Hľadám ubytovanie v BA alebo okolí

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
eloscilatore
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Hľadám ubytovanie v BA alebo okolí

Príspevok od používateľa eloscilatore »

Súrne hľadám ubytovanie v Bratislave alebo blízkom okolí pre dve vysokoškoláčky za prijateľnú sumu /približne do 200e na osobu/. Môže to byť akákoľvek forma ubytovania, len aby mali kde spať a osprchovať sa. Sú to slušné baby, žiadne chlastanie, orgie ani vodenie všetkých kamarátov, veľmi poriadkumilovné, obe sú študentky 4. ročníka na SVF STU... Prosím ak by ste vedeli o niečom alebo poznali niekoho kto by vedel, prosím ozvite sa čím skôr.

icq 498-102-189 alebo email [email protected]
eloscilatore
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Re: Hľadám ubytovanie v BA alebo okolí

Ďakujem, pozriem, téma zostáva ak by ešte niekto vedel, budem vďačný
Kybelvody
Star
Star

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Pozri toto, ci by nevyhovovalo, este maju volne myslim http://www.uninovahostel.sk/cennik.php
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

omfg a to si nevedia zistit od spoluziakov ci dakto dostal intrak a nechce ho ??? lebo ja chodim vedla na strojarinu a tam to neni problem zriesit takto a 200€ na osobu ked im nevadi ze budu byvat spolu v izbe tak za 400€ nemaju problem zohnat privat ked bratova priatelka dava cely byt bez energii za 800€ mesiac a tam sa zmesti 6 ludi 3 izby po 2 posteliach a to je v petrzke a dost slusny byt. keby zhanali za 100 chapem ale 200 :-) no len bratovej cajky to je plne
eloscilatore
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Runes napísal: .....
možno že je to tým, že stavbárom jeden intrák zavreli, tj asi -300 miest, to značne posunie hranicu na prijatie na intrák... a ak si myslíš že sa tu pýtam len tak a doteraz sme nechodili po celej Bratislave a neobzerali byty tak sa trošku mýliš... a ak mi ukážeš jeden konkrétny byt do tej sumy, ktorý by aj bol naozaj hodný tých peňazí, tak si macher... áno má ponuku na rodinný dom, lenže na to potrebuje šesť ľudí a tých nemá... ak nechceš pomôcť tak prosím aspoň nespamuj, obzvlášť ak si to nezažil na vlastnej koži :wink:
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Richard nezáleží 2+kk Muže či ženu Zadáno: 16.09.
Staré mesto-Zochova Společný či samostatný 0944235108
email <?=Editovat inzerát;?> Volné od: září
Podrobnosti: Prenajmeme velku samostatnu izbu 5x5 priechodnu naj pre dve osoby cena za celu izbu je 300€ plus vratna kaucia vo vyske mesacneho najmu. Byt je plne zariadeny, pracka, mikrovlnka atd, v prenajimanej izbe su dve postele skrine a tv. je mozne prenajat aj cely byt ako...

tak napriklad toto som skopiroval z uz hore spominanej stranky, staci ju sledovat,kazdy den sa tam pridava nieco nove, a nehovor mi ze v BA nenejdu 2 baby ubytko za 200 eur na osobu(sam som asi pres mesiacom hladal a nasiel som skoro o 100 eur lacnejsie, a ked su 2 to si pomali mozu prenajat nejaku garzonku :P )
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

to nevadi hlavne ze si mi do karmi dal - a decko :-/ no neviem kto je decko
a co ty tu riesis za 400€ 2 osoby musia najst ubytovanie aj ked nechcu a ked nasli byt de chceli 6 tak si nemyslim ze zohnat 4 ludi je problem, ked to tak suri tak sa ubytujem hoci de a ked najdem daco lepsie tak sa prestahujem
A strojarina a stavbarina su obe STU a tym padom sa da v pohode ubytovat aj na garde abo v mlynskej abo bernolak a opakujem su ludia ktory dostali intrak a nechcu ho len sa treba pytat som sa pytal ale spoluziak mal len jednotku izbu ktoru necel a dneska ju uz aj tak dakomu dal.
napr tu je toho dost http://www.realitynamape.sk/podnajom/?g ... ZgodOUq_HA

http://reality.slando.sk/okres_bratisla ... bratislava
eloscilatore
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

1/ s karmou som nikomu nič nerobil tak sa nerozčuľuj, minimálne ak sa autor nepodpísal tak si zisti kto to bol
2/ nepovedal som že sa nedá nič nájsť už aj v prvých postoch a som vďačný že mi sem píšete viacerí, aspoň je z čoho vyberať
3/ s tými intrákmi to nie je také jednoduché, každá fakulta si prideľuje iba vlastný a keď si pod hranicou tak ti nepomôže nič
4/ nepotrebujem tu zbytočný flame, takže sa všetci schladíme... na hádanie máme PM

Ďakujem všetkým ktorí nejak konštruktívne prispeli, zatiaľ v tejto téme stačí....
Napísať odpoveď