SPZ TYPU BA-111
Re: SPZ TYPU BA-111
Clean_Up - raz ma bol kamarat previest na Fiate Barcheta a v predu mal tiez len taku nalepku. Isli sme natankovat a zhodou okolnosti tam stal policajny T5 Transporter(dopravaci). Ako si nas vsimli, tak jeden z nich dobehol hned k nam a pytal si technicky. Potom nieco kecal, ze to nemoze tak byt a aby tam dal normalne ECV, inak mu nabuduce technicak zoberie. A vraj sa to tomu kamaratovi vtedy stalo uz druhykrat.
-
sumecvelky
Amateur
777CC stoji normalne ako aj 613GU, rozdiel je len v tom, ze das sto eur policajtovi do vrecka.
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak, len to s tými 100€ si prehnal.sumecvelky napísal:777CC stoji normalne ako aj 613GU, rozdiel je len v tom, ze das sto eur policajtovi do vrecka.
-
Hellboy248
Guru wannabe
Clean_Up: skor by som povedal, ze policajt si sam vypyta kolko chce
aspon mne sa to stalo uz 2x
-
Clean_Up
Professional
adameeec » Kamoš má takú nálepku na "M5", tak preto som sa pýtal. Zrejme to nieje v súlade zo zákonom, lebo to ma niečo dočinenia s falšovaním úradných veci, ale aj policajti sú, ako tak zhovievaví k tomu, keď vidia auto ktoré nemá vŕtané diery v nárazníku a bolo by srdcervúce tam tie diery vŕtať, tak tú nálepku neriešia. Ale ktovie keby som si dal nálepku na Fóbiu, či by som hneď na prvej križovatke nedošiel o papiere, prípadne odišiel s nejakou fajn pokutkou. 
-
hojko
Site Admin
V akej odmene sa to teda pohybuje???Clean_Up napísal:Presne tak, len to s tými 100€ si prehnal.
-
Clean_Up
Professional
hojko » Známy to rieši za 50€.
Alebo aj zadarmo. Podla toho aka si znamost 
-
Clean_Up
Professional
Žiadaná číselná kombinácia sa oficiálne kúpiť nedá...Majú pravdu, oficiálne nie 
u nas co beha chlapy : BB- ELITA a GA-MBLER

-
Grim
Darca
...nedávno som videl HC-MAJOR
tie vtipne su haluzne: BMW X6 / SPZ: ZA-KUSOK 
tusim je na to stranka kde to ludia fotia, aj u nas(v klube) na fore je na to topic hadzeme tam nase ulovky
tusim je na to stranka kde to ludia fotia, aj u nas(v klube) na fore je na to topic hadzeme tam nase ulovky
Slota ml. ma ZA-VODOU
Nezda sa mi. Tu znacku ma taky velky biely Ford ci Cadillac alebo co to je. Slota na Cayanu, druhy na McLarene, tiez Audi A8, Lexus 600 a ine, tak vsade su znacky 555, 666 a tak podobne, iba na Porsche ma znacky 911.adameeec napísal:Slota ml. ma ZA-VODOU
mne sa postastilo tuknut do 999
)))
esteze tam nesedela nejaka "korba"
esteze tam nesedela nejaka "korba"
-
uNreal_saTch^
Professional
Re:
debilko na bielej starej oktavii, ktory si mysli, ze ta tabulka mu dodava extra schopnosti formule. Raz som ho videl v BA mysickovat a nepripadali mi to mysicky robene s extra davkou prehladu...NoaHix napísal:my mame peugeot 307 a dobry pan policajt na inspektorate nam hodil SC-307xx..proste,ze aha,tu taku mame.neh sa paci...
a dobra znacka co unas jazdi je
SC-HUMMI 8)
som zvedavy ci novy system generovania cisel SPZ splni ucel.
už toľkokrát im bolo odzvonené.. cestičky si furt nájdu..
Inak.. skúšal som hľadať na nete.. ale akosi som sa nedohľadal.. neviete, aká je postupnosť prideľovania registračných čísiel v čechách? Viem, že druhé písmeno zľava označuje kraj, ale ako ďalej postupuje prvé a tretie číslo/písmeno? Postupnosť je 1A1, 1A2, 1A3 .... 1A9 ..ale kedy sa zmenia tie čísla na písmená?