Dikes za pomoc...
Ovladanie motorceka cez pc
Ovladanie motorceka cez pc
Dobrý den chcel by som ovladat maly motorcek do 12V cez pc rozmyslal som o ovladani cez USB ale to by trebalo prevodniky atd. tak ci by ste mi nevedeli pomoct so stavbou systemu ktory by ovladal ten motorcek cez COM alebo LPT podla toho co je lepsie.. a taktiez pomoct napisat program lebo v programovani niesom najlepsi zase v spajkovani atp. som ovela lepsi
Dikes za pomoc...
Dikes za pomoc...
Re: Ovladanie motorceka cez pc
Nepises aky typ motorceka...
Ono napisat a odladit takyto program,nie je jednoduche,cize tazko najdes niekoho,kto ti program napise.
Pozri sa sem-http://helium.webz.cz/my_hw/pwm_8/index.html.Mozes ich regulovat az osem,ale ako som pisal-nie je motor,ako motor.
Ono napisat a odladit takyto program,nie je jednoduche,cize tazko najdes niekoho,kto ti program napise.
Pozri sa sem-http://helium.webz.cz/my_hw/pwm_8/index.html.Mozes ich regulovat az osem,ale ako som pisal-nie je motor,ako motor.
obycajny motorcek z auticka na ovladanie... prosim porad mi nejako a ten odkaz co si mi poslal to jak sa da spravit na ovladanie motorceka??
Tak pytas sa ako?-tam to mas predsa vsetko napisane,nakreslene a mas k tomu aj ovladaci program.
Nakresli plosny spoj,vyleptaj,kup a osad suciastky,pripoj do pocitaca a na jeden z osmich vystupov napoj motorcek.Nainstaluj si program a v nom mozes nasledne regulovat otacky motorceka
.
Nakresli plosny spoj,vyleptaj,kup a osad suciastky,pripoj do pocitaca a na jeden z osmich vystupov napoj motorcek.Nainstaluj si program a v nom mozes nasledne regulovat otacky motorceka
a nedalo by sa to nejako prepisat aby sa to ovladalo sipkami? lebo chcem na ten motorcek napojit kameru...
Este stale si nenapisal co chces ovladat...Co ma byt vysledok?
Ja som pomocou sériáku ovládal 230V. V tom prastarom PC som mal normálka živé sieťové napätie a to vo svorkách vyvedené na 5,25" pozíciu ... Neskúšajte to radšej
Ale spínať sa s tým dá hocičo (aj 12V, 24V,...) teda i akákoľvek záťaž. Od motorčeka po pračku.
Tu to je. Utilitka fakčí pod každým OS Windows...
A tu je humorný nápad, ako sa to dá alternatívne využiť...
Ale spínať sa s tým dá hocičo (aj 12V, 24V,...) teda i akákoľvek záťaž. Od motorčeka po pračku.
Tu to je. Utilitka fakčí pod každým OS Windows...
A tu je humorný nápad, ako sa to dá alternatívne využiť...