GTA 4
-
Matrix123321
Amateur
Re: GTA 4
stiahol som gta 4 a dal som ho na externy lebo na pc mam system suborov fat 32 a pri tom mi to nerozbali a na externom mam NTFS .rozbalil som ju a dalo mi 2 image subori ten prvy som mountol cez deamona a dal som setup objavila sa mi cierna tabulka a v nej bolo napisane program too big to fit in memory... a to okno sa kamzite vyplo netrvalo to ani sekundu..tak som skusil nainstalovat directx a pisalo mi ze nemam dostatok miesta na disku pritom tam mam 37 giga volne skusal som to skopirovat do pc a stale mi vyhadzovalo cistenie disku ..ja tomu fakt nerozumiem toto sa mi stalo 1.kratmam 3 GB ram grafika 256 procesor intel pentium dual core 2.8 GHz..pls pomozte mi niekto 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Warez sa tu nerieši...
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
FAT32 podporuje subory len do 4GB. Vacsie tam nedas. A ajtak trocha OT ale neda mi. To je aka logika nechat naformatovane interne HDD na FAT32?Matrix123321 napísal:stiahol som gta 4 a dal som ho na externy lebo na pc mam system suborov fat 32 a pri tom mi to nerozbali a na externom mam NTFS .rozbalil som ju a dalo mi 2 image subori ten prvy som mountol cez deamona a dal som setup objavila sa mi cierna tabulka a v nej bolo napisane program too big to fit in memory... a to okno sa kamzite vyplo netrvalo to ani sekundu..tak som skusil nainstalovat directx a pisalo mi ze nemam dostatok miesta na disku pritom tam mam 37 giga volne skusal som to skopirovat do pc a stale mi vyhadzovalo cistenie disku ..ja tomu fakt nerozumiem toto sa mi stalo 1.kratmam 3 GB ram grafika 256 procesor intel pentium dual core 2.8 GHz..pls pomozte mi niekto
-
Matrix123321
Amateur
to ja viem ale ja som napr far cry 2 ,grid ..to som robil tak ze somto rozbalil v externom a islo mi to len u gta mi to nejde
Janulko je spat! Po polroku vychadza novi diel Gangztaz end Karz.
www.youtube.com/watch?v=nNPwnA_76SI
a nesmejte sa z mojho prvoapisu,ties sa nesmejete z bezrukeho ze kokocky hra na klaviry
www.youtube.com/watch?v=nNPwnA_76SI
a nesmejte sa z mojho prvoapisu,ties sa nesmejete z bezrukeho ze kokocky hra na klaviry
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
janulko: fuuuha, tolko akcie, tolko napatia, a to spracovanie, no paraaaada
chvalim pravopis, konecne bez nejakych zasadnejsich chyb
a nemozem nespomenut perfektny soundtrack od uzasneho gunthera 
-
Royalflush
Guru wannabe
Tie hlášky

,,Hej ti de mam auto s drifterskimi gumami?'' - ,,tam hore'' - ,,hej no ta zjec ko*ot'' : DDDD
,,Hej ti de mam auto s drifterskimi gumami?'' - ,,tam hore'' - ,,hej no ta zjec ko*ot'' : DDDD
Sapo: toto je zo steam fora:
Error Code RMN40 (Windows Vista)
Cause: Rockstar.
Solution: Set GTAIV to Windows 2K compatibility mode.
Instructions:
1. Locate the GTAIV directory.
X:\Steam\steamapps\common\grand theft auto iv\GTAIV
2. Right click "LaunchGTAIV.exe"
3. Select "properties"
4. Select the "compatibility" tab
5. Tick "Run this program in compatibility mode for:"
6. Select "Windows 2000"
7. press "OK"
8. Run the game from the "LaunchGTAIV" exe
Mam otazku...mozno sa to tu uz riesilo ale nenasla som...nainstalovala som GTA4 a po spusteni mi vyskoci GTA IV FATAL ERROR:Unable to create depth render target - Prosím nainštalujte si posledné grafické ovládače a/alebo preinštalujte DirectX.
No lenze ja sa do toho fakt moc nevyznam, vedel mi niekto poradit nejaky postup co s tym? Ak sa vobec da nieco spravit aby mi to islo
No lenze ja sa do toho fakt moc nevyznam, vedel mi niekto poradit nejaky postup co s tym? Ak sa vobec da nieco spravit aby mi to islo
Lucy_LP.. no ako Ti píše.. asi bude treba preinštalovať ovládače od grafickej karty.
Najlepšie by bolo, keby si napísala, aký máš počítač (procesor, ram, grafická karta, operačný systém).. a možno by sme vedeli poradiť aj viac.
Najlepšie by bolo, keby si napísala, aký máš počítač (procesor, ram, grafická karta, operačný systém).. a možno by sme vedeli poradiť aj viac.
Mam notebook Acer Extensa S5635z, Windows 7, procesor Intel Pentium Dual-Core CPU 2,30GHz, RAM 3,0 GB.
Rozlisenie displeja 1366 × 768 px. O grafike som nasla toto- Grafika
• Mobilná čipová sada Intel GL40 Express Chipset s integrovanou 3D grafikou, Intel Graphics Media Accelerator 4500M (Intel GMA 4500M) s 1759 MB * Intel Dynamic Video Memory Technology 5.0, podporujúcou Microsoft DirectX 10
Rozlisenie displeja 1366 × 768 px. O grafike som nasla toto- Grafika
• Mobilná čipová sada Intel GL40 Express Chipset s integrovanou 3D grafikou, Intel Graphics Media Accelerator 4500M (Intel GMA 4500M) s 1759 MB * Intel Dynamic Video Memory Technology 5.0, podporujúcou Microsoft DirectX 10