GeForce 8800 GT problem

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
DarkShadow14
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

GeForce 8800 GT problem

Príspevok od používateľa DarkShadow14 »

caute chcel by som poprosit o radu a to ci sa niekto s niecim podobnym stretol...vcera som spustil jednu hru chvilu som behal v jej menu no po chvili sa obrazovka sekla a textura zmenila farby vzapati BSOD 116 co by mal byt problem s ovladacom grafiky a odvtedy sa mi stava nasledovne

Kód: Vybrať všetko

http://img843.imageshack.us/img843/6185/dsc02382e.jpg
a

Kód: Vybrať všetko

http://img834.imageshack.us/img834/1326/dsc02383a.jpg
a do windowsu sa nedostanem jedine cez nudzovy rezim...ovladac na grafiku preinstalovat nejde a ani instalacka windowsu sa mi nespusti kedze mi stale pri nacitavani systemu hodi BSOD 116...mam v plane poziciat si od kamarata grafiku a skusim tu...
krankenwagen
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: GeForce 8800 GT problem

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Mal som rovnaky problem, tiez ukazovalo BSOD, aj tie ukazy na monitore, v servise mi poradili jedine novu grafiku, ktora problem vyriesila. Kazdopadne skus najskor kamaratovu grafiku aby si sa uistil, ci je problem tam.
DarkShadow14
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: GeForce 8800 GT problem

Príspevok od používateľa DarkShadow14 »

takze problem je v grafike kamos mi dal dve na test jednu svoju u ktorej mal podozrenie tiez na nefunkcnost ati 3870hd a dalsiu dobru geforce 8500 od znameho...tak som skusil najprv 8500 a ta slape dobre potom som tam hodil tu jeho 3870 a robi podobne veci ako ta moja 8800 takze zatial budem frcat na 8500 kedze nemam ziadnu integrovanu na doske a budem pomaly setrit na novu grafiku...super a to mala tak 2 a pol roka =//...takze mozte dat lock
Napísať odpoveď