Apple/Mac

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Apple/Mac

Príspevok od používateľa Stopa »

Nie nie, moj tip je, ze to oznamia niekedy na jesen, mozno pred vianocami, alebo pockaju na jar a oznamia ich spolu s iPadom.

Mimochodom kto ma nejake novsie iOS zariadenie si moze stiahnut a vyskusat snad najposobivejsie interaktivne tech demo ake som zatial videl, Epic citadel, demonstrujuce Unreal 3 engine. Ked som to prvykrat videl na keynote tak mi skoro padla sanka :shock:
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Na iPade je to krasne.
yazoo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa yazoo »

viper1993: Nová rada MacBookov by mala byť predstavená niekedy v októbri ako je zvykom. Najlepší pomer cena/výkon je podľa mňa 13.3 MBP unibody. To je ten hliníkový. Ja mám rok a pol starý white plastový ešte. Nie, aby som nebol spokojný ale už to chce zmenu. No momentálne mi to finančne nevychádza takže možno niekedy po novom roku.

Ak budeš chcieť vedieť viac info ohľadom Applu napíš mi SS, to bude lepšie nakoľko tu nechodím tak často v poslednej dobe. Taktiež odporúčam navštíviť nejaký iStyle ak to máš niekde poblízku.

K iPadu, má dojsť v októbri na pulty NAY Elektrodom, pevne dúfam, že sa to bude dať skúsiť aj keď som už viac-menej preňho rozhodnutý.
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

yazoo: Myslis ze pri upgrade daju do tych 13'' MBP uz nove procesory aspon tie i5? Ja som bol pevne rozhodnuty cakat na nove 13'' ale ked som sa tak nad tym zamyslel tak ja terajsi notebook prenasam mozno raz za mesiac, niekedy ani to nie(zatial, v dalsich rocnikoch studia sa to mozno zmeni) takze by mi celkom vyhovoval aj 15''(s i5 je to predsa rozdiel). Na to mam 2 moznosti: kupit ho u nas za 1500€(na firmu, bez DPH) alebo ho kupit z ebayu za 1300€ na ukor jedneho roku zaruky a SK klavesnice. Zatial som najviac rozmyslal nad ebayom no stale niesom rozhodnuty. Planujem to mat presne takto: http://farm5.static.flickr.com/4062/467 ... 6076_b.jpg :D

Aj tak sa neviem rozhodnut ci 13'' alebo 15''. Urcite k tomu chcem externy monitor no na terajsom notebooku casto zvyknem pozerat filmy v posteli takze ci by mi nebola 13'' mala(teraz mam 15'' Asus). :?

Nejakeho resellera by som aj navstivil no som zo stredneho slovenska a tu nic nie je. Bud Kosice alebo BA takze len kvoli "pozretiu" sa mi tam momentalne ist nechce.
Mmartin
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Mmartin »

To ber skor 15", a kasli na externy monitor, ked chces monitor, tak si kup iMac, nie?:)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

iMac si nemozem zobrat na dovolenku a ani do postele. :D Chcem desktop ktory mozem prenasat cize najviac asi vyhovuje macbook s externym monitorom :)

//autoeditácia príspevku (02 Okt 2010, 13:33)
Ach, uz som bol rozhodnuty o kupe a teraz http://buyersguide.macrumors.com/#MacBook_Pro pise Buy only if you need it - Approaching the end of a cycle :D . USB 3.0 by sa dost hodilo takze som zase tam kde som bol na zaciatku a to pri rozhodovani ci kupit alebo cakat :?

//autoeditácia príspevku (13 Okt 2010, 19:04)
http://www.tuaw.com/2010/10/13/apple-me ... ctober-20/

Apple will be talking about OS X 10.7 "Lion" and maybe introducing some new notebooks at the event. This could likely be the MacBook Pro update we are looking for. :wink:
lucas
Expert
Expert

Príspevok od používateľa lucas »

Ktora predajna Apple v BA je najlepsia, ak rozmyslam o kupe noveho MacBook Air? Resp. je to jedno? Z pohladu zaruky, pozarucneho servisu, sluzieb atd...
jukel
Professional
Professional

Príspevok od používateľa jukel »

SWP podľa mna.. Kym som čakal na MB tak mi ponukli kavu :D
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

V poslednej dobe rozmyslam o kupe macbook. No mam par otazok...
Da sa stiahnut do macbooku slovencina? A ak sa da tak zmeni mi aj klavesnicu na slovensku?
Oplati sa mi kupit macbook pro na Ebayi? Tam by ma to vyslo lacnejsie, ale ake je tam riziko?
Alebo mam radsej si priplatit a kupit macbook pro na Slovensku? Ako je to so servisom macbookov na Slovensku?
Je to tu take nieco?
Rayiner
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rayiner »

Ked si kupis mac na slovensku, tak je asi jasne ze je tam slovencina...
na ebay som este nic nekupoval tak ti neviem povedat.
johny541
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny541 »

Ak kupis Mac na slovnsku, samozrejmostou je SK klavesnica + 2 rocna zaruka (podla zakona) vratane 1 rocnej Apple Care. Ak kupis zo zahranicia (ebay), tak mas bohuzial iba tu jednorocnu Apple Care.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

zdravim uz asi 2 roky mam ipod 35gb, 2.2.1 verziu, tak som si povedal, ze by nebolo na skodu dat si do neho nieco ine ako hudbu, spravil som si acc ale, ked si chcem stiahnut nejaku aplikacku, tak mi napise ze ucet este nebol reviewed a chce to po mne info mojej karty, tak sa chcem opytat ako na to. som v tomto dost lamer a bol by som rad za kazdu radu, diky vopred
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

myslíš iPod touch?
keď sa registruješ, tak tam kde po tebe pýta číslo kreditky tak daj none

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f= ... a&start=20
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Shwollo napísal:myslíš iPod touch?
keď sa registruješ, tak tam kde po tebe pýta číslo kreditky tak daj none

http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f= ... a&start=20
cital som a ze moznost none uz nieje

inac, prekonvertoval som si pomocou handbrake subor do mpeg4 formatu aby mi to slo do itunes, dostal som to tam ale ked sam synchronizovat nic sa nedeje
Shwollo
Darca
Darca

musíš označiť to video a až potom dať synchronizovať. Porobil by som si screeny ale môj iPod je v oprave. Tak sa k tomu nedostanem. (Ja viem, že to vyzerá, že dnes len vyhováram ale ja som myslím vážne)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Shwollo napísal:musíš označiť to video a až potom dať synchronizovať. Porobil by som si screeny ale môj iPod je v oprave. Tak sa k tomu nedostanem. (Ja viem, že to vyzerá, že dnes len vyhováram ale ja som myslím vážne)
tak som aj urobil, hore mi pise, ze synchronizuje, na ipode tiez, ale subor tam nemam
Shwollo
Darca
Darca

musíš ešte aj hore zašrktnúť aby si synchr. videá
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Shwollo napísal:musíš ešte aj hore zašrktnúť aby si synchr. videá
vsetko tam mam oznacene a pozaskrtavane, nebude to verziou ipodu, ze mi nezoberie filmy ak je ipod 2kovy?
Shwollo
Darca
Darca

skús to podľa tohto videa.
čas 3:26
DAMON88
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DAMON88 »

zdravím.
rozmýšlam o kúpe mackbooku, ale najskôr by som si chcel vyskúšať ako sa s tým pracuje porovnať s windovsom a zistiť plusy mínusy...
takže jediná cesta je nahodiť to na normal noťas popr. PC ale to cez hacknutý mac...
takže máte s tým iake skúsenosti predpokladám že sa tie hacknuté nedajú prirovnať k normálnemu macu, rovnako ako predpokladám že nebude všetko pracovať tak ako by malo.
len pri macu sa bojim prave tej nekompatybility s množstvom programov, popr. hier.
ak ste niekto teda hacknuty OsX skusili , mohli by ste sa somnou odeli´t o svoje pocity. ďakujem...
a Dúfam že to nieje brané ako Warez... :)
Napísať odpoveď