, takze tomu sa urcite vyvarovat. BTW E52 nestoji 250 eur, ale ak pozries bazar, tak uplne novy zabaleny zozenies tak za 180 eur v pohode, nie zbytocne su v akcii za euro k pausalu.
j.mihi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa j.mihi »

Ok no dik, moc si ma nepotesil :D.
A cim ta ta e52 tak sklamala v porovnani s e51?

Aj by som to presunul do spravnej temy len neviem teraz ako. Trikrat som si pozrel ci je v poradni pri kupe medzi dolezitymi temami kupa telefonu a ked som zistil ze nie no tak reku musim to dat sem. Nevsimol som si ze je tu na to specialne forum, sorac.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Je tu velka tema o E52 a tam si precitas co potrebujes.
Napísať odpoveď